Menu
Auto / Blog

Avantajele inchirierii unei masini in Bucuresti

Avantajele inchirierii unei masini in Bucuresti

Stiati ca in capitala Romaniei exista multe firme care inchiriaza masini? Multe dintre aceste firme incearca sa isi atraga clientii cu fel si fel de oferte, insa cine sunt oare cei care atunci cand vad anunturi de genul inchiriem masini, doresc sa afle mai multe informatii?

Exista de exemplu oameni de afaceri care sosesc in capitala si care petrec 1-2 zile sau chiar mai multe zile in Bucuresti, si care pentru a se putea deplasa in diferite locatii pentru a participa la diferite intalniri de afaceri sau la evenimente, au nevoie sa inchirieze o masina.

In mod evident, oamenii de afaceri care se respecta, isi vor indrepta atentia spre masini de lux, pe care le vor inchiria pentru a se deplasa prin capitala Romaniei.

Multi studenti care sosesc in capitala, aleg sa inchirieze de exemplu in week-end-uri masini din capitala, pentru a merge acasa la parinti. Le este mai convenabil si mai usor sa se deplaseze cu un autoturism inchiriat, decat sa foloseasca transportul in comun (discutam fireste despre cei care nu detin un autoturism).

Unii locuitori ai capitalei ajung in situatia de a cauta anunturi de genul “inchiriem masini”, cu scopul de a inchiria o masina, atunci cand autoturismul pe care il detin, se afla in service pentru diferite reparatii. Pentru ca nu isi permit sa lipseasca de la locul de munca, acestia aleg sa inchirieze o masina pe termen scurt, pana cand le este reparata masina personala.

Exista de-asemenea companii care cauta sa inchirieze masini pe termen lung. Aceste firme de regula le ofera angajatilor masinile, pentru a se deplasa unde este nevoie, in interes de servici. De regula, cei care fac munca de teren, primesc din partea companiilor un autoturism de servici, alaturi de laptop si telefon.

De-asemenea, exista si persoane care pur si simplu viseaza de mult timp sa conduca un autoturism de lux, dar constienti fiind ca nu isi vor permite unul prea curand, aleg sa inchirieze o masina. Acestia pot inchiria masina pe care o viseaza de atat de mult timp.

Asadar, exista diferite categorii de persoane care au nevoie sa inchirieze o masina pe durata sederii in capitala Romaniei. In aceste conditii, intervine urmatoarea intrebare: “De unde pot sa inchiriez o masina in cele mai avantajoase conditii?”.

Este firesc ca oamenii sa se intrebe astfel de lucruri, in conditiile in capitala exista o multime de astfel de firme, iar anunturi de genul “inchiriem masini” pot fi vazute atat in mediul online, ca si in mediul offline (pliante, bannere, panouri, etc.).

Cei care intentioneaza sa inchirieze o masina in capitala, pot descoperi rapid firma Premiere Rent A Car , care vine in intapinarea lor cu cele mai bune masini de inchiriat. Compania dispune de o flota auto impresionanta. Incepand de la masini ieftin de inchiriat si pana la masini de lux, aceasta firma are cate o masina de inchiriat potrivita pentru necesitatile fiecarui client.

Premiere Rent A Car le propune spre inchiriere potentialilor clienti modele de la Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel, Ford, Renault sau Dacia. De la fiecare din producatorii amintiti anterior, compania are mai multe modele de inchiriat.

Practic, indiferent de ce preferinte aveti in calitate de potentiali clienti, cu siguranta veti deveni clienti ai Premiere Rent A Car, in momentul in care veti cunoaste masinile pe care aceasta companie le inchiriaza, si mai ales cand veti descoperi ca firma are cele mai atractive preturi de pe piata.

In plus, in afara unei flote auto care este pur si simplu impresionanta, trebuie facuta precizarea ca Premiere Rent A Car vine in intampinarea clientilor sai si cu multe alte facilitati. De exemplu, in cazul in care clientii firmei au nevoie, acestia pot sa beneficieze si de servciciul de asistenta rutiera.

Nu se stie niciodata ce se poate intampla in trafic, insa avand posibilitatea de a beneficia de acest serviciu, clientii nu prea au motiv de ingrijorare.

Un alt detaliu care trebuie luat in considerare atunci cand vine vorba despre inchirierea unui autoturism este garantia pe care clientul o plateste in momentul in care intra in posesia masinii (sau in momentul in care isi face rezervarea online).

Cand vine vorba despre Premiere Rent A Car, trebuie facuta precizarea ca firma restituie garantia la sfarsitul perioadei de inchiriere, astfel ca persoanele care doresc sa inchirieze de la aceasta firma un autoturism, pot sta linistite din acest punct de vedere.

De-asemenea, in momentul in care vine vorba desore inchirierea unui autoturism de la Premiere Rent A Car, clientul poate parcurge cati km doreste cu masina. Firma de inchirieri auto nu va impune un anumit numar de kilometri. Practic, clientul merge cand si unde doreste pe teritoriul Romaniei cu masina inchiriata de la aceasta companie, pe durata valabilitatii contractului de inchiriere.

Asadar, atunci cand oamenii au nevoie sa inchirieze o masina in capitala, cu siguranta merita sa isi indrepte atentia spre Premiere Rent A Car.

No Comments

    Leave a Reply