Menu
Moda

3 tipuri de croi de rochii pentru silueta clepsidră – cum să te îmbraci pentru a-ți pune într-o lumină bună corpul

3 tipuri de croi de rochii pentru silueta clepsidră - cum să te îmbraci pentru a-ți pune într-o lumină bună corpul

Ai o siluetă de clepsidră, dar te lupți să găsești croiala de rochie perfectă pentru tipul tău de corp? De la sirenă și cloș, până la talie înaltă, există o varietate de stiluri măgulitoare care te ajută să arăți cât mai bine. Iată un ghid care detaliază cele mai emblematice trei tipuri de croiuri de rochii pentru silueta clepsidră.

I. Rochia tip sirenă

Rochiile în stil sirenă sunt concepute pentru a îmbrățișa fiecare curbă a corpului tău, accentuându-ți în același timp silueta într-un mod unic și sofisticat. Aceste tipuri de rochii încep deseori aproape de partea superioară a trunchiului, apoi se îngustează în apropierea tivului, astfel încât să pară că rochia „coboară ca o sirenă” pe corpul tău. Acest tip de stil alungește silueta și evidențiază toate curbele fără a adăuga un volum suplimentar pe care poate nu îl dorești. Pentru a te asigura că acest look este cât mai măgulitor, alege o rochie stil sirenă de la StarShinerS, realizată din țesături cu o ușoară elasticitate sau din materiale structurate, cum ar fi dantela și tulul, pentru rezultate optime. 

II. Rochia cloș

Asemănătoare stilului sirenă, rochiile cloș îmbrățișează fiecare curbă din partea superioară a corpului, în timp ce se lărgește la nivelul coapselor pentru mai multă libertate de mișcare. Acest aspect îți permite să pui în evidență tot ceea ce alcătuiește o siluetă de clepsidră – de la șolduri și busturi largi, până la o talie subțire – toate într-o singură siluetă frumoasă. De asemenea, oferă spațiu suplimentar pentru mișcare, precum și adaugă un pic mai mult volum spre partea inferioară a rochiei, ceea ce poate ajuta la echilibrarea umerilor mai largi sau a brațelor mai pline (dacă este necesar). Atunci când cumperi o rochie cloș, optează pentru ceva cu linii curate și ornamente minime – țesăturile cum ar fi mătasea sau organza, sunt cele mai bune atunci când vine vorba de acest look atemporal!

III. Rochia cu talie înaltă

Talia înaltă este super versatilă și excelentă dacă ești în căutarea a ceva care să treacă ușor de la evenimente de zi la evenimente de seară! Acestea oferă atât acoperire, cât și definire în jurul zonei de mijloc, în timp ce evidențiază alte zone, cum ar fi brațele, picioarele, umerii etc., creând un aspect general bine pus la punct – perfect pentru orice ocazie! Încearcă să porți o rochie cu talie înaltă cu un decolteu ridicat sau cu opțiuni de bretele cu un singur umăr – aceste detalii vor adăuga un plus de stil fără a îndepărta din estetica sa elegantă. Completează acest ansamblu accesorizându-l cu bijuterii statement, cum ar fi cercei sau coliere, pentru a pune și mai mult în valoare aspectul final!  

 

Cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi dificil să găsești stilul potrivit care să flateze perfect o siluetă clepsidră – dar nu te teme! Cele trei tipuri de rochii menționate mai sus sunt ideale pentru a oferi oricărei femei care arată uimitor un plus de rafinament! 

 

Sursa foto: Unsplash.com

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.