Menu
Blog / Web design

Constructor de site-uri sau web designer?

Constructor de site-uri sau web designer?

Traim intr-o lume online, unde un site minunat a devenit o componenta esentiala a unei afaceri de succes. Este posibil ca un site prost conceput sa faca ca persoanele care fac clic pe „x” in partea stanga sus a ecranului, inainte sa se uite la ceea ce vindeti. Dar care este cea mai buna modalitate de a obtine un site web: constructor de site-uri sau web designer?

Sa comparam cele mai bune moduri de a obtine un site web. Ar trebui sa utilizati un constructor de site-uri sau ar trebui sa angajati un designer web? Exista argumente pro si contra pentru ambele. Aici, exploram diferentele dintre cele doua, astfel incat sa puteti descoperi care este cea mai potrivita pentru dvs.

  1. Inainte de a incepe: determinati-va nevoile

Inainte de a decide daca un constructor de site-uri sau un designer web este potrivit pentru dvs., trebuie sa va determinati nevoile si sa va lamuriti cu privire la ceea ce asteptati ca site-ul dvs. sa faca pentru dvs. Luati in considerare toate paginile si functionalitatile de care aveti nevoie.

Doriti ca clientii sa poata achizitiona ceva? Atunci veti avea nevoie de un sistem de magazine. Vreti sa creati continut in mod regulat? Apoi, veti avea nevoie de functionalitate pentru bloguri. Doriti ca oamenii sa completeze un formular sau sa creeze un profil de utilizator? Sau doar viziteaza site-ul dvs. web pentru informatii?

O alta intrebare importanta este: sunteti de acord sa aveti un site cu aspect mai generic sau doriti ceva mai unic si personalizat? In functie de nevoile de functionalitate, veti putea afla cum sa va configurati site-ul si cu cine aveti nevoie sa luati legatura pentru a lucra.

Acest lucru va avea, de asemenea, un impact asupra costului si cat timp va dura pentru a crea site-ul dvs. web. Dupa ce aveti o idee buna despre ceea ce aveti nevoie si ce va asteptati sa faca site-ul dvs., puteti lua in considerare optiunile dvs. pentru configurarea site-ului.

  1. Diferite moduri de a crea un site web

Deci, ce moduri exista pentru a crea un site web?

Solutia de sabloane: utilizati un producator de site-uri.

Solutia personalizata: angajati un designer web independent sau o agentie de web design. ItExclusiv este o agentie web design care presteaza servicii de cea mai buna calitate, care are un portofoliu bogat de clienti multumiti, si care va poate crea site-ul asa cum ati visat.

Solutia hibrida: angajati un designer pentru a personaliza un sablon.

Cele mai frecvente metode sunt fie sa folositi un constructor de site-uri bazat pe sabloane, fie sa lucrati cu un designer web pentru a crea un site web personalizat – fie prin angajarea unui designer web independent sau prin colaborarea cu o companie sau agentie de web design. A treia optiune este sa utilizati o combinatie de constructor de site-uri web si designer web pentru o solutie hibrida.

Sa aruncam o privire mai atenta la fiecare dintre aceste optiuni:

Ce este un constructor de site-uri web?

Un constructor de site-uri web este un instrument care permite utilizatorului sa construiasca un site web folosind sabloane pre-facute, fara a fi necesar sa le proiecteze sau sa scrie singur codul. Constructorii de site-uri web ofera o varietate de sabloane de design diferite din care sa aleaga.

Constructorii de top ofera destul de multe optiuni, asa ca gasirea celei care se potriveste nevoilor dvs. nu ar trebui sa fie dificila. De acolo puteti adauga widgeturi si elemente de design pe site-ul dvs. pentru a personaliza sablonul.

Constructorii de site-uri web sunt disponibili ca platforme online si offline. Diferenta dintre cele doua este simpla, astfel ca un constructor de site-uri offline este un program care va permite sa construiti site-ul dvs. web printr-o platforma descarcata pe computer.

Dupa ce ati construit elementele de design ale site-ului dvs., puteti incarca fisiere de pe computer pe o gazda web si puteti publica produsul finalizat online.

Constructorii de site-uri online sunt platforme care opereaza online. Folosind aceste platforme online, puteti sa va construiti site-ul complet online cu nimic mai mult decat o conexiune la internet si un browser. Unii constructori de site-uri ofera, de asemenea, solutii pentru intreprinderile care doresc sa isi personalizeze site-ul, dincolo de ceea ce permit sabloanele lor.

Ce este un designer web?

Un designer web este un grafician care va poate proiecta site-ul complet de la zero. Cu un constructor de site-uri web trebuie sa lucrati in parametrii setati ai sabloanlor care va sunt oferite, in timp ce un designer web va va crea site-ul dvs. pe o panza goala.

Puteti lucra direct cu un designer web independent, care va creeaza designul web. Sau puteti angaja o agentie sau o companie de web design care are o intreaga echipa de designeri web, dezvoltatori si marketeri care se pot ocupa de toate pentru dvs., de la stadiul de concept pana la site-ul web finalizat. ItExclusiv este o agentie web design pe care o puteti contacta oricand doriti sa va construiti site-ul pentru afacerea dvs.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.