Menu
Blog

Ce este imbalsamarea?

Ce este imbalsamarea?

Atunci cand o persoana draga noua moare, cu siguranta trebuie sa gasim o firma care presteaza servicii funerarii Sector 2, pentru a ne veni in ajutor. De la o astfel de firma vom achizitiona sicriul, iar cei de la firma de servicii funerare ne vor putea ajuta si cu parastasele, si cu tot ceea ce este nevoie.

Reprezentantii unei firme care presteaza servicii funerarii Sector 2, ofera si servicii de consiliere funerara, astfel incat familia sa stie care sunt toti pasii pe care ii au de facut in continuare. Tot ei sunt si cei care se vor ocupa de imbalsamarea decedatului.

Imbalsamarea este procesul de introducere a unei solutii dezinfectante in mediul intern al corpului atunci cand cineva trece in lumea celor drepti. Intarzie modificarile corpului care apar dupa moarte, oferind decedatului un aspect mai odihnitor si, in unele situatii, eliminand unele efecte vizibile ale cauzei mortii.

Ingrijirea decedatului

Este important familiile indoliate sa inteleaga nivelul de ingrijire acordat rudelor lor, in timp ce se afla in grija unui reprezentant al firmei de servicii funerare.

Va asteptati la standarde ridicate, iar ruda dvs. merita standarde ridicate, mai ales ca este ultimul lucru pe care il faceti pentru ea, iar o firma de servicii funerarii Sector 2, cu siguranta ofera standarde ridicate. In numele familiei greu incercata, cei de la firma de servicii funerare vor avea grija de fiecare persoana draga care le este incredintata.

Este cat se poate de evident faptul ca respectul este o cerinta obligatorie care le este plasata de catre dvs., celor de la firma de servicii funerare, care se vor ocupa de intreg procesul de imbalsamare, care cu siguranta vor stii ca identificarea este o preocupare pentru dvs.

Cei de la firma de servicii funerare sunt de-asemenea constienti de faptul ca compasiunea este de o importanta capitala pentru familia indoliata, si isi vor face treaba cu profesionalism, chiar si atunci cand cei din familie nu sunt in preajma, cum ar fi in momentul imbalsamarii.

De ce este necesara imbalsamarea?

La o persoana vie, bacteriile din corpul uman care sustin viata, se afla inca acolo unde se comporta cel mai bine prin procesele de viata interne ale corpului. Daca sunt transferate accidental in alte parti ale corpului, functiile lor pot deveni afectate sau pot crea o reactie care poate imbolnavi o persoana.

Dupa moarte, aceste procese de viata sau „bariere” inceteaza sa mai functioneze si migratia naturala a bacteriilor produce modificari care pot fi observate vizibil sau simtite prin miros. Timpul necesar acestor schimbari pentru a deveni evidente este influentat de mai multi factori, de exemplu:

Timpul trecut de la momentul decesului, pana cand trupul neinsufletit ajunge pe mana celor de la servicii funerare.

  • Cauza mortii.
  • Medicatia pe care a primit-o persoana.
  • Factori de mediu.

Cand vorbiti cu directorul funerar, puteti auzi cuvinte precum prezentare, conservare si igienizare. Speram ca aceste informatii va vor ajuta sa intelegeti acesti termeni si motivele care stau la baza oricaror sfaturi pe care vi le putem oferi.

Autopsia va afecta imbalsamarea?

Cand va duceti ruda decedata in grija celor care presteaza cele mai bune servicii funerarii, in functie de circumstantele decesului, este posibil sa fi fost efectuata o examinare post mortem sau „autopsie” inainte de imbalsamare. Acest lucru nu afecteaza insa procesul de imbalsamare.

Procesul de imbalsamare

In forma sa cea mai simpla, aceasta este introducerea unei solutii dezinfectante in mediul intern al corpului. In viata, corpul este hranit cu substante nutritive prin fluxul sanguin. Pentru a realiza acest lucru, este necesar ca sistemul arterial sa ajunga practic la fiecare tesut individual continut in el. Prin urmare, este usor de inteles ca o solutie dezinfectanta injectata in sange dupa moarte va fi distribuita in jurul corpului si va reduce activitatea bacteriilor si a agentilor patogeni din interior.

Diferitele solutii dezinfectante utilizate cuprind un numar de constituenti conceputi pentru a combate efectele bolilor si sunt combinatii de specialitate utilizate exclusiv in scopuri de imbalsamare.

Cat dureaza imbalsamarea?

Procesul de imbalsamare dureaza de obicei doua ore pentru a se finaliza, totusi aceasta include spalarea si uscarea parului si a corpului decedatului. Acest timp poate creste in cazul in care cauza mortii a afectat corpul in vreun fel.

Cat dureaza efectul imbalsamarii?

Nu exista un raspuns definitiv la aceasta intrebare. Diversi factori pot restrictiona acest lucru, de exemplu starea corpului sau durata de timp dintre momentul decesului si momentul in care corpul a ajuns pe mana specialistilor de la servicii funerare.

Cu siguranta insa, in circumstante normale nu ar fi de asteptat ca acest lucru sa va afecteze aranjamentele de inmormantare.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta fiecare persoana trebuie sa le cunoasca, in ceea ce priveste imbalsamarea unei persoane decedate. Din pacat, fie ca vrem sa ne gandim la acest lucru sau nu, cei dragi nou, si cu siguranta si noi, vom ajunge mai repede sau mai tarziu in aceasta situatie.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.