Menu
Blog / Casa si gradina

Care sunt avantajele utilizarii benzilor cu led?

Care sunt avantajele utilizarii benzilor cu led?

Pentru a-ti lumina interiorul, banda leduri cu telecomanda se dovedeste a fi solutia potrivita. Atat economica, cat si estetica, aceasta banda usoara poate fi gasita in toate stilurile de case pentru a da caracter decorului. Aceste tipuri de benzi sunt potrivite pentru toate tipurile de instalatii in diferitele camere care alcatuiesc casa ta: living, baie, bucatarie etc.

Perfectioneaza-ti decorul cu benzi LED RGB

Este important sa alegi banda LED potrivita pentru proiectul tau. Daca doresti sa ai iluminare color, dar si alba, asa cum tocmai am mentionat mai sus, banda LED RGBW este solutia ideala. Utilizarea sa este foarte simpla: alege doar culoarea dorita folosind o telecomanda.

Este posibil sa varieze puterea luminii pentru a crea atmosfere diferite si poti alege nuanta pe care o vrei sau alb. In timpul instalarii sale, banda LED RGBW este proiectata pentru a inconjura incaperile de pe cornise la inaltimea tavanului. Poate fi astfel utilizata pentru tururi de camere, cum ar fi dormitorul sau camera de zi. Cu LED-urile sale colorate, va da si un efect decorativ.

Cum sa transformi atmosfera unei camere?

Beneficiind de o calitate superioara a luminii cu LED-urile sale independente, aceste benzi LED pot difuza pana la 1300 lumeni in alb. Acestea sunt in special panglici RGB + W, cu LED-uri albe separate. Un alt tip de banda LED RGBW, numita 4 in 1, combina 4 LED-uri pe acelasi LED: rosu, verde, albastru si alb. Primul tip ar trebui sa fie preferat pentru iluminarea alba puternica si al doilea mai degraba pentru culoare.

Este tipul ideal de banda LED pentru a transforma complet atmosfera camerelor tale. Pe langa aspectul sau estetic, este o adevarata inovatie in domeniul iluminatului. Va fi perfecta pentru camera de zi si poate fi pozitionata deasupra unei piese de mobilier principale pentru a oferi o iluminare difuza in toata camera.

Creeaza atmosfere colorate cu benzi LED RGB

Pentru o minune maxima, benzile LED RGB pot ajunge pana la 1300 lumeni in alb, suficient pentru a crea atmosfere colorate. De fapt, echipamentul de iluminat are o telecomanda pentru a schimba culoarea. La aceasta se adauga un circuit de LED-uri albe disponibile in alb cald, mediu sau natural in functie de preferintele tale.

Poti recomanda acest tip de LED pentru un efect rustic, care este iluminatul ideal pentru zilele reci. Deoarece este o banda flexibila de lumina, se va potrivi cu usurinta in dulapurile de bucatarie sau in dressing. In acelasi timp, beneficiezi de lumina alba de inalta calitate si de o multitudine de nuante. Deoarece ofera de doua ori mai multa lumina decat un bec conventional, interiorul va beneficia de o iluminare si mai pronuntata.

Astfel, o banda LED RGB este un real atu pentru a spori decorul interiorului tau. Acesta capata un aspect de design si discret, aducand aceasta nota subtila iluminarii camerei. Esti liber sa il utilizezi in camera ta de zi, in bucataria de deasupra mobilei de perete sau in dormitor, sub pat, pentru a adauga o nota moderna.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.