Menu
Afaceri / Blog

Autocolante – o buna strategie de a vinde produsele companiei tale

Autocolante- o buna strategie de a vinde produsele companiei tale

Unul dintre cele mai distractive articole sunt autocolantele, disponibile pentru imprimare online, deoarece sunt super cunoscute la nivel mondial ca fiind foarte utile! Imprimarea propriilor autocolante poate fi o nota foarte interesanta in afacerea ta pentru a-ti completa imaginea publicitara cu un detaliu care face diferenta.

Ele pot fi, de asemenea, perfecte pentru a va decora bunurile personale si pentru a da o intorsatura autentica bunurilor dvs. Cel mai bun dintre toate, cu imprimarea articolelor, puteti crea tot ce va puteti gandi. Ai nevoie doar de o doza buna de imaginatie.

Imprimare autocolante

Stickerele sunt o metoda buna pentru a adauga o nota originala oriunde. Acestea servesc pentru a decora elemente, cum ar fi pahare, sticle, articole de imbracaminte si orice produs va puteti gandi. Acestea sunt utile pentru a sublinia zonele, locurile sau adresele sau pur si simplu pentru a va promova afacerea, compania sau serviciul.

In acest din urma caz, acestea va pot ajuta, de asemenea, sa oferiti o nota de profesionalism produselor dvs., oferindu-i o noua nuanta, consolidand in acelasi timp imaginea corporativa.

In acest fel, putem deduce ca ele prezinta o versatilitate imensa. Autocolantele personalizate sunt ideale atat pentru uz privat, cat si pentru uz comercial.

Pentru a obtine rezultate optime, este recomandabil sa studiati scopul autocolantelor inainte de a le configura caracteristicile si de a le imprima.

In contextul publicitatii, imprimarea autocolantelor este o idee excelenta pentru a crea un stil de marketing de baza.

Ideea acestei tehnici este de a mentine detalii subtile de publicitate, care nu sunt agresive cu prezentarea produselor, ci constau intr-o consolidare cu profil redus a brandului companiei.

Pentru aceasta, se poate folosi un logo, un slogan sau numele companiei. Toate acestea, atunci cand sunt incadrate intr-un set in concordanta cu linia corporativa, permit generarea unui numar mare de detalii care, atunci cand sunt plasate in locatii strategice, reusesc sa produca un mediu inchis de revendicare practic imperceptibil, dar foarte interesant din punct de vedere publicitar.

Aceste contexte consolidate s-au dovedit a genera o crestere a vanzarilor prin mecanisme de consolidare a parteneriatelor brand-produs intr-un mod aproape subconstient.

Pe de alta parte, dintr-o abordare mai personala, ele pot fi folosite pe pereti, usi, haine, masini, motociclete,… Practic, orice este posibil.

In plus, autocolantele sunt complet rezistente la intemperii, deci este posibil sa le folositi in aer liber si in orice circumstante.

Imprimarea autocolantelor online este foarte simpla si veti obtine rezultate incomparabile.

Caracteristicile autocolantelor personalizate

Imprimarea adezivilor cu lac UV, rezistenta la intemperii si raze UV de orice fel (UVA, UVB si UVC), ideala pentru exterior si cu o durata lunga.

Material: de culoare alba sau transparenta de cea mai buna calitate si cea mai inalta tehnologie de imprimare.

Imprimarea este posibila intr-o varietate de dimensiuni si forme pentru a va face autocolantele cat mai unice si mai personale posibil. Gama de dimensiuni variaza de la 5 x 5 cm la 21 x 10,5 cm si cu posibilitatea de a face contururi dreptunghiulare, circulare si ovale. Cu toate acestea, este posibil sa se faca forme si dimensiuni intr-un mod personalizat.

Pentru a face acest lucru, luati legatura cu o firma specializata in acest domeniu si sigur veti lua impreuna cea mai buna decizie.

Procesul de fabricatie de regula se bazeaza pe imprimarea autocolantelor pe o foaie autoadeziva mata ranforsata cu lac lucios rezistent la UV. Cu acest finisaj, calitatea lucrarii este garantata, la fel ca si timpul de viata al acesteia. Sub acest lac si pe suprafata alba este posibil sa se faca imprimarea in culori complete, cu o multitudine de combinatii de tonuri.

In cazul imprimarii pe PVC transparent, se recomanda realizarea unui design conturat, lasand fundalul liber, fara culoare, pentru a obtine un efect de aderenta a profilului pe suprafata.

Utilizarea unui tip sau altul de PVC depinde de locul in care urmeaza sa fie plasat autocolantul. Ambele sunt valabile pentru orice tip de suprafata, desi daca vor fi plasate pe elemente transparente, utilizarea materialului opac este mai potrivita. Aceasta este o recomandare doar din motive estetice.

Daca alegi sa iti comanzi online autocolantul, fisierele trebuie trimise in format JPG sau PDF. In orice caz, companiile care produc autocolant revizuiesc si ajusteaza toate fisierele primite de la clienti pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil. In cazul in care se detecteaza orice eroare tehnica, clientul este contactat inainte de a incepe imprimarea.

 Vezi aici autocolant window graphics! 

Autocolantul este o forma de reclama sau publicitate care atrage de cele mai multe ori clientii. Este o metoda de publicitate cunoscuta la nivel mondial si este fara indoiala, una dintre cele mai bune strategii uzuale de a vinde un produs. Daca si tu iti doresti sa iti personalizezi fereastra afacerii tale cu autocolant, apeleaza la profesionistii de la www. markprint.ro si vezi ofertele!

 

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.