Menu
Blog / Casa si gradina

Cum alegi cea mai potrivita scara de piscina

Cum alegi cea mai potrivita scara de piscina

Desi este de obicei achizitionat prefabricat, acest produs poate fi, de asemenea, construit in acelasi timp cu piscina, permitand utilizarea unei game largi de materiale pentru a-si personaliza designul.

Printre principalele accesorii pentru apa, scara de acces este unul dintre cele mai indispensabile elemente, deoarece faciliteaza intrarea si iesirea din piscina.

Unul dintre aspectele care ajuta la determinarea alegerii scarii este gradul de mobilitate al scarilor sale, luand in considerare prezenta femeilor insarcinate, a persoanelor in varsta sau a persoanelor cu dizabilitati. In plus, in paralel cu natura sa functionala, scara de intrare apare ca accesoriul care reevalueaza cel mai mult estetica piscinei, astfel incat aceasta nuanta trebuie inclusa in lista nevoilor care trebuie acoperite.

Scari de piscina detasabile

Scara clasica in forma de pod este una dintre cele mai potrivite solutii pentru piscine detasabile. Fabricata din otel inoxidabil sau plastic, are trepte de rezistenta larga si asamblare usoara. Caracteristicile sale o fac un accesoriu complementar, economic si ideal pentru acest tip de piscine, fara a-si atinge costul in multe cazuri la 100 €.

Modelele traditionale pot fi instalate si in acest tip de piscina, asigurand un acces confortabil si sigur la piscina. Acestea sunt de obicei realizate din otel inoxidabil, compuse din trepte antiderapante si balustrade ancorate la exterior. Acestea configureaza o solutie optima pentru piscine mari sau cu trambulina, putand fi instalate in mai multe puncte ale piscinei fara a deteriora in niciun caz aspectul sau estetic. Balustrada este singurul element care ramane la vedere si in afara nivelului apei, deci nu constituie un accesoriu invaziv. Acest tip de scari au o structura minimalista.

Fabricate din polietilena si rezistente la tasari si raze UV, acest tip de scari sunt de obicei folosite in piscinele ingropate. Acestea sunt realizate din balustrade si trepte antiderapante de un design foarte ergonomic si elegant, fiind capabile sa fie scufundate in adancimi care nu depasesc 130 cm.

Stabilitatea sa depinde de balastul incorporat in ultima etapa, astfel incat alegerea sa este, de asemenea, strans legata de adancimea la care se afla punctul de insertie. Pretul sau de achizitie variaza.

Scari prefabricate

Realizate din inox sau fibra de sticla, scarile prefabricate urmaresc sa devina o extensie a piscinei. Prin urmare, structura sa seamana cu piscina, pretinzand ca se face in fata unui singur element de constructie. Viteza de instalare este unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de scari, cu care utilizatorul economiseste timp in asamblarea sa si economiseste bani evitand cheltuielile de baza ale oricarui serviciu de zidarie.

Gama de modele este larga si eterogena, adapostind de la formele tipice dreptunghiulare si triunghiulare pana la scarile romane clasice. Pretul acestui triumf estetic incontestabil poate varia in functie de dimensiunile sau materialul cu care a fost construita scara.

Nu doar piscina in sine este important ci si toate accesoriile ei cat si intretinerea acestora. Pentru reparatii si intretinere, accesati www.piscineservice.ro! O piscina inseamna garantia unei veri distractive si racoritoare, chiar la tine acasa!

De ce sa iti cumperi o pompa pentru piscina

Pentru a avea o piscina foarte buna, nu trebuie doar sa ai cea mai buna scara care sa te ajute sa intrii in ea. Ai nevoie si de o pompa care sa iti vina in ajutor atunci cand vrei sa o cureti. Iata mai multe informatii care sa te ajute sa intelegi utilitatea pompelor. Noi iti recomandam Carrera 150, 22mc/h, 230V, 1.5 CP, o pompa foarte eficienta care te va ajuta sa scoti rapid apa din piscina.

Daca ai o pompa pentru piscina iti va fi mult mai usor sa ai grija de ea si sa te ocupi de tot ce trebuie. Alege mereu pompa potrivita si astfel algele nu se vor mai dezvolta in piscina ta si nu vei mai lasa apa sa stea in ea pentru perioade nedeterminate de timp. Cumpara de fiecare data o pompa care sa aiba capacitatea necesara pentru piscina ta astfel incat sa nu fie necesar sa astepti foarte mult.

Alege o pompa pe care sa o poti folosi foarte usor si in felul acesta nu mai ai motive sa renunti sa mai cureti piscina la timp. Foarte multi proprietari renunta sa isi mai curete piscinele tocmai pentru ca considera ca aceasta operatiune este foarte greu de facut. Acesta este de altfel si motivul pentru care recomandam achizitionarea pompelor.

Tine cont de faptul ca in momentul in care in piscina ta incepe sa stea foarte mult apa se vor dezvolta alge pe care uneori iti va fi aproape imposibil sa le elimini si operatiunile de eliminare sunt foarte costisitoare.

Alege de fiecare data o pompa care sa reziste mult timp pentru a nu fi nevoie sa faci investitii considerabile foarte des astfel incat sa fii mereu gata de a folosi piscina si de a te balaci in ea.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.