Menu
Natura / Vacante

Care sunt destinatiile de vacanta din Bistrita Nasaud?

Care sunt destinatiile de vacanta din Bistrita Nasaud

In ultimii ani, din ce in ce mai multi turisti sunt atrasi de monumentele naturale si istorice care se afla in judetul Bistrita Nasaud. Totusi, cea mai mare problema a acestora ramane unde se vor caza pe perioada concediului, astfel incat sa aiba accesibilitate la mai multe zone turistice.

Cateodata AirBnB-urile nu sunt cea mai buna idee, mai ales ca serviciile acestora sunt limitate. Asadar, turistii cauta cu cateva luni inainte de a isi incepe concediul acceseaza Destinatii De Vacanta. Noi va recomandam sa cautati diferite informatii in legatura cu hotelurile si resorturile din judetul Bistrita Nasaud.

Pentru tineri, lacul Colibita a ramas atractia principala a judetului. Asadar, acestia inchiriaza pe timp de vara sau iarna cabanele de pe malul lacului. Pretul unei cabane poate creste in functie de serviciile pe care le doriti, dar si in functie de numarul de persoane dintr-un grup.

Fiind pozitionat la baza muntilor Carpati, lacul este popular atat in randul turistilor, dar si in randul localnicilor care vin aici in timpul verilor calde pentru a se racori, dar si pentru a pescui.

Totusi, pentru familii, complexul Poiana Zanlor a ramas destinatia preferata. Acest resort este pozitionat in apropierea Parcului Natural Muntii Rodnei. Puteti merge oricand vizitati aceasta locatie, insa interesati-va cu privire la activitatile pe care le puteti desfasura aici, fiind o zona care face parte din patrimoniul tarii noastre. De altfel, puteti ajunge cu usurinta si  la lacul Lala, cel mai mare lac glaciar din Romania, aflat la baza varfului Ineu.

Daca nu sunteti pasionat de calatoriile montane, este bine de stiut ca resortul se afla la doar 30 km distanta de statiunea balneara Sangeorz-Bai. Aici va puteti bucura de izvoarele minerale, dar si de peisajele minunate.

Statiunea  balneoclimaterica atestata inca din anul 1245, este cunoscuta si sub denumirea de Hebe, cuvant ce face trimitere la proprietatile apelor minerale. Astazi, statiunea Sangeorz – Bai este un centru de vindecare, dar si de revitalizare a corpului.

Apele minerale sunt folosite pentru tratarea diferitelor afectiuni. Asadar, statiunea are trei sectii principale de balneofizioterapie, anume: electroterapie, hidroterapie, dar si termoterapie.

De altfel, in aceasta statiune se pot realiza si scheme de tratament in functie de afectiunile pe care le aveti. Sub indrumarea specialistilor se pot realiza scheme de tratament pentru anumite afectiuni cum ar fi: afectiuni hepato-biliare sau diferite boli ale  sistemului digestiv.

Totodata, bazele statiunii dispun de bai calde si instalatii pentru apa minerala. Aici puteti avea cateva sedinte de hidroterapie si electroterapie. In anumite cazuri exista chiar si proceduri cu namol mineral sau parafina.

Daca vi se pare prea mare distanta intre Sangeorz – Bai si complexul Poiana Zanelor, va puteti bucura de serviciile oferite la cazare. Complexul dispune atat de piscina acoperita, piscina descoperita, cat si de sala de fitness, teren de sport si jacuzzi.

In cazul in care aveti si copii, acestia se vor bucura cu siguranta sa se joace in minipiscina, iar preturile pentru toate serviciile mentionate anterior sunt foarte mici, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati oricand de ele.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.