Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Cele mai bune 5 aplicatii Android de instalat pe smartphone-uri

Cele mai bune 5 aplicatii Android de instalat pe smartphone-uri

Traim cu telefonul mobil mereu in mana, dar nu ne dam seama intotdeauna de toate beneficiile si confortul pe care le putem avea cu o simpla descarcare: a avea aplicatia Android potrivita simplifica viata intr-un numar nedefinit de circumstante. Iata cateva aplicatii pe care le recomandam sa le descarcati pentru a va imbunatati zilele.

A avea un smartphone nu inseamna doar sa discuti toata ziua pe o aplicatie de mesagerie instant sau pe principalele retele de socializare: exista multe aplicatii pentru Android, complet gratuite, care pot fi descarcate in cateva secunde si care s-ar putea dovedi foarte utile in anumite contexte.

Pe langa utilitate, exista aplicatii pentru Android dedicate agrementului si divertismentului pur, altele ne permit sa simplificam multe operatiuni care altfel ar necesita mai mult timp si consumul mai mare aferent de trafic de date disponibil pe mobil.

In cazul in care ecranul tau sufera accidente, iti recomand sa intrii pe inlocuire display Xiaomi.

 1. Solid Explorer File manager

Un manager de fisiere este un instrument foarte util, prin care poti organiza mai bine fisierele de pe smartphone, in masura in care te ajuta sa le gasesti cu usurinta.

Solid Explorer File Manager este una dintre numeroasele posibilitati gratuite pentru Android, care va permite sa gestionati fisierele comprimate, cele protejate prin parole si cele care au fost stocate pe DropBox, OneDrive si Google Drive.

 1. LastPass

De cate ori ai uitat vreodata o parola si te-ai blestemat ca nu ai memorat-o undeva? Managerii de parole sunt aplicatii create special cu functia de stocare a cheilor de securitate.

In acest fel, ne ofera posibilitatea de a alege chiar si parole extrem de complexe, fara teama de a nu le mai putea recupera. LastPass este o aplicatie gratuita foarte eficienta, deoarece este capabila sa sincronizeze parolele pe toate dispozitivele noastre electronice. De asemenea, este echipat cu un generator de parole, prin care sa proceseze parole foarte sigure.

 1. Todist

O lista de lucruri de facut nu poate lipsi pentru a ne organiza zilele. Ce se intampla daca din lista clasica de lucruri de facut pe hartie te hotarasti sa treci la versiunea tehnologica? Todoist este o aplicatie foarte simpla de folosit, pe care se poate stoca lista de lucruri de facut: de la lista de cumparaturi la angajamente saptamanale, pana la programe pe termen mai lung.

 1. Aplicatia TED

Discutiile TED sunt momente in care subiecte de mare actualitate sunt tratate de personalitati proeminente, cu mare sagacitate si un varf de ironie. Cu aplicatia oficiala TED, vei avea la dispozitie zilnic o prezentare de 10-20 de minute pe cele mai diverse subiecte, care nu pot decat sa-ti imbogateasca ziua cu ceva nou si interesant.

 1. Tinder

Tinder este una dintre cele mai utilizate aplicatii de intalniri online din intreaga lume. Ai putin timp sa cunosti oameni noi pentru ca esti mereu ocupat cu o mie de angajamente? Fa-te confortabil la sfarsitul zilei si creeaza-ti profilul gratuit.

In cateva minute vei putea sa vezi profilurile multor alti utilizatori, sa le citesti descrierile, sa le vezi fotografiile si sa pui like: in primul meci, care are loc atunci cand celuilalt utilizator te place inapoi, poti incepe o conversatie. In rest… succes.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.