Menu
Auto / Blog

Cand este necesar sa contactam o firma de tractari auto?

Cand este necesar sa contactam o firma de tractari auto?

Dupa cum bine stim cu totii, o masina personala este o necesitate pentru fiecare persoana adulta care detine un permis de conducere.

Este cat se poate de evident acest lucru, in conditiile in care o masina poate fi utilizata in foarte multe scopuri de catre soferi. Acestia se pot deplasa oricand si oriunde doresc, si au avantajul de a nu mai depinde de ajutorul altor persoane, pe care sa le roage sa le duca si sa le aduca de unde este nevoie.

Pe piata auto se gasesc atat masini noi cat si masini second hand, iar cei mai multi romani isi indreapta de regula atentia catre masinile second hand, dat fiind faptul ca pretul acestora este mai mic decat pretul unei masini noi. Cu cat masina second hand are o mai mare vechime, cu atat va fi mai ieftina.

De mentionat insa este faptul ca atat cei care isi aleg masini noi, cat si cei care isi indreapta atentia spre masini second hand, ar fi indicat sa aiba in portofel cartea de vizita a unei firme de tractari auto.

De ce? Probabil va ganditi ca atunci cand va cumparati o masina, nu va fi nevoie sa o tractati, insa nu se stie niciodata ce se poate intampla, si cand poate fi nevoie sa va indreptati atentia spre lotzi-tractari.ro, pentru a lua legatura cu specialistii in tractari auto.

Se poate intampla sa cumparati o masina second hand dintr-un parc auto, si sa nu verificati masina, iar aceasta sa nu aiba roata de rezerva in portbagaj. Ganditi-va ca sunteti din Cluj, din Bucuresti sau din alta zona a tarii, si gasiti o masina pe placul dvs. tocmai in Timisoara.

Cum puteti proceda oare daca alegeti masina si faceti pana, si va dati seama ca nu aveti roata de rezerva? Cu siguranta, singura solutie pentru a ajunge acasa, este aceea de a contacta o firma care presteaza servicii de tractari auto, pentru a va tracta pana acasa, sau daca nu, pana la cea mai apropiata vulcanizare, pentru ca acolo, sa fie reparata pana de cauciuc.

Se poate intampla sa aveti nevoie de servicii de tractari auto, si sa va indreptati atentia spre lotzi-tractari.ro, atunci cand cumparati o masina de la un parc auto sau de la un vanzator, iar numerele rosii sunt expirate. In mod evident, nu va puteti deplasa cu masina pe roti spre casa, deci aveti nevoie de cele mai bune servicii de tractari auto.

De-asemenea, este posibil sa conduceti cand plecati la servici sau in concediu sau oriunde altundeva, iar ghinionul sa va insoteasca. Se poate intampla ca unele piese ale masinii sa cedeze, iar in aceste conditii pentru a va deplasa cu masina la service pentru remedierea problemei, va fi nevoie sa apelati la serviciile firmelor de tractari auto.

Exista situatii in care soferii au nevoie sa se deplaseze cu masina la cea mai apropiata statie ITP din oras, pentru efectuarea inspectiei tehnice periodice a masinii. Probabil unii nici macar nu au observat ca le-a expirat inspectia, iar acum pentru a putea folosi masina, trebuie sa o duca la ITP. In aceste conditii, trebuie ca masina sa fie tractata pana la statia ITP, pentru a fi verificata.

Alti soferi au fost plecati din tara, iar cand s-au intors, au constat ca ITP-ul masinii a expirat, iar in aceste conditii au fost nevoiti sa contacteze o firma de tractari auto, care sa le tracteze masinile la o statie ITP in vederea verificarii acesteia.

Dupa cum se poate vedea asadar, exista multe situatii in care soferii pot fi nevoiti sa caute cele mai bune servicii de tractari auto.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.