Menu
Blog / Mama si copil

Trambuline pentru copii: Ce exista si cum sa alegeti?

Trambuline pentru copii: Ce exista si cum sa alegeti?

Aproape toti copiii iubesc sa sara, dar multi parinti sunt categoric impotriva sariturilor pe canapele, fotolii si paturi pufoase. Puteti preveni distrugerea mobilierului si directionarea energiei vitale in directia corecta prin cumpararea unei trambuline pentru copii pentru casa.

Acest dispozitiv nu este numai divertisment, ci si un simulator de sport care are un efect pozitiv asupra dezvoltarii fizice a copilului. Sariturile ajuta la intarirea sistemului musculoscheletal, la imbunatatirea organului de echilibru si la imbunatatirea dexteritatii.

Varietatea de modele de trambuline pentru copii va permite sa alegeti cel mai potrivit dispozitiv sportiv. Ramane doar sa intelegeti ce fel de simulator este cel mai bine sa alegeti pentru casa, unde sa instalati trambulina si cum sa o utilizati corect pentru a evita posibilele leziuni.

Iata aici trambuline pentru copii.

Caracteristici:

Mai intai trebuie sa intelegeti ce este cu adevarat o trambulina. Acesta este un echipament sportiv specializat care este utilizat nu numai pentru jocuri, ci si pentru dezvoltarea fizica a copiilor. Varietatea mare a fiecarui magazin de sport poate duce chiar si o persoana cu experienta in domeniul sportului intr-o fundatura. Principalul lucru de retinut este ca trambulina nu numai ca ar trebui sa distreze, ci si sa imbunatateasca sanatatea copilului.

 • Sariturile regulate promoveaza dezvoltarea aproape a tuturor grupelor musculare, dar o atentie deosebita este acordata picioarelor.
 • In timpul fiecarui salt, aparatul vestibular al copilului se imbunatateste. Coordonarea miscarilor devine armonioasa si mai ferma.
 • Exercitiile sportive zilnice pe o trambulina ajuta la intarirea sistemului imunitar. In plus, imbunatateste functionarea sistemului respirator si a circulatiei sangelui.
 • Este foarte important ca teama de inaltimi sa dispara in timpul salturilor. In consecinta, la varsta adulta, puteti privi liber in jos, fiind, de exemplu, la etajul al zecelea.
 • Orice activitate sportiva favorizeaza activarea proceselor metabolice.

Si acestea nu sunt toate caracteristicile cu care trambulinele se pot lauda.

Principiul de functionare si dispozitivul trambulinei

Trambulina este un echipament sportiv pentru activitati in aer liber, divertisment si acrobatie.

Un astfel de dispozitiv ajuta la dezvoltarea muschilor picioarelor si bratelor, la coordonarea miscarilor si la invatarea de a efectua elemente de gimnastica.

Exercitiile de trambulina au un efect bun asupra:

 1. Lucrarea inimii;
 2. Promovarea productiei de endorfine;
 3. Imbunatatirea starii generale de sanatate;
 4. Promova pierderea in greutate;
 5. Distractie garantata

Acest lucru este util pentru copii si adulti, ceea ce ajuta nu numai sa-si petreaca timpul, dar aduce membrii familiei mai aproape impreuna. Trambulinele sunt instalate in apartamente, curti, pe strada si centre de divertisment, plaje. Produsele difera in functie de dimensiune: de la single la joaca cu intreaga familie, inclusiv exista trambuline pentru adulti.

Principiul de functionare a trambulinei se bazeaza pe actiunea arcurilor, care sunt fixate cu o margine pentru cadrul rotund.

Cum sa alegi o trambulina

In functie de necesitate. Daca alegi o trambulina pentru copil, ai grija sa aiba si plasa de protectie pentru a evita astfel caderea copilului din ea. Daca aveti mai mult de un copil, alege o trambulina de dimensiuni mai mari pentru a o putea imparti si a evita riscul unei ciocniri in timpul sariturilor.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.