Menu
Afaceri / Blog / Casa si gradina

Casa sau apartament? Dilema clietului modern

Casa sau apartament? Dilema clietului modern

Detinerea propriei locuinte este un „must” in societatea contemporana, pentru a putea beneficia de un nivel ridicat de intimitate si de confortul dorit. In functie de configuratia familiei si de numarul de membri asociat acesteia, exista nenumarate oferte imobiliare care se pot plia pe preferintele clientilor. Unele dintre acestea vizeaza achizitionarea de apartamente cu mai multe camere sau a unei case in proximitatea marilor orase, decizia finala apartine in totalitate viitorului locatar. Unii clienti realizeaza un adevarat proces exhaustiv de documentare inainte de a colaborat cu o agentie imobiliara.

Acest aspect este extrem de util pentru a putea identifica tipologii de locuinte care sa fie drept reper pentru viitoarea achizitie si mai ales, zona in care se doreste a fi amplasat imobilul. Exista o serie de criterii care pot modela perceptia unui client asupra unei locatii. In timp ce unii prefera zona urbana prin excelenta, altii doresc sa achizitioneze vila de lux Bucuresti pentru a se bucura de spatiul verde aflat imprejurul locuintei, de intimitatea perceputa in spatiile mari ale camerelor. In cadrul acestui articol va vom prezenta cateva avantaje ale locuirii in cadrul unei vile. Luxul si rafinamentul se imbina armonios in locatiile centrale, cele care au un aer de perioada interbelica plin de bun gust si arhitectura urbana.

Avantajele de a locui intr-o vila de lux

Proprietatile de lux sunt la mare cautare in randul clientilor potential financiar datorita unor caracteristici inedite pe care le implica. Cu precadere vilele cele mai noutate pentru aspectul lor deosebit si mai ales, pentru unicitatea lor. Situate in zone extrem de bune ale capitalei, cu suprafete generoase, aceste locuinte pot fi cu usurinta observate de catre cei mai fini clienti datorita finisajelor atent realizate, ambiantei create si mai ales, a amplasarii. Pe langa cladirea propriu-zisa care este deosebita din punct de vedere arhitectural, locuinta este insotita si de gradina inconjuratoare care genereaza un farmec aparte pentru viitorii proprietari. In unele cazuri, in aceste gradini sunt amplasate foisoare sau locuri pentru lecturat, pentru realizarea tipuri de activitati.

Impletirea vechiului cu elemente noi

In timp ce unele sunt nou proiectate si construite, alte locatii au si un renume istoric extrem de cunoscut la nivel local sau national. In cadrul unei vile de lux putem intalni o simbioza aparte a modernului cu elementele fine de arhitectura mai veche. Daca normele de siguranta o permit, tehnologia este prezenta pentru a putea maximiza nivelul de siguranta al unei astfel de proprietati. Sistemele de deschidere ale portilor sau ale garaj, generarea unui sistem de aprindere a luminii automat, acestea vin sa contribuie la confortul proprietarilor si la siguranta acestora.

Dupa cum se poate observa, nenumaratele avantaje decurg atat din localizarea cat si din amplasarea imobilului, toate acestea fiind gandite in amanunt pentru a putea beneficia de o intretinere corespunzatoare. Achizitionarea unei vile de lux implica si nenumarate responsabilitatii fata de intretinerea imobilului. Daca aveti o gradina proeminenta, de mari dimensiuni, cu siguranta va trebui pe viitor sa apelati la serviciile de intretinere ale gazonului si ale plantelor aferente. Beneficiile generate de simbioza cu natura, de posibilitatea de a locui intr-o locatie cu totul speciala sunt nenumarate si intens apreciate de catre clientii cu bun gust.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.