Menu
Casa si gradina

Ce aparat de cafea pentru capsule sa alegi?

Ce aparat de cafea pentru capsule sa alegi

Este adevarat ca este dificil sa te hotarasti cand sa cumperi unul dintre aceste aparate. Cu toate acestea, mai multe criterii te pot ajuta sa vezi lucrurile mai clar.

Primul va fi pretul:

Este de remarcat faptul ca o cafeau cu momodize este adesea mai ieftina decat cea ambalata in capsule. La fel, aparatele care fac posibila utilizarea lor sunt adesea mai putin costisitoare. Designul lor este in general mai simplu, desi de buna calitate. Masinile cu capsule au in special un intreg sistem de evacuare si depozitare a ambalajelor uzate. Aceasta inginerie are un pret.

Utilizarea pe care doresti sa o faci:

Daca iti place prepararea rapida cu o monodoze la fel de mult ca si o ceasca de cafea macinata, atunci opteaza pentru un espressor manual. Suportul pentru filtru iti permite sa treci de la un mod de pregatire la altul intr-un singur gest. In acest caz, vei opta pentru un dispozitiv dotat cu duza de abur.

Retine ca alegerea de a consuma monodoze sau capsule de cafea sau capsule lapte Dolce Gusto va necesita sa utilizezi un aparat de cafea a carui utilizare este dedicata ambalajului ales.

Design:

In aceasta categorie de aparate de cafea, producatorii ofera adesea forme si culori originale. In functie de interiorul tau si de atmosfera acestuia, esti liber sa optezi pentru o masina originala. Atentie doar la capacitatea rezervorului, care uneori sufera din cauza designului si isi vede capacitatea redusa (abia jumatate de litru). In mod similar, unele modele sunt concepute doar pentru prepararea unei singure cani la un moment dat.

Cafeaua ta are gustul:

In functie de ceea ce cauti intr-o ceasca de cafea, asigura-te ca le gasesti pe cele care iti vor placea in formatul care te intereseaza. Desi producatorii se gandesc in general sa satisfaca toate profilurile bautorilor de cafea, nu ezita sa arunci o privire asupra posibilitatilor care iti stau la dispozitie inainte de a cumpara un anumit dispozitiv.

Inainte de a cumpara un aparat de cafea, asigura-te ca o sa compari specificul dispozitivelor care te intereseaza. Decide-te punand in competitie doua sau trei modele care te atrag. Capacitatea rezervorului, tipul de cafea si ambalajul acesteia, posibilitatea de a prepara una sau doua cesti, sunt toate criterii care ar trebui sa te lumineze si sa te ghideze.

Cum se foloseste un aparat cu capsule?

In primul rand, asigurati-te ca ai achizitionat capsule potrivite pentru dispozitivul tau. De asemenea, asigura-te ca nivelul apei este suficient. Apoi doar porneste aparatul si lasa-l sa se incalzeasca. In general, o lumina clipeste in timpul incalzirii, apoi se aprinde continuu dupa ce a fost atinsa temperatura potrivita.

Tot ce trebuie sa faci este sa asezi capsula in compartimentul prevazut in acest scop si sa cobori maneta. Aceasta parghie etanseaza compartimentul care contine capsula, dar face si posibila perforarea capacului pentru a injecta apa in el. Simtim o crestatura care indica faptul ca operatia a avut succes.

Apoi puneti ceasca pe aparat si porneste-l. Extractia se va face singura si curge direct. Debitul de apa se va opri odata ce cantitatea estimata de apa a trecut.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.