Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Cele mai bune aplicatii de e-mail

Cele mai bune aplicatii de e-mail

E-mailul este unul dintre cele mai importante si cele mai vechi instrumente de comunicare online disponibile. Inainte de retelele sociale, Web 2.0 si WhatsApp, e-mailul era regele incontestabil al schimburilor de mesaje.

Chiar daca canalele de comunicare s-au diversificat foarte mult astazi, trimiterea unui e-mail este inca o prioritate. De asemenea, odata cu ascensiunea dispozitivelor mobile, clientii de e-mail s-au inmultit, ceea ce inseamna un lucru foarte important pentru utilizatori.

  • AquaMail este una dintre acele aplicatii de e-mail care exista de ani de zile. Accepta toate tipurile de conturi de e-mail inclusiv AOL, Yahoo, Gmail, Outlook, iCloud sau Exchange si de fapt are o acceptare foarte buna in randul utilizatorilor de Android. Scoruri mari pe Google Play si peste 1.000.000 de utilizatori o demonstreaza. Acesta permite ca utilizatorul sa faca backup si sa restaureze e-mailurile in cloud sau din fisiere. Are contacte si sincronizare calendar pentru Exchange si Office 365 si permite sa ca utilizatorul sa utilizeze o semnatura diferita pentru fiecare cont, notificari vocale si raspunsuri pentru Android Wear, printre multe alte functii. Unul dintre cei mai buni manageri de e-mail vreodata.
  • Blue Mail este o alta aplicatie de e-mail foarte populara in Magazinul Play. Cu peste un milion de utilizatori, Blue Mail permite configurarea de conturi precum: Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Google Apps, Hotmail si Live.com, precum si alti furnizori de servicii de e-mail. Se pot configura usor conturi precum Exchange, IMAP si POP3. Are o tava unificata in care utilizatorul poate gestiona toate conturile de e-mail. Este compatibil cu Android Wear, are un meniu configurabil si o tema intunecata personalizabila. In plus, are un ecran de blocare pentru a proteja e-mailurile private, multe functii suplimentare si este 100% gratuit.
  • Daca exista persoane care au folosit Inbox by Gmail in trecut si au fost suparati cand Google a decis sa inchida aplicatia, Spark ar putea fi exact ceea ce are nevoie un utilizator de acest gen. Un client de e-mail foarte complet concentrat pe organizare si lucru in echipa. Printre caracteristicile sale, reuseste sa castige o oarecare ordine in dezordinea oricarei casute de e-mail: incarca mai intai e-mailurile de la oameni reali, astfel incat sa poata fi avzute inaintea altora, si informeaza doar despre e-mailurile de la oamenii cunoscuti. Se pot folosi, de asemenea, alte functii avansate, cum ar fi e-mailuri, mementouri de postare, pini, cautare inteligenta etc.
  • Microsoft Outlook este una dintre cele mai utilizate aplicatii de e-mail astazi. Este foarte populara, mai ales in mediile de afaceri si de lucru, accepta conturi Exchange si Office 365 si include integrarea cu Sunrise. Se poate folosi si cu un cont Gmail, iCloud sau Yahoo si se poate sincroniza cu serviciile de stocare in cloud. Gesturi incorporate pentru programarea, stergerea si arhivarea mesajelor, precum si gestionarea calendarului sau a asistentului clasic in afara biroului. Aplicatia de e-mail Outlook mai are loc de imbunatatire, cum ar fi dimensiunea implicita a fontului si citirea lanturilor de e-mail cu aceeasi tema. Oricum, este mult mai prietenoasa decat versiunea desktop.

In cazul in care nu puteti folosi corect aplicatiile din cauza ca telefonul nu functioneaza corespunzator, intrati pe reparatii Samsung Bucuresti.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.