Menu
Afaceri / Tehnologie / Telefoane si gadgeturi

Aplicații care au cucerit lumea in pandemia de COVID-19

Aplicații care au cucerit lumea in pandemia de COVID-19

În mai multe moduri, dezvoltarea afacerilor pentru noul normal a început deja. Știm cu toții că consecințele pandemiei de coronavirus nu vor dispărea prea curând. Adaptabilitatea companiilor din întreaga lume a fost pusa la incercare și s-a observat ca unele se dezvoltă mai puternic decât altele.

Cu alte cuvinte, in prezent toti avem nevoie de un device de tip smartphone pentru a putea face fata mai usor cerintelor acestei “lumi noi”. Daca telefonul tau are probleme il poti trimite la un service gsm Bucuresti pentru a fi reparat.

În timp ce companiile care se ocupa cu comerțul cu amănuntul, divertismentul și călătoriile vor avea nevoie de un timp semnificativ pentru a se adapta, puține sectoare precum streaming video, jocuri, comerț electronic și soluții de la domiciliu au devenit castigatorii direcți ai noii realitati.

Aplicațiile mobile – toate tipurile lor – au devenit foarte folosite de catre populatie in situația actuală. Orice lucru care poate fi realizat online a fost folosit.

În consecință, aplicațiile mobile ale dezvoltatorilor de aplicații de top au ajuns nu numai să devină extrem de reușite și eficiente, ci și să ofere o influență extinsă în a ajuta oamenii să adere la distanțarea socială și să rămână feriți de virusul periculos.

Aplicații destinate a cuceri lumea in era Post COVID

 1. Aplicații de livrare alimente

Nimeni nu poate supraviețui fără alimente, deoarece sunt esențiale pentru viața noastră. Prin urmare, aplicațiile de livrare alimente sunt unele dintre cele mai proeminente secțiuni de aplicații de pe lista noastră care au înregistrat progrese în timpul pandemiei.

Oamenii erau îngrijorați de infectarea cu virusul; prin urmare, cumpărăturile online de produse alimentare devin o solutie acceptabila. Oamenii au început să comande alimente prin aplicații mobile și site-uri web.

Aici, aplicațiile de livrare la domiciliu a alimantelor îndeplinesc roluri semnificative. Aceste aplicații controlează viteza odată cu creșterea cererii și sprijină oamenii sa ramana în siguranță.

Cele mai importante astfel de aplicații de livrare alimentare precum Big Bazar, Jio Mart și alții s-au confruntat cu un număr imens de descărcări în timpul acestei crize globale.

 1. Aplicații pentru rețele sociale

Aplicațiile de socializare joacă un rol crucial în perioada de distanțare socială, ajutând pe toată lumea să se conecteze și să primească actualizări despre stirile actualizate la nivel global. Social Media a ținut pe toți oamenii apropiați în aceste momente dificile.

Datorită distanțării sociale, activitățile de social media au evoluat. Aplicațiile de social media de top precum Instagram, Facebook, Snapchat, TikTok, Pinterest, Twitter și WhatsApp au avut o creștere vizibilă în baza lor de utilizatori.

Oamenii sunt din ce în ce mai implicați pe platformele de socializare, deoarece toată lumea distribuie, discută și postează mai mult decât oricând. De la influențatori la utilizatori normali, toată lumea este conectata cu prietenii, rudele, colegii pe cel putin una din marile aplicatii de social media.

 1. Aplicații de învățare tip e-learning

Pandemia nu numai că i-a ajutat pe studenți să utilizeze resursele online, ci și a instruit mulți oameni să caute și să creasca în noi activitati online. De exemplu, aplicațiile de limbă online celebre au înregistrat o creștere de 148% a numărului de înscrieri în luna martie 2020. La sfârșitul lunii martie, Udemy s-a confruntat cu o creștere de 425% a înregistrărilor.

Poate că potențialul neașteptat de crestere pentru invatarea online va rămâne cu adevărat sus până când oamenii se vor întoarce la viața lor obișnuită, dar obisnuitele de e-learning ar putea continua să se confrunte cu cresteri si in perioada post pandemie.

Aplicațiile de învățare electronică nu depind doar de studii. Veți descoperi diferite aplicații create în scopuri diferite, cum ar fi învățarea limbii, codului rutier, editarii video și multe altele.

Clienții își folosesc experiența pentru a învăța lucruri noi, distractive si in acelasi timp utile, în domenii care se intind de la tehnologie la arte. Deci, aplicațiile de invatare online probabil vor înflorisi in perioada care urmeaza.

 1. Aplicații pentru asistență medicală

Fără asistență medicală de urgenta, nu am fi supraviețuit deloc. Aplicațiile de îngrijire a sănătății au evoluat ca un cavaler în acest timp dificil, când totul s-a rotit în jurul sănătății.

Întrucât nu facem multe acțiuni fizice în zilele noastre, aplicațiile de asistență medicală, cum ar fi aplicațiile de îngrijire medicală, aplicațiile de meditație, aplicațiile de fitness și aplicațiile de sănătate mintală îi ajută pe oameni să se mențină bine atât fizic, cât și mental.

Programele de sănătate online ne ghidează cum să facem yoga sau meditație esențială pentru a ne gestiona anumite abilitati chiar și atunci când rămânem acasă, ne invata cum sa avem diete bine echilibrate și ne vorbesc despre tipurile și avantajele exercițiilor fizice.

Aplicatiile de tip consultatie medicala online oferă instrucțiuni cu privire la consultarea imediată, prescripțiile digitale și livrarea medicamentelor. Pacienții pot consulta medicii cei mai calificați prin aplicații, pentru a vorbi despre bolile și simptomele lor si pentru a avea o perspectivă mai buna asupra stării lor de sanatate și pentru a aborda corect anumite situații de panică.

 1. Aplicațiile de tip FinTech

Aplicatiile FinTech reprezinta o altă secțiune de aplicații care suportă o creștere extraordinară a cererii. Problemele cu izolarea, împreună cu retinerea de a vizita băncile, i-au făcut pe mulți să adopte aplicații mobile de tip FinTech pentru gestionarea banilor.

De la activități principale, cum ar fi utilizarea conturilor bancare, transferul de fonduri și plata facturilor la lucruri precum monitorizarea stocurilor, vânzarea, investițiile și gestionarea finanțelor private, toate au devenit posibile datorită aplicațiilor mobile.

Clienții caută aplicații sigure și ușor de utilizat pentru a răspunde la toate problemele lor.

 1. Aplicațiile de divertisment

Am putea să spunem că aplicațiile de divertisment îi mențin pe oameni sănătoși. În perioadele dificile, aplicațiile de divertisment îi ajută pe oameni să-și depășească plictiseala si stresul. În timpul acestei pandemii, aplicațiile de divertisment precum YouTube, Ludo King, Netflix, Snapchat, Spotify, Amazon Prime, Google Play Music și multe altele s-au confruntat cu o creștere puternică.

Oamenii de pe toata planeta sunt fani si ai aplicațiilor de jocuri online pentru a scapa mai usor de izolarea provocata de Covid19.

În acelasi timp mulți oameni erau abonati la aplicații de știri pentru a primi actualizări cu privire la situațiile actuale din întreaga lume. Aplicațiile de știri ale BBC News, Google News, CNN și așa mai departe au devenit mai populare pe măsură ce oamenii au stat mai mult in casa pe perioada pandemiei.

În plus, oamenii vor să știe ce le solicită să facă oficialii din domeniul sănătății și ai guvernului.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.