Menu
Funerare

Cum alegi pachetul de servicii funerare?

Cum alegi pachetul de servicii funerare

Atunci când, din păcate, treci printr-un moment greu, cauzat de decesul unei persoane dragi ție și vrei ca ultimul drum să fie unul corect și care să arate dragostea și respectul tău, cea mai importantă decizie pe care o poți lua în acele momente este să apelezi la ajutorul dat de o firmă de pompe funebre profesionistă.

Și, primul lucru care îți va atrage atenția va fi mulțimea de pachete funerare pentru care poți opta. Destul de dificil, deoarece toate par perfecte, așa că nu știi care sunt criteriile după care să te ghidezi. De aceea, am decis să îți venim în ajutor cu câteva informații pe care să le citești acum, pentru că atunci, în acele momente, va fi destul de dificil să cauți informațiile de care ai nevoie.

Discută cu personalul agenției de pompe funebre

O agenție de pompe funebre profesionistă va pune la dispoziția clienților săi măcar patru pachete funerare. Fiecare dintre ele va cuprinde obligatoriu sicrie, cruci, obiecte funerare, anumite servicii.

Dacă totuși cele oferite nu sunt chiar ceea ce îți dorești, nu ezita să discuți cu personalul firmei pentru a vedea dacă nu poți avea parte de un pachet de servicii funerare personalizat. Dar, hai mai bine să vedem criteriile după care se alege pachetul funerar.

Bugetul disponibil

Evident, totul pornește de la bani. Este bine să știi de la început care este suma în care vrei să te încadrezi, și vezi care este oferta în acest sens. Există chiar și varianta plății în rate, a achitării cheltuielilor cu banii de pe ajutorul de deces și multe altele, așa că nu dispera, sigur vei găsi ceva care să se potrivească bine finanțelor tale.

Ceremonie simplă sau grandioasă

Vrei ca ceremonia de înmormântare să fie una simplă sau una de-a dreptul grandioasă? Evident, cu cât pretențiile sunt mai mari, și costurile vor fi ceva mai ridicate.

Cu toate acestea, chiar și atunci când optezi pentru ceva simplu, asta nu înseamnă că serviciile vor fi de calitate îndoielnică. Vorbim doar de profesioniști, nu?

Ce tip de ceremonie sa alegi?

Majoritatea românilor sunt creștini ortodocși, dar asta nu înseamnă că toți ceilalți sunt dați la o parte. Prin urmare, discută cu angajații agenției de pompe funebre dacă dorești un anumit tip de ceremonie, dacă este vorba despre o înmormântare tradițională, o incinerare sau vrei să respecți anumite dorințe speciale ale persoanei decedate. Nu este nicio problemă, vei găsi aici suportul de care ai nevoie.

Organizarea pomenirii de după

După slujba de înmormântare urmează o masă de pomenire. Aceasta este posibil să fie inclusă într-un pachet funerar, așa că vezi care este oferta în acest sens. Dacă nu, poți analiza această posibilitate împreună cu angajații firmei de pompe funebre cu care colaborezi.

 

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.