Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android

Cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android

In zilele noastre, un smartphone poate fi folosit in foarte multe scopuri. De exemplu, cei mai multi folosesc dispozitivele pentru a comunica. Exista insa utilizatori care folosesc dispozitivele pentru a face si pentru a edita fotografii. Alti utilizatori folosesc smartphone-ul pentru a asculta muzica preferata.

Exista o multime de aplicatii care le permit utilizatorilor sa asculte melodiile preferate, si care pot fi instalate pe toate dispozitivele Android, incepand de la cele mai noi telefoane Huawei, si continuand pana la telefoane scoase pe piata de catre producatori no name.

In randurile urmatoare aveti posibilitatea de a descoperi ce aplicatii puteti folosi pentru a ascuta muzica preferata direct pe telefonul mobil, asa ca daca va place sa va puneti castile in urechi si sa ascultati muzica, acest articol vi se potriveste perfect.

  1. Deezer

Lansata initial in Franta in 2007, aplicatia Deezer este foarte populara la momentul actual. Serviciul este acum disponibil la nivel mondial, inclusiv in SUA. Aplicatia Android este proiectata in mod ingrijit si ofera o inlocuire viabila a gamei largi de aplicatii de streaming care plutesc astazi pe piata. Dezvoltatorii mentioneaza ca aplicatia are peste 56 de milioane de piese de oferit, asa ca nu exista lipsa de continut de calitate pe Deezer.

Catalogul se extinde in fiecare zi pe masura ce piesele noi isi fac drum spre topuri. Adaugarea unui mod standard de shuffle va permite sa descoperiti muzica mai buna ca niciodata. Merita sa subliniem ca Deezer este o aplicatie compatibila cu dispozitivele Amazon Echo (Alexa) sau Google Home, permitandu-va sa schimbati piesele doar cu o comanda vocala.

Oferta gratuita a Deezer este acceptata de anunturi, desi dezvoltatorii ofera si o versiune platita pentru intreaga experienta. Aplicatia se poate descarca gratuit si are achizitii in aplicatie.

  1. Google Play Music

Acesta este un player de muzica care exista de cativa ani in magazinul Google. Lansat initial ca un player de muzica de sine statator pe dispozitivele Android, Google a decis sa sara la jocul de streaming in urma cu cativa ani, cand a anuntat ca Play Music va sustine streaming de muzica. Play Music ofera o colectie destul de vasta de muzica.

Ce este important de precizat, este faptul ca Play Music va permite sa stocati pana la 50.000 de melodii din colectia dvs. locala direct pe cloud. Asadar, daca aveti inregistrari vechi de muzica personala, acestea pot fi transferate instantaneu pe Play Music gratuit. Play Music ofera si un web-player, astfel incat sa puteti asculta melodiile si listele de redare preferate de oriunde. Interfata de utilizare a aplicatiei merita mentionata si s-a schimbat cu fiecare iteratie de Android.

  1. Shazam

Cand discutam despre cele mai bune aplicatii de muzica pentru Android, nu ne referim doar la aplicatiile care vin cu streaming, ci si la cele care ofera descoperirea pieselor. Shazam, o companie independenta anterior, este acum detinuta de Apple, desi functiile sale sunt accesibile pe toate platformele mobile. Ceea ce face din Shazam o aplicatie de muzica populara este capacitatea sa de a va ajuta sa descoperiti muzicadn jurul vostru.

Aplicatia a primit si un aspect social in ultimii ani, care va ajuta sa descoperiti ce asculta alti oameni sau diferite celebritati. Puteti gasi videoclipuri muzicale pentru piesa pe care o descoperiti, precum si alte detalii. Aplicatia ofera de asemenea, un grafic care arata melodiile care sunt in trend in prezent. Aceasta aplicatie este complet gratuita pentru a descarca si nu are anunturi sau cumparaturi in aplicatie.

Acestea sunt asadar 3 aplicatii pe care cei carora le place sa asculte muzica pe smartphone, trebuie sa le aiba instalate, indiferent ca folosesc telefoane Huawei sau diferite alte smartphone-uri. Aplicatiile pot fi instalate si pe telefoane high end, dar si pe telefoane midrange sau low cost.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.