Menu
Frumusete / LifeStyle

Imaginea unui domnișoare frumoase și îngrijite – Sfaturi care te vor ajuta să ai un aspect cât mai atractiv

Imaginea unui domnișoare frumoase și îngrijite – Sfaturi care te vor ajuta să ai un aspect cât mai atractiv

Într-un anumit moment al copilăriei aproape fiecare fată a visat să devină actriță, deoarece această profesie este asociată cu mulți fani, admirație, buchete de flori frumoase și cadouri. Deși majoritatea dintre ele și-au ales o altă meserie, mai simplă și, din păcate, mai plictisitoare, multe alte fete au decis să-și încerce norocul într-un studio de videochat. Desigur, este dificil să compari acest domeniu cu un spectacol sau un film dar, cu toate acestea, videochatul vine la pachet cu o mulțime de fani entuziaști, care se vor bucura de trăsăturile tale deosebite. 

În definitiv, poți fi sigură de abilitățile tale actoricești – există și zile în care încerci să afișezi o imagine veselă și binedispusă, chiar dacă nu simți asta. În mare, cam asta presupune și munca unui model de videochat – nu este atât de ușor să zâmbești mereu și să ai un aspect pus la punct. Asemenea actrițelor, fiecare model se îngrijește de machiaj, coafură și ținuta potrivită pentru un anumit rol. Toate aceste eforturi au un singur scop final, și anume cel de a atrage cât mai mulți membri.

Cum ar trebui să arate o domnișoară care ține la aspectul ei

Aspectul unui model de videochat joacă un rol important atunci când se află în timpul programului de muncă și nu numai. În primul rând, ar trebui să acorzi atenție stilului vestimentar, deoarece vei arăta cel mai bine în haine și accesorii care te îți pun în evidență trăsăturile deosebite. Din acest punct de vedere, poți opta pentru fuste scurte și pantaloni scurți, topuri mici și, în general, haine care să-ți acopere doar puțin corpul. În plus, poți folosi și accesorii care îți accentuează sexualitatea, precum dresurile (însă este bine să ții cont de faptul că nu trebuie să creezi ținuta în jurul ideei de „vulgaritate”, ci în jurul ideei de „sexy”). 

Desigur, trebuie să alegi pantofi cu toc înalt, care să-ți lungească picioarele și să le facă mai subțiri. Atunci când vine vorba de paleta de culori pentru ținutele tale, cel mai bine este să optezi pentru nuanțe deschise sau chiar alb. Nu utiliza culori precum gri, maro și negru – astfel de nuanțe vor face ca imaginea ta să fie neclară. Cosmeticele, dimpotrivă, ar trebui folosite cât mai puțin posibil. Dacă este nevoie de acest lucru, poți ascunde unele imperfecțiuni cu ajutorul machiajului, dar în alte cazuri este bine să le eviți. Poți folosi rimel pentru gene, pentru a oferi expresivitate ochilor, și poți evidenția buzele cu ruj, dar încearcă să nu folosești o cantitate mare de pudră, fond de ten și fard de obraz, deoarece vei arăta mult prea vulgar. Alegând o companie care se respectă, precum richgirls-studio.ro, care are studioul de videochat în București, vei avea parte de instruire avizată din partea unor profesioniști din domeniul de beauty. Nu în ultimul rând, trebuie să îți aranjezi coafura cu foarte multă atenție. Dacă ai părul lung, cel mai bine este să-l lași desprins – va arăta natural și sexy. 

În final, nu uita să fii mereu veselă – nu considera întâlnirile cu membrii ca pe o ședință de psihoterapie, deoarece aceștia vor să vadă o față frumoasă și netulburată de nicio tristețe. De aceea, dacă te hotărăști să activezi în acest domeniu, trebuie să înveți să-ți lași toate grijile pe plan secund și să uiți de ele pentru o vreme. 

 

Sursa foto: unsplash.com

No Comments

    Leave a Reply