Menu
Blog / Software

Ce iti ofera Anstrex spre deosebire de alte softuri de spionare online similare?

Ce iti ofera Anstrex spre deosebire de alte softuri de spionare online similare?

Inca de la aparitia sa pe piata Anstrex este unul dintre cele mai apreciate instrumente pentru spionarea concurentei si de aceea noi venim in ajutorul tau cu oferta Anstrex group buy, unde poti cumpara o gama variata de tooluri seo la doar o fractiune din pretul platit in mod normal pentru ele.

Va prezentam in continuare ce puteti sa faceti cu Anstrex si cum este el diferit de alte instrumente de spionare similare pe care companiile le foloseau pana acum.

Puteti adauga reguli si grupuri nelimitate la cautarea avansata la diferite grade de complexitate si detalii, in functie de cat de specific doriti sa fie cautarea dvs.

Dupa ce ati creat o cautare care se potriveste cerintelor dvs., puteti salva, de asemenea, cautarea avansata pentru utilizarea ulterioara, pe care o puteti accesa oricand din panoul de cautare avansat.

Anstrex este un pachet all-in-one care face o treaba excelenta la fiecare pas al drumului. Sa spunem ca vrei sa-ti gasesti concurentii de top in nisa de intalniri.

Ei bine, in primul rand, introduceti cuvantul cheie si apoi selectati filtrele pe care doriti sa le aplicati cautarii.

Pentru acest exemplu, voi introduce termenul de cautare date si voi alege rezultatele cautarii mobile in Marea Britanie, cu o putere publicitara de 10 si difuzand cel putin 60 de zile.

Acest lucru ar trebui sa ne ofere o idee rapida despre tendintele pe termen lung pentru anunturile din aceasta nisa.

Pagina cu rezultatele cautarii este un aspect important care va afisa toate reclamele care se potrivesc filtrelor mele de cautare, sortate dupa puterea anunturilor.

Fiecare rezultat al cautarii contine data la care a fost vazuta prima data, data la care a fost vazuta ultima data, titlul si copia anunturilor, reclame mobile si desktop, puterea si gravitatea anunturilor, codurile de tara si care sunt retelele publicitare pe care se executa reclama.

O caracteristica buna pe care o puteti vedea este capacitatea de a putea efectua o cautare inversa a imaginii pe reclama concurentilor.

Utilizand acest instrument, Anstrex a concurentilor are un link catre o cautare inversa a imaginii pe toate motoarele de cautare populare pentru a va ajuta sa gasiti reclame comparabile pentru anunturile dvs.

Aceasta functioneaza atat cu imagini mobile cat si pentru desktop si este o alta caracteristica pe care o veti considera incredibil de utila ca afiliat.

Asadar, sa mergem mai departe si sa facem clic pe primul anunt pentru a vedea ce putem afla despre campania agentului de publicitate.

Aceasta fila va arata Alexa Rank-ul site-ului dupa tara, impreuna cu reteaua de publicitate si detalii creative.

Daca derulati in partea de jos a paginii, veti gasi un link catre site-ul agentului de publicitate.

Puteti accesa adresa URL a site-ului direct daca doriti sa vedeti pagina. Aceasta sectiune contine, de asemenea, un link catre instrumentul Descarcare si implementare discutat mai jos.

Statistici – Aici puteti vedea statisticile zilnice ale reclamei, precum si puterea relativa a anunturilor in timp.

Istoricul sumelor licitate – Aceasta va va afisa statisticile CPC ale anuntului in timp, dar am constatat ca aceasta nu este disponibila pentru fiecare reclama. Asadar, este posibil sa nu aveti intotdeauna acces la aceste informatii.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.