Menu
Blog / Tehnologie / Telefoane si gadgeturi

Ceasuri inteligente cu asistenta Amazon Alexa incorporata

Casuri inteligente cu asistenta Amazon Alexa incorporata

Ceasurile inteligente sunt mult mai performante in comparatie cu ceasurile clasice de mana, dat fiind faptul ca dispun de o multime de functii foarte utile si interesante in acelasi timp. Cei care cauta un smartwatch la un pret super atractiv isi pot indrepta atentia spre un smartwatch Xiaomi sau pot opta pentru un ceas inteligent de la un alt producator cum ar fi Samsung sau Apple.

Stiati insa ca exista astfel de gadgeturi care au incorporat asistentul virtual AI Amazon – ALEXA? Alexa a devenit intr-adevar favoritul multor gospodarii, deoarece interactiunea cu acesta iti da senzatia de a vorbi cu o persoana reala.

Va permite sa accesati mai multe informatii in timp real, cum ar fi vremea, stirile, traficul, sporturile etc. Poate face si o varietate de alte lucruri, dintre care cel mai uimitor este controlul tuturor dispozitivelor inteligente pe care le detineti. Singurul lucru de care aveti nevoie este o conexiune Wi-Fi si un dispozitiv cu Alexa incorporat.

Exista mai multe ceasuri inteligente care au acest asistent virtual AI Amazon – Alexa incorporat, iar in continuare veti putea descoperi cateva exemple, astfel incat daca doriti un smartwatch de cea mai buna calitate, sa stiti ce sa alegeti.

Fitbit Versa 2

Fitbit s-a impus ca unul dintre cele mai bune branduri de articole portabile atunci cand vine vorba de aspecte precise si variate de urmarire a fitnessului

Versa 2 este un alt ceas inteligent incarcat cu functii de la Fitbit, care arata minunat si puteti chiar sa va operati asistentul Alexa prin intermediul acestuia. Puteti pune intrebari, seta memento-uri sau alarme, puteti verifica vremea si puteti face multe alte lucruri la fel de usor.

Include urmarirea 24/7 a ritmului cardiac, urmarirea pasilor, monitorizarea somnului si urmarirea completa a sanatatii femeilor. Durata de viata a bateriei este de asemenea uimitoare, si poate dura aproximativ o saptamana. Schimbarea de la panoul LCD Versa la un ecran OLED il face pe deplin luminos pentru a vedea atat in ​​interior, cat si in lumina directa a soarelui.

Martian mVoice Smartwatch

MVoice martian arata mai degraba ca un ceas clasic decat un ceas inteligent. Este un ceas inteligent robust si durabil, care are aspectul retro al unui ceas si este capabil sa ofere notificari fara greseala. In afara de detinerea Amazon Alexa, va puteti bucura de Google Now sau de Siri direct de la incheietura mainii. Imputernicit cu un ecran OLED, mVoice vine in sase stiluri frumoase din care puteti alege.

Durata de viata a bateriei este una dintre cele mai cool caracteristici. Acest ceas poate dura un an intreg cu bateria sa, iar utilizarea functiilor inteligente il face sa functioneze timp de patru pana la cinci zile.

Amazfit Verge Smartwatch

Huami si-a imbogatit ceasul inteligent Amazfit Verge amestecand Alexa Amazon in el. Portabilul accesoriu are un afisaj ascutit si arata oarecum masculin si frumos. Includerea Alexa inseamna ca puteti accesa numeroase functii pur si simplu prin exprimare. Amazfit Verge are deja propriul asistent vocal incorporat, iar adaugarea Alexa este doar cireasa de pe tort.

Prin intermediul adaugarii acestui asistent Alexa, va puteti bucura acum de numeroase lucruri, cum ar fi stabilirea programarilor, actualizari sportive, traducerea limbii, actualizari ale calendarului, flash-uri cu privire la subiectele si genurile preferate, prognozele meteo etc. incheietura lor.

Fitbit Versa 3

O alta iteratie a versiunii Fitbit Versa care a integrat Alexa este Fitbit Versa 3. Acest nou model mosteneste toate caracteristicile predecesorului sau, adaugand cateva caracteristici noi de sanatate, fitness si urmarire sportiva. Versa 3 este ceva mai mare ca dimensiuni si afisaj

Puteti folosi Alexa pentru a incepe un exercitiu, pentru a seta alarme si memento-uri, pentru a controla dispozitivele inteligente de acasa si multe altele, pur si simplu vorbind cu ceasul. Acest ceas inteligent unisex vine de asemenea cu aplicatia Spotify incorporata pentru pasionatii de muzica.

No Comments

    Leave a Reply