Menu
Blog / Curiozitati

Ufolog rus isi explica teoriile despre OZN-urile de pe luna si existenta unei baze ET (extraterestre) siberiene

Ufolog rus isi explica teoriile despre OZN-urile de pe luna si existenta unei baze ET (extraterestre) siberiene

Poate ca sunteti familiarizati cu numele „Valery Uvarov”, prin prisma lucrarii in domeniul tehnologiei piramidelor si constructia piramidelor experimentale la scara larga in scopul influentarii pozitive a sanatatii umane si a sistemului imunitar uman si a stimularii dezvoltarii spirituale. Poate il cunoasteti pentru activitatea sa in paleostiinta, paleotehnologie si cautarea urmelor istorice ale activitatilor extraterestre din trecutul nostru. Cu toate acestea, Valery Uvarov este cel mai bine cunoscut ca sef al Departamentului de cercetare OZN, Paleostiinte si Paleotehnologie al Academiei Nationale de Securitate din Rusia – baza sa de origine pentru generarea de lucrari, carti si teorii despre civilizatiile antice, paleociinta si ufologie. Ultimul subiect dintre acestea, ufologia, il readuce pe Uvarov in centrul atentiei saptamana aceasta.

„Oamenii de stiinta au studiat de cateva zile un videoclip misterios in care apare un OZN. Ea arunca un obiect pe teritoriul lunii.”

„Atentia sporita la acest videoclip este cauzata de faptul ca o nava spatiala arunca un obiect destul de mare pe suprafata unui corp ceresc. OZN-ul planeaza peste o zona numita Marea de Frig. Expertii au examinat pe suprafata unui crater recognoscibil, Aristarchus. Diametrul sau este de aproximativ 40 km. Dimensiunile aeronavelor neidentificate sunt aceleasi.”

„Singurul mister pe care oamenii de stiinta inca nu-l pot rezolva este ce a livrat OZN-ul pe teritoriul Lunii, deoarece videoclipul arata clar ca un fel de incarcatura este aruncata pe suprafata satelitului Pamantului. Poate ca acest mister poate fi rezolvat in viitor, cand astronautii vor putea explora zona”.

Sau, daca va aflati in Rusia, cereti-i lui Valery Uvarov sa va explice aceste imagini recente, in care se poate observa un OZN surprins pe Luna (a se vedea videoclipul aici) aruncand ceva pe suprafata acesteia. Esoreiter.ru, care a raportat evenimentul, a facut asta doar cateva zile mai tarziu, iar Uvarov a avut cateva observatii interesante.

„Luna este o baza unica din care se poate observa si controla procesele care au loc pe Pamant si in sistemul solar. Acest obiect poate fi numit o statie de la care se efectueaza urmarirea.”

Uvarov crede ca Luna este o baza extraterestra – nu ar fi primul care crede asta. Cu toate acestea, teoriile sale cu privire la originea Lunii in sine ii pot face pe unii oameni sa-i puna la indoiala credibilitatea.

„Luna a aparut relativ recent. Acest lucru s-a intamplat acum aproximativ 13 mii de ani. Este considerat un satelit natural al Pamantului, dar in toate textele antice care au supravietuit, vorbim despre faptul ca a aparut dupa o mare catastrofa in sistemul solar. Aparitia sa a fost insotita de un potop puternic pe planeta noastra.”

Cei care cred in teoria despre marele potop pot crede si ca luna a aparut in urma acestuia, desi calendarul, cronologia poate fi oprita. Ce s-a intamplat acum 13.000 de ani pentru a crea Luna?

„Luna este cel mai mare fragment supravietuitor al planetei Tiamat care a existat candva in sistemul solar. Era suficient de mare. Pentru a ne imagina masa reala, in niciun caz nu ar trebui sa tinem seama doar de centura de asteroizi [dintre orbitele lui Marte si Jupiter]. Este necesar sa le insumam pe toate, sa adaugam greutatea Lunii si a resturilor care se invart in trei puncte librationale ale orbitei lui Jupiter”.

Suna oarecum plauzibil – cu exceptia partii referitoare la acum 13.000 de ani. Din pacate, articolul din Esoreiter.ru este scurt si contine doar acele fragmente, nu textul integral sau orice context. De asemenea, nu mentioneaza nimic despre cine trimite OZN-urile de la baza lor pe Luna. Pentru aceasta, apelam la un interviu din 2017 cu Sputnik.news.

„Cu toate acestea, exista o alta planeta in sistemul solar populata de cei care au trait candva pe Marte si Phaeton (Nibiru). Cei care au supravietuit dezastrului s-au dus pe o planeta din spatele Soarelui, care este mentionata in textele antice egiptene si sumeriene. Daca un planetoid mare loveste Pamantul, planeta care se afla pe aceeasi orbita, dar in spatele Soarelui, cel mai probabil va incepe sa-si piarda orbita.”

„Dezastrul” pare a fi acelasi in urma cu 13.000 de ani, despre care Uvarov sustine ca a format Luna. Acesti extraterestri au forma „umanoida” si comunica prin telepatie – o abilitate pe care oamenii au avut-o pana la „dezastru”. Toate celelalte „civilizatii extraterestre dezvoltate” o au – ceea ce le permite sa faca schimb de informatii instantanee. Uvarov asociaza „dezastrul” cu un asteroid care a lovit Pamantul, care a schimbat orbita Pamantului, schimband structura anului de la 360 de zile la 365 de zile. Potrivit teoriei sale, acest lucru ar avea consecinte cumplite pentru planeta extraterestra din spatele Soarelui daca s-ar intampla din nou. Din fericire, exista o solutie in Siberia.

planeta extraterestra din spatele Soarelui daca s-ar intampla din nou

„Vecinii nostri planetari au construit un complex de aparare impotriva meteoritilor si asteroizilor pentru a ne apara nu atat pe noi, cat pe planeta si pe ei insisi. Aproape in fiecare zi Pamantul este atacat de meteoriti, dintre care unii poarta bacterii periculoase care ar putea avea consecinte cumplite atat pentru planeta, cat si pentru vecinii sai. Deci, este mai usor sa distrugi meteoritul deasupra Pamantului. Apropo, aceasta planta a distrus meteoritul Tunguska la 30 iunie 1908 si, de asemenea, a aruncat meteoritul pe Chelyabinsk la 15 februarie 2013.”

Prin „abandonat”, Uvarov vrea sa zica doborat. Va puteti intreba: „Daca acesti extraterestri tin atat de mult la siguranta noastra, cum se face ca atat de multi asteroizi se strecoara prin sistemul lor de aparare siberian?” Buna intrebare! Sistemul este autonom si aici se afla problema.

„Acesta este motivul pentru care are defectiuni si uneori trage in gol, dupa cum se spune. Functionarea centralei este sustinuta in special de vecinii nostri de pe planeta, atata timp cat este posibil. Localnicii din aceasta zona indepartata din Siberia povestesc despre oameni cu echipamente super moderne. Pentru prima data, acesti oameni au fost vazuti dupa un an de la explozia de la Tunguska si acolo a fost trimisa o expeditie din partea Comitetului National pentru Afaceri Interne. S-a descoperit ca acei oameni ciudati, care evitau contactul cu populatia locala, nu aveau nicio relatie cu oamenii de stiinta sau militarii nostri.”

Uvalov sustine ca poate observa sistemul si functioneaza atat de bine acum incat „uneori planta trage ore intregi fara oprire. Acesta este un testament despre cat de periculos este meteoritul.”

Despre ce vorbeam? Oh, da – OZN-uri pe Luna. Poate ca extraterestrii construiesc un deflector de asteroizi in asteptarea momentului in care oamenii vor infiinta o colonie pe Luna. Aceasta nu este teoria lui Uvarov, dar este la fel de plauzibila ca oricare dintre celelalte teorii ale sale.

Poate ca ar trebui sa ramana piramide.

No Comments

    Leave a Reply