Menu
Blog / Sanatate

Ce este un naturopat?

Ce este un naturopat?

Nu stiti ce este un naturopat? Pentru ce este acesta si ce rol are? Nu intrati in panica, va vom oferi toate informatiile necesare in acest articol. Sunteti gata sa aflati mai multe? Sa pornim pe aceasta cale naturista, atunci!

Deci, cine este acesta?

Auzim des de “Naturopat”, dar este totusi interesant de stiut in ce consta. Naturistul este pur si simplu o persoana care se vede pe sine ca un medic. Dupa cum trebuie sa banuiti cu siguranta, acesta din urma va practica pur si simplu medicina naturista. De asemenea, retineti ca este pur si simplu un medicament chinezesc care va va permite sa va simtiti mai bine, fizic, dar si psihologic.

Totusi, trebuie sa se tina cont de faptul ca medicina naturista nu este neaparat pentru toata lumea. Intr-adevar, asa cum trebuie sa banuiti cu siguranta, medicul naturist nu va va putea da medicamente, acesta va va ajuta pur si simplu cu tehnici si metode. Mai multe sesiuni vor fi cu siguranta necesare pentru a va atinge scopul.

De asemenea, trebuie sa stiti ca in Europa, profesia de naturopat nu este reglementata, intrucat nu exista pregatire sau curs specific pentru a deveni naturist. Cu toate acestea, este o afacere destul de mare la care puteti apela daca este necesar.

Ce antrenament trebuie sa faci pentru a deveni naturist?

Este important sa tineti cont de faptul ca va puteti antrena perfect in naturopatie. Intr-adevar, iata diferitele optiuni pe care le puteti avea:

 • Scoala CENATHO (Colegiul European de Naturopatie Holistica Traditionala) din Paris.
 • CNR (Colegiul Naturopat Renovat), in mai multe orase mari.
 • Institutul Euronature
 • Institutul Alain Rousseaux din ISUPNAT.
 • CERFPA (antrenament la distanta in Alpi-Maritime).
 • CNRI (Cyber Nature Research International) care ofera cursuri doar online – Astfel de cursuri, pur teoretice, trebuie facute atent, intr-un mod util, cu stagii de practica, pentru o reala constientizare situationala a viitorului profesionist.

Desigur, este perfect posibil sa gasiti cursuri care sa poata fi facute online. Ar putea fi o idee destul de buna. Cu toate acestea, cel mai bine este sa cautati si sa gasiti antrenamentul care ar fi cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Ce trateaza un naturopat?

Trebuie sa stiti ca un naturopat poate trata orice tip de boala. Intr-adevar, acesta va vedea si analiza pur si simplu diferitele simptome pe care le aveti, apoi va folosi un remediu din medicina chineza care a fost deja dovedit si demonstrat. Asadar, fie ca aveti o alergie sau angina, medicul va fi perfect capabil sa va ofere un remediu care s-a dovedit deja.

De asemenea, retineti ca medicul naturist poate trata si mai multe boli psihologice, cum ar fi oboseala cronica sau simptomele depresiei, de exemplu.

Dupa cum puteti vedea, a merge la un naturopat nu este banal. Unii oameni prefera sa opteze pentru acest tip de practician. La sfarsitul sedintei, nu te astepta ca medicul naturist sa-ti dea o reteta: mai degraba, scopul lui este sa reprogrameze inca o sedinta cu tine, astfel incat sa te poti vindeca cu usurinta prin intermediul remediilor naturiste, precum ceaiurile Yogi Tea.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.