Menu
Afaceri

Avantajele unui sistem de monitorizare GPS intr-o firma de securitate

Avantajele unui sistem de monitorizare GPS intr-o firma de securitate

Tehnologia a ajuns in toate sectoarele posibile, de la asistenta medicala la educatie pana la serviciile de paza. O parte a tehnologiei a schimbat complet industria de securitate si companiile de securitate prin sistemul de monitorizare GPS.

Intrucat o companie de securitate este o afacere bazata pe servicii, importanta monitorizarii prestatiei tuturor angajatilor care reprezinta compania devine foarte cruciala.

Multe companii de securitate private folosesc tehnologia de monitorizare GPS pentru a-si urmari paznicii de la distanta. Un dispozitiv GPS masina este cel mai simplu mod de a va monitoriza vehiculele si de a mentine afacerea prospera, cu clienti multumiti.

Chiar daca compania voastra este mica, puteti configura un sistem care foloseste trackere GPS pentru a va monitoriza personalul.

Motivele utilizarii unui sistem de urmarire GPS

Ei bine, tehnologia are cu siguranta o multime de avantaje care pot ajuta oamenii in viata de zi cu zi, iar avantajele monitorizarii agentilor de securitate nu sunt deloc de neglijat, daca va doriti o activitate eficienta.

Cum se face o verificarea al agentului de paza? Se afla la locul unde trebuie sau incearca sa va pacaleasca, cum puteti stii adevarul si cum ii puteti combate aceste abateri?

Cu un sistem monitorizare GPS auto, puteti obtine informatii in timp real despre locul unde se afla vehiculele de interventie. Veti putea vedea daca toti angajatii sunt la locatie si la ora programata.

Daca utilizati un software de gestionare al agentului de securitate, sistemul poate trimite imediat notificari agentului pentru a fi in pozitia solicitata cat mai curand posibil.

Daca observati orice miscare inutila a garzii in timpul serviciului, software-ul este capabil sa trimita alerte automate pentru a se asigura ca paznicul nu mai rataceste si este prezent la locul stabilit.

 

Sa stiti unde se afla angajatul este extrem de important in caz de urgente si accidente. De exemplu, ati programat un tur de paza la o anumita locatie. Daca garda identifica ceva ciudat si are nevoie de asistenta, va trebui sa va contacteze si sa va explice detaliile.

Aceste informatii trebuie sa fie cat mai exacte si corecte, pentru ca apoi, sa stiti unde trimiteti intaririle sau orice alt ajutor profesional necesar. In situatiile foarte dificile, acest procedeu poate sa fie lung si s-ar putea sa fie prea tarziu.

Sitemul de monitorizare prin GPS ajuta foarte mult in gestionarea unor astfel de situatii. Puteti vedea unde este exact cel mai apropiat vehicul de interventie si cine este disponibil sa ofere ajutor cat mai curand.

Daca utilizati un software de gestionare al agentilor de securitate, sarcina poate fi indeplinita mai devreme. Paznicul de la fata locului poate trimite o solicitare managerilor si acestia pot posta comenzi pentru a fi la locatia data cat mai curand posibil.

Monitorizati-va echipa de la distanta

Cu un sistem de urmarire GPS, va puteti monitoriza agentii de paza de oriunde de pe glob. Monitorizarea de la distanta se dovedeste a fi extrem de benefica atunci cand operati in mai multe locatii.

Este util si atunci cand oferiti servicii pentru un eveniment mare. Astfel de evenimente au loc pe o suprafata mare si, prin urmare, delegarea paznicilor la fata locului va fi consumatoare de timp si costisitoare.

De asemenea, puteti monitoriza patrula mobila direct din birou. Puteti identifica traseul pe care il parcurge fiecare vehiculul si viteza cu care se deplaseaza.

Urmarirea prin GPS va poate ajuta sa faceti patrularea mobila sigura si eficienta.

Reduceti cheltuielile

Folosind tehnologia de localizare GPS impreuna cu un software bun de gestionare al agentilor de securitate, puteti reduce cheltuielile cu lucruri precum registrele, forta de munca si alte componente hardware, cum ar fi walkie-talkie portabile.

Tehnologia nu este costisitoare de instalat si este usor de utilizat. In plus, dispozitivele mobile sunt atat de comune astazi incat aproape toata lumea are un smartphone.

Acestia pot accesa cu usurinta sistemul si pot lucra eficient. Daca puneti in balanta numeroasele avantaje ale acestor programe software cu pretul pe care va trebui sa-l platiti, veti intelege cu siguranta cat de profitabila este utilizarea acestui software.

Credem ca o afacere de succes depinde de un management bun si de angajati motivati, iar sistemul de monitorizare GPS va poate ajuta sa rasplatiti agentii care sunt eficienti si sa pastrati afacerea la cele mai inalte standarde.

CargoTrack va ofera solutii de monitorizare GPS personalizate care va sprijina activitatea si va ofera siguranta.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.