Menu
Blog / Casa si gradina

Brazi de Craciun artificiali: o alternativa buna la bradul natural

Brazi de Craciun artificiali: o alternativa buna la bradul natural

Decembrie se apropie cu pasi repezi, este timpul sa va ganditi la alegerea unor brazi de Craciun. Bradul artificial are numeroase avantaje. Cu conditia sa fie depozitat intr-un mod adecvat, adica protejat intr-o punga sau intr-o cutie de carton si apoi depozitat in ambalajul original protejat de umiditate, poate fi reutilizat in anii urmatori.

Are avantajul de a economisi spatiu. Cand vin sarbatorile de Craciun, nu trebuie decat sa o despachetati. Este usor de asamblat si demontat. In plus, este apreciat pentru ca evita treburile casnice. Molidul artificial nu isi pierde acele, indiferent daca este sau nu aproape de o sursa de caldura. Acelasi lucru este valabil si pentru fluxurile de seve care pot pata podeaua, asa cum se intampla adesea.

Ce brad artificial sa alegi?

Exista o selectie larga de brazi de Craciun artificiali. Disponibile pentru toate gusturile si dimensiunile, aceste produse vin in traditionalul brad artificial: model mai realist, brad artificial alb pentru efectul de zapada.

Mai elegant, bradul artificial cu lumini incorporate are deja toate decoratiunile incorporate. Din nou, exista o gama larga de stiluri. Puteti juca cartea sobrietatii cu un pom de Craciun pre-aprins foarte realist. In acest sens, nu este nevoie sa adaugati ghirlande usoare.

Arborele intermitent sau fix este compus dintr-un iluminat LED alb cald, rece sau fix, in functie de gusturile tale pentru un Craciun magic. Bradul, ale carui ramuri sunt formate din fibre optice, proiecteaza lumina alba sau multicolora la capetele sale. Cei care iubesc efectul de zapada il pot combina cu bradul argintiu iluminat.

Brazii de Craciun sunt disponibili in diferite modele. Bradul inalt si subtire, ideal pentru spatiile mici, ofera un aspect modern si original, in timp ce bradul clasic stufos abia asteapta sa fie decorat.

Acest tip de brad artificial este format din mai multe parti care se potrivesc impreuna si o baza metalica. Odata ce cele trei parti ale trunchiului au fost unite, pur si simplu fixati si reglati ramurile din PVC pentru a forma copacul.

Cum sa alegi pomul de Craciun?

Bradul este elementul central al decoratiunilor de Craciun. Depinde de dvs. sa il personalizati in functie de gusturile dvs. Cu toate acestea, ganditi-va la dimensiunea sa. In functie de dimensiunea camerei dvs. de zi si de inaltimea tavanului, alegeti un model conic gros sau un molid inalt.

Pentru spatii foarte mici, trebuie sa stiti ca exista si copaci in miniatura de asezat pe o masa sau pe pervazul ferestrei. Daca alegeti brazi naturali, amintiti-va ca din cand in cand va fi nevoie de putina curatare pentru a ridica ace. Pentru copacii in ghiveci, cu radacinile lor, nu uitati sa-i udati regulat, mai ales daca doriti sa-i replantati mai tarziu.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.