Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Ce aplicatii poate avea un telefon inteligent?

Ce aplicatii poate avea un telefon inteligent?

Din momentul in care au aparut pe piata si pana in clipa de fata, smartphone-urile au avut o evolutie incredibila. Daca la inceput, le priveam ca simple telefoane, pe care le foloseam pentru a putea comunica si pentru a face poze, in prezent folosim smartphone-urile in foarte multe alte scopuri.

Indiferent ca detineti un telefon Blaupunkt, sau un smartphone al unui dintre producatorii de top de pe piata, aveti posibilitatea de a descarca si de a instala pe dispozitive o multime de aplicatii, care mai de care mai interesante si mai eficiente.

In prezent, smartphone-urile pot accepta un numar semnificativ si variat de aplicatii. Putem instala totul, de la jocuri, aplicatii distractive si chiar aplicatii de birou sau de calcul. Ar trebui clarificat faptul ca nu toate aplicatiile pot fi instalate pe toate telefoanele inteligente, deoarece unele necesita o capacitate de procesare crescuta, memorie RAM si stocare.

De asemenea, este adesea important ca dispozitivul sa contina anumiti senzori, astfel incat aplicatiile sa poata functiona. Dezvoltarea curenta a aplicatiilor este impresionanta, in fiecare zi care trece pot efectua mai multe sarcini si mai multa complexitate.

In randurile care urmeaza, va prezentam cateva dintre cele mai importante aplicatii care cu siguranta nu lipsesc dintr-un smartphone. Cititi pana la final pentru a afla care sunt acestea.

 1. Aplicatia Facebook

Despre Facebook deja se stie ca este cea mai importanta retea de socializare dintre toate cele existente. Practic, la nivel mondial este foarte greu sa gasim persoane care nu detin un cont pe retelele de socializare, sau mai bine spus pe aceasta retea de socializare.

Cei care isi doresc sa comunice cu prietenii virtuali, sa le urmareasca postarile, sa incarce diferite fotografii, si chiar sa vanda produse prin Facebook Market Place, pot folosi acum aceasta aplicatie super interesanta.

 1. WatsApp

WatspApp este o alta aplicatie deosebit de populara, si este instalata in aproape fiecare smartphone al zilelor noastre. Este mult mai usor sa comunicati cu aceasta aplicatie, sa trimiteti mesaje sau fotografii, si chiar sa efectuati apeluri video.

Pentru a putea folosi aceasta aplicatie, este necesara insa o conexiune la internet, fie prin wifi sau date mobile (acest lucru este valabil si pentru aplicatia Facebook).

 1. Messenger

Foarte multe persoane folosesc Messenger (Facebook Messenger) pentru a comunica cu prietenii virtuali de pe Facebook. Aplicatia permite de-asemenea partajarea fisierelor, a fotografiilor, a clipurilor muzicale, etc.

O alta caracteristica interesanta a aplicatiei este aceea ca va permite sa efectuati apeluri video, astfel ca puteti vorbi cu cei plecati in strainatate, si va puteti vedea cu ajutorul acestei aplicatii.

 1. Waze

Calatoriti des cu masina? Aveti nevoie de ajutor pentru a ajunge la destinatie, mai ales atunci cand nu cunoasteti destinatia? Ei bine, alegeti sa instalati aceasta aplicatie, si va fi ghidul dvs. care va va ajuta sa ajungeti la destinatie.

Aplicatia va ofera toate traseele posibile pentru a ajunge la destinatie, va ofera informatii din trafic in timp real, si multe altele.

 1. Youtube

Aplicatia Youtube este de-asemenea foarte importanta. Indiferent ca doriti sa urmariti diferite tutoriale sau sa ascultati muzica preferata, totul este floare la ureche in momentul in care aveti aplicatia Youtube instalata in smartphone.

 1. Instagram

Aplicatia Instagram este de-asemenea foarte populara in ultimii ani. De fapt, multi utilizatori de Facebook au renuntat la aplicatia respectiva si si-au indreptat atentia spre Instagram, o aplicatie care permite postarea fotografiilor, si chiar chat privat.

Pe Instagram puteti urmari persoanele dragi care au cont, inluenceri, persoane publice, etc. De-asemenea, daca sunteti influenceri, puteti chiar sa castigati bani frumosi datorita acestei aplicatii, insa acest lucru este posibil si cu aplicatia Facebook.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.