Menu
Frumusete

Cum faci ca să grăbești creșterea părului!

Cum faci ca să grăbești creșterea părului

Dintotdeauna femeile și-au dorit un păr frumos și sănătos, și de preferabil lung. De aceea, au recurs la multe metode, dar și trucuri pentru a-și vedea dorința îndeplinită. În mod paradoxal, în zilele noastre, când există atât de multe produse de îngrijirea părului, sunt multe reprezentantele sexului frumos care se plâng de faptul că acesta este fragil, rar, uscat.

De fapt, este și normal, deoarece stilul alimentar, stresul, poluarea, razele puternice ale soarelui, abuzul de produse de stylish, folosirea produselor de îngrijire necorespunzătoare sunt doar câteva dintre cauzele care duc la problemele cu părul.

Din fericire, există și soluții pentru toate aceste probleme, iar dacă vrei ca părul tău să crească și mai repede, poți apela la tratamente Doctorul Casei.

Uleiul de brusture, calea spre un păr lung, frumos și sănătos

Majoritatea femeilor se plâng de probleme cu părul. Probabil că și tu te numeri printre ele. Dar știai că acele carențe de minerale și de vitamine se răsfrâng și asupra podoabei tale capilare? Uleiul de brusture se dovedește un aliat de nădejde, și pe care îl poți folosi pentru a-i reda părului tău frumusețea, sănătatea, dar și lungimea pe care ți-o dorești.

Vechi remediu, cu rezultate garantate

Bunicii noștri știau mai multe despre efectele benefice ale brusturelui, în special atunci când vine vorba despre un păr degradat și uscat. Dar nu este cazul acum să te apuci să cauți brusture, să îl fierbi și să te speli pe cap cu lichidul rezultat.

Apelează la un tratament cu ulei de brusture și extract de ardei roșu Doctorul Casei, unul care face adevărate minuni pentru părul, dar și scalpul tău.

Calmează iritațiile scalpului

Din cauza abuzului de vopsea de păr de slabă calitate, a unor medicamente, sau chiar și a stresului, nu de puține ori femeile se confruntă cu iritații și senzații de mâncărime ale scalpului.

Uleiul de brusture se dovedește a fi foarte eficient și în acest caz, deoarece vindecă aceste iritații, contribuind în același timp și la calmarea senzațiilor de prurit, dar îndepărtează eficient și măstreața.

Repară firul de păr

Un păr uscat, lipsit de volum și vitalitate, fragil este problema cu care te confrunți? Folosește tratamentul despre care ți-am amintit ceva mai sus și vei avea parte de un păr frumos și sănătos.

De asemenea, grație conținutului de ardei roșu, circulația sângelui de la nivelul scalpului va fi îmbunătățită. Acest efect va face ca părul să crească mult mai repede. Chiar și persoanele care se plâng că au părul gras pot folosi cu încredere acest tratament, deoarece reglează excesul de sebum.

Indicat pentru toate tipurile de păr

Potrivit specialiștilor în domeniu, uleiul de brusture este indicat pentru toate tipurile de păr. Așadar, de fiecare dată când te confrunți cu probleme ale scalpului sau ale părului, poți apela cu încredere la el.

Îl poți folosi chiar și simplu, sau în combinație cu alte ingrediente, pentru a-ți crea propriile măști naturale, cu efecte garantate pentru podoaba ta capilară. De asemenea, și folosirea unor produse de îngrijire a părului care îl au în compoziție este o soluție la fel de eficientă.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.