Menu
Auto

Cum sa-ti faci masina mai sigura si mai confortabila?

Cum sa-ti faci masina mai sigura si mai confortabila?

Atunci cand cumparati o masina noua, aceasta este dotata doar cu un minim de dotari si accesorii. Depinde de tine sa iti personalizezi masina si sa o faci mai confortabila si mai sigura pentru tine. Daca ti se pare ca masinii tale ii lipseste ceva sau ca ar putea fi mai buna in vreun fel, verifica aceste accesorii auto.

Acestea nu doar ca va vor face calatoria mai confortabila si mai convenabila, ci si mai sigura pe sosea, reducand distragerile, mentinandu-va proaspat in timpul calatoriilor lungi si ajutandu-va sa parcati cu usurinta.

Daca faceti naveta la serviciu in masina in fiecare zi sau pur si simplu planuiti sa petreceti destul de mult timp in ea, exista multe lucruri mici pe care le puteti face pentru a va face masina mai confortabila, mai sigura si mai placuta. Aceste accesorii auto sunt accesibile si usor de instalat. Nu va va lua mult timp sa le puneti la locul lor si au numeroase beneficii.

Dispozitiv de purificare a aerului

Dispozitivul de purificare a aerului ajuta la eliminarea prafului, a germenilor si a mirosurilor neplacute, facand calatoria mai placuta. Iar daca plecati intr-o calatorie lunga, acest dispozitiv este o necesitate, deoarece mentine aerul din masina proaspat si curat timp de pana la 4 saptamani. In plus, ajuta la reducerea stresului, ceea ce este important, mai ales daca mergeti la volan cu un bebelus sau un copil mic.

Acesta poate fi instalat in priza de aer conditionat a masinii sau poate fi folosit ca dispozitiv portabil. Daca optezi pentru optiunea portabila, va trebui sa il conectezi la priza de 12 V a masinii. Daca va decideti sa optati pentru optiunea de curent alternativ, asigurati-va ca gurile de aerisire ale masinii dvs. sunt suficient de mari pentru a gazdui purificatorul.

Dispozitiv de urmarire GPS

Daca plecati intr-o calatorie lunga, un dispozitiv de urmarire GPS este o necesitate. Un dispozitiv de urmarire GPS nu numai ca va va ajuta sa va amintiti traseul, dar va va oferi si alte detalii importante, cum ar fi distanta parcursa, distanta ramasa din calatorie, viteza medie a masinii si asa mai departe. In plus, cu un dispozitiv de urmarire GPS, va puteti urmari masina in cazul in care aceasta este furata.

De asemenea, puteti urmari locatia masinii dvs. si il puteti determina pe hot sa vi-o returneze. Exista multe dispozitive de urmarire GPS disponibile pe piata. Asigurati-va ca optati pentru unul care are indicatii clare si este usor de instalat.

Volan incalzit

Daca ati calatorit vreodata intr-un climat rece, stiti cat de inconfortabil este sa tineti volanul cu mainile goale. Un volan incalzit va va tine mainile calde si va va imbunatati semnificativ experienta de condus. Din fericire, aproape toate marcile de masini ofera volane incalzite ca dotare standard sau optionala.

Asadar, daca intentionati sa cumparati o masina noua, asigurati-va ca aveti grija sa verificati daca aceasta are un volan incalzit. Daca conduceti o masina veche, puteti oricand sa o modernizati prin instalarea unui volan incalzit.

Dupa cum puteti vedea, aceste accesorii auto pot imbunatati confortul si siguranta masinii dumneavoastra, iar acest lucru este foarte important.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.