Menu
Cadouri / Moda

Alegerea unui ceas elegant – cateva sfaturi pentru a gasi perla rara

Alegerea unui ceas elegant - cateva sfaturi pentru a gasi perla rara

Alegerea unui ceas elegant reprezinta pentru purtator, expresia unei adevarate increderi in sine. Acest accesoriu, departe de a avea un simplu scop decorativ, este un adevarat revelator de stil. Ceasul pe care il porti este vazut de unii ca o reflectare a personalitatii tale.

Totusi, alegerea acestui accesoriu care spune multe despre imaginea ta, ar putea parea complicata avand in vedere multitudinea de modele disponibile pe piata.

In acest articol, descopera criteriile esentiale pentru alegerea unui ceas elegant, precum un ceas Fossil LADIES OTHER ES2362.

Dimensiunea ceasului tau, primul criteriu pentru a alege un ceas elegant

Este important ca dimensiunea ceasului sa fie perfect proportionala cu incheietura mainii utilizatorului acestuia. Nu este vorba de a masura dimensiunile accesoriului, ci mai degraba de a masura confortul acestuia in contact cu incheietura mainii.

Aici este interesul de a incerca produsul in magazinul marcii tale preferate de ceasuri.

Aminteste-ti ca alegerea unui ceas elegant nu inseamna neaparat sa alegi unul mare. Accesoriul tau trebuie sa combine sobrietatea, subtilitatea si frumusetea.

Forma ceasului

Daca rolul principal al unui ceas este sa spuna ora, acesta are si un caracter estetic. Forma ceasului fiind unul dintre primele aspecte remarcabile, este important sa alegi cu atentie. In general, exista trei tipuri de forme:

 • Ceasul de mana rotund;
 • Ceasul de mana patrat;
 • Ceasul de mana dreptunghiular.

Ceasul de mana rotund este cel mai popular model. Comun si clasic, se adapteaza tuturor stilurilor. Vine cu optiuni decorative pe contururile sale pentru a oferi o redare vizuala atractiva.

Ceasurile patrate si dreptunghiulare, pe de alta parte, exprima putere si sunt potrivite in special pentru stilurile casual chic sau formale.

Materiale de fabricatie

Natura materialelor de fabricatie depinde de partea ceasului in cauza.

 • Bratara

Regula de baza atunci cand vine vorba de alegerea unui ceas elegant este sa eviti cu orice pret cureaua de plastic. Este vorba de a sublinia rafinamentul si frumusetea accesoriului.

In schimb, acorda prioritate materialelor mai nobile precum pielea, platina… sau aurul! Otelul este, de asemenea, o alegere buna pentru a oferi o rezistenta optima.

 • Cutia

De obicei, unele carcase sunt placate, altele sunt placate cu rodiu. In cazul celor din urma, este important sa procedezi cu prudenta. O zgarietura ar putea pata frumusetea acestei capodopere.

 • Sticla

Materialul sticlei este si el un aspect important in alegerea unui ceas care sa ofere eleganta. In timp ce majoritatea ceasurilor au sticla din plexiglas, ceasurile de ultima generatie au sticla din safir.

 • Designul ceasului

Chiar daca te tenteaza caracterul sclipitor al ceasurilor futuriste, acestea nu se potrivesc cu stilul rafinat pe care il cauti. Pentru a alege un ceas elegant, designul joaca un rol important. In acest punct iti vei demonstra inclinatia pentru frumos si eleganta.

Sticla: Alege un cristal de safir rezistent;

Cadranul: Acesta este unul dintre primele lucruri vizibile pe un ceas. Asigura-te ca nu este supraincarcat si evita culorile stralucitoare si marcile cu logo-uri prea evidente;

Acele: nu trebuie sa fie foarte vizibile. Discretia este intotdeauna la ordinea zilei atunci cand vine vorba de alegerea unui ceas elegant.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.