Menu
Auto / Vacante

Care sunt avantajele inchirierii unei masini atunci cand calatoriti?

Care sunt avantajele inchirierii unei masini atunci cand calatoriti

Calatoria in alta tara sau oras este intotdeauna stimulativa: cunoasterea altei culturi, evadarea din rutina, trairea unei noi experiente…

De obicei, calatorim cu avionul si, odata ajuns la destinatie, folosim transportul public, dar tot mai multi oameni sunt incurajati sa foloseasca un vehicul de inchiriat pentru a se deplasa in timpul vacantelor.

Premier este locul perfect din care poti inchiria o masina pentru un concediu perfect. Aici, vei gasi toate tipurile de masini dorite la cele mai bune preturi.

O alternativa excelenta pentru a te deplasa in largul tau in timp ce te aflii in vacanta, fara a fi nevoie sa depindeti de orare si de putina flexibilitate a transportului public. Un mijloc de locomotie care va ofera autonomie totala pentru a vizita un oras. Nu v-am convins? Continuati sa cititi si descoperiti numeroasele avantaje ale inchirierii unei masini in vacanta:

 1. Libertatea

Vei putea circula liber, fara program si fara restrictii. Planificati-va calatoria asa cum doriti, cu o masina de inchiriat aveti un traseu personalizat si in functie de cerintele momentului.

 1. Mobilitate

Aproape toate companiile de inchiriere ofera serviciile lor la aeroport, astfel incat sa puteti ridica vehiculul de indata ce aterizati si conduceti la hotel fara a fi nevoie sa platiti pentru un taxi sau autobuz. Va reamintesc ca, daca nu calatoriti cu avionul, va puteti ridica vehiculul si la birourile situate in centrul orasului.

 1. Economii

De exemplu, inchirierea unei masini poate avea un pret variabil, in functie de categoria de vehicul selectata. Daca doriti sa vizitati un oras mare, transportul public poate fi o optiune rezonabila, dar daca doriti sa profitati la maximum de timpul dumneavoastra si sa vizitati imprejurimile, avand propriul vehicul este, fara indoiala, cea mai buna optiune.

 1. Confort

Alege modelul care ti se potriveste cel mai bine, de la o masina mica si compacta la plimbarea pe strazile mici din oras pana la folosirea autoutilitarelor mari pentru a putea transporta fiecare membru al familiei si a traversa fara probleme obstacolele prezentate de drumurile soferilor catre orasele coloniale.

Puteti alege in liniste intre gama diversa de vehicule disponibile si puteti verifica preturile inainte de a face orice rezervare.

V-am convins sa inchiriati o masina? Apoi urmati sfaturile noastre, astfel incat totul sa iasa perfect:

 1. Utilizati un comparator de pret, astfel incat sa puteti vedea costurile asociate in functie de orasele de origine si de destinatie, tipul de vehicul si furnizor. Veti obtine cel mai bun pret. Daca aveti intrebari, sunati la serviciul clienti si asigurati-va ca intelegeti si respectati toate reglementarile legate de acoperirea, termenii si conditiile de asigurare.
 2. Cand ajungeti la destinatie, va trebui doar sa mergeti la biroul companiei cu care ati contractat serviciul si sa prezentati documentatia.
 3. Amintiti-va ca pentru a ridica vehiculul va fi necesar un card de credit care este de obicei in numele soferului, altfel proprietarul aceluiasi trebuie sa va insoteasca, cu el valoarea inchirierii luate este anulata, serviciile suplimentare si garantia respectiva (voucher) vor fi elaborate. Ah! Si nu uitati documentul de identificare original si permisul de conducere (national sau strain) sunt o cerinta obligatorie pentru a putea inchiria masina.
 4. Evitati chiriile cu polite de combustibil „complet goale”, deoarece compania va va incarca rezervorul de gaz la un pret mai mare decat cel stabilit si va trebui sa il returnati cat mai gol posibil. Cea mai buna optiune este „plin-plin” unde veti primi masina cu un rezervor plin si va trebui sa o returnati la fel.
 5. Verificati masina atunci cand va este livrata si asigurati-va ca nu are defecte.
 6. Daca aveti de gand sa faceti o calatorie cu masina, retineti ca multi furnizori ofera posibilitatea de a ridica masina intr-un oras si de a o returna in altul. Intrebati daca exista orice cost suplimentar, deoarece, in general, exista un mic supliment care urmeaza sa fie platite.
 7. In cazul oricarui eveniment neprevazut, sunati intotdeauna la compania/intermediarul cu care ati inchiriat autovehiculul pentru a va spune cum sa procedati in orice situatie.

Daca ati avut vreodata senzatia ca nu v-ati folosit bine timpul in vacanta, stiti deja ca o masina de inchiriat va va permite sa profitati la maximum de timpul dvs. Indrazniti sa calatoriti catre destinatia ta… pe 4 roti?

Sa ai totul gata inainte, este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru inchirierea unei masini

In zilele noastre, exista tot mai multe site-uri web de incredere unde puteti rezerva vehicule inainte de a calatori. Site-urile web au de obicei o mare varietate de modele disponibile, precum si instrumente pentru a compara preturile si conditiile de inchiriere.

Cel mai bine este sa inchiriati o masina de acasa. Astfel, putem ajunge la destinatie cu un mijloc deja disponibil si fara prea multe batai de cap la destinatie. Dupa cele mentionate mai sus, ramane la alegerea ta daca vrei sau nu sa inchiriezi o masina in vacanta ta!

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.