Menu
Casa si gradina

Care sunt avantajele termostatelor inteligente?

Care sunt avantajele termostatelor inteligente

Aproape fiecare dintre noi se confruntă cu provocarea de zi cu zi de a ne răci și încălzi casele și ale spații pe care le utilizăm. Cu toții suntem familiarizați cu sentimentul de a trebui să mărim manual termostatul dimineața, deoarece este prea frig, pentru a trebui redus din nou după-amiaza pentru că brusc este prea cald.

 

Dacă ar exista o metodă de reducere a frecvenței cu care trebuie să reglezi temperatura interioară? Cu un termostat Salus SQ610RF , există. Continuă să citești pentru a descoperi unele dintre cele mai importante avantaje ale termostatelor inteligente.

 

Termostatele inteligente economisesc energie prin controlul și monitorizarea simultană a mai multor sisteme, primești notificări direct pe telefon, alarme suplimentare, control de oriunde te-ai afla. Aproape jumătate din cheltuielile anuale de energie ale unei case medii sunt cheltuite pentru încălzirea și răcirea locuinței. Prin instalarea unui termostat inteligent, iei măsurile necesare pentru a reduce aceste cheltuieli.

 

Termostatele inteligente echipate cu Wi-Fi sunt excelente pentru a controla eficient sistemul de răcire și încălzire al casei tale. În funcție de modelul ales, poți controla sistemul tău de confort acasă să se pornească sau să se oprească la anumite ore, să reduci automat funcționarea în timp ce ești în vacanță și să setezi diferite temperaturi pentru diferite zile, printre altele.

 

Capacități de învățare

Unele termostate inteligente învață preferințele și programul utilizatorilor. În câteva zile, poate învăța când ridici temperatura și când o cobori și apoi preia treptat acele responsabilități.

 

Majoritatea termostatelor inteligente pot fi controlate de la distanță folosind un smartphone sau o tabletă. Poate ești în vacanță și ai uitat să oprești aerul condiționat. Deoarece poți accesa și ajusta sistemul de la distanță, nu vei ajunge la o factură mare de electricitate.

 

Gestionează mai multe sisteme simultan

Unele termostate inteligente, spre deosebire de cele manuale, sunt destinate să regleze toate sistemele de calitate a aerului din interiorul casei tale, pe lângă răcire și încălzire. Asociază termostatul cu un purificator de aer adecvat pentru întreaga casă pentru a menține cel mai curat aer din interior posibil.

 

Controlul umidificatorului

Elimină problema nasului uscat, durerii în gât, electricitatea statică și alte simptome de umiditate scăzută din interior pentru a fi confortabil pe tot parcursul iernii.

 

Dezumidificare

Dacă nivelul de umiditate interioară crește prea mult în timpul verii, un termostat inteligent poate fi utilizat pentru a gestiona de la distanță dezumidificatorul pentru întreaga casă.

 

Date despre mediu

 

Pentru a răci în mod eficient casa, apartamentul sau alte spații, trebuie să fii, de asemenea, conștient de ceea ce se întâmplă în interior. Termostatele inteligente sunt menite să monitorizeze, printre alți factori, calitatea aerului local, temperatura și nivelul de umiditate. Aceste informații nu numai că te ajută să îți planifici ziua, dar oferă și termostatului date suplimentare de luat în considerare atunci când determini încălzirea și răcirea casei tale.

 

Primești notificări pe telefon

 

Pentru a te asigura că sistemul tău de încălzire și răcire funcționează cât mai eficient posibil, este esențial să ții pasul cu nevoile periodice de întreținere. Multe termostate compatibile cu Wi-Fi oferă notificări direct pe smartphone-ul tău. Indiferent dacă sistemul tău a avut o problemă electrică sau este timpul să schimbi filtrul, nu vei mai uita niciodată.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.