Menu
Blog / Mama si copil / Telefoane si gadgeturi

Aplicatii mobile pentru monitorizarea sarcinii la femei

Aplicatii mobile pentru monitorizarea sarcinii la femei

Daca exista ceva ce toti viitorii parinti (barbati si femei) trebuie sa faca in timpul celor noua luni in care dureaza sarcina, este sa se bucure la maxim, fara a avea preocuparea constanta cu privire la sanatatea copilului si diferitele schimbari prin care trece si mama.

De aceea, am selectat cele mai bune aplicatii pentru a urmari sarcina, care explica fiecare dintre etapele cresterii copilului si informatiile pe care trebuie sa le ai la indemana. Daca ai nevoie de un cablu de date telefon, acceseaza linkul.

Pregicare

Cand un copil este in uter, anxietatea parintilor de a-l cunoaste este imensa si ar dori sa vada in detaliu ce se intampla acolo pe durata sarcinii, cu aplicatia aceasta toate intrebarile care apar au un raspuns prin videoclipuri, ghiduri si experiente ale altor mame.

De asemenea, are un calendar si o functie pentru a urmari miscarile copilului si include un widget pentru a ajuta la vizualizarea momentului in care este dezvoltarea copilului.

Totally Pregnant

Totally Pregnant este o alta dintre aplicatiile preferate ale femeilor insarcinate, cu informatii fiabile despre cresterea copilului, starea sa de sanatate, articole de care aveti nevoie pentru ingrijirea acestuia, sfaturi si chiar fapte curioase despre dezvoltarea fetala.

Pentru fiecare dintre saptamani exista videoclipuri de specialitate, animatii 3D despre arata copilul in utero in fiecare si videobloguri ale altor mame in aceeasi etapa a sarcinii. In plus, ofera achizitii in aplicatie pentru cursuri de yoga, meditatie prenatala si chiar unele postnatale.

I’m Expecting – Pregnancy

Cand un copil este pe drum, intrebarea la care toata lumea vrea sa raspunda este cand se va naste? Cu aceasta aplicatie data poate fi prezisa fara multe complicatii. Operatia sa are doua optiuni, una pentru a calcula data nasterii si alta pentru a calcula ora sarcinii in functie de data probabila a nasterii. Cererea te informeaza, de asemenea, cu privire la data probabila a conceptiei si la sfarsitul fiecarui trimestru.

Pregnancy+

Este o aplicatie personalizata care ofera informatii complete despre ceea ce este necesar pentru a avea o sarcina sigura si sanatoasa. In ea, puteti urmari greutatea si dezvoltarea copilului si poti obtine informatii despre dieta si exercitiile fizice de care are nevoie mama.

De asemenea, are un contor de lovire si contractie, imagini ale fatului si abdomenului la rezolutie inalta, calculator de data scadenta, printre altele. Este una dintre cele mai populare aplicatii si cea mai recomandata de profesionistii din domeniul medical. Printre optiunile de personalizare este permisa rudenia: tata, mama si bunicii.

I’M PREGNANT

I’m Pregnant este o aplicatie care include informatii despre alimentatia sanatoasa in timpul sarcinii, monitorizarea zilnica a starii de spirit, a energiei si a apetitului, inregistrarea greutatii, listarea numelui copilului cu originea si semnificatia sa, o lista cu ceea ce ar trebui sa aveti la indemana pentru a merge la spital atunci cand vine ziua, sugestii de exercitii fizice si, desigur, un ghid privind dezvoltarea copilului saptamana de saptamana.

Sarcina este o perioada extrem de frumoasa pentru femei si cele 9 luni de asteptare vor trece uimitor de repede, asa ca bucura-te de aceasta etapa si prin aplicatiile mobile disponibile sa iti ofere informatii despre stadiul sarcinii…

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.