Menu
Blog / Casa si gradina

Motive si beneficii pentru care ar trebui sa inlocuiti bradul natural cu unul artificial

Motive si beneficii pentru care ar trebui sa inlocuiti bradul natural cu unul artificial

Pastrarea an de an a unui pom de Craciun artificial poate economisi timp si bani si poate evita riscul de incendii asociat cu pomii naturali. In plus, exista atat de multe tipuri de pomi artificiali pe piata incat puteti gasi unul care sa se potriveasca perfect casei dumneavoastra. Pomii artificiali sunt, de asemenea, buni pentru persoanele care au alergie la pomii adevarati.

Cu toate acestea, pastrarea pomilor de Craciun artificiali este o traditie in aceasta perioada, care este urmata acum de cateva decenii. Exista mai multe motive pentru care multi oameni aleg pomii artificiali in locul celor naturali. Haideti sa le verificam in detaliu:

Beneficiile pomilor de Craciun artificiali

Exista multe motive pentru care oamenii aleg pomii de Craciun artificiali in locul celor adevarati. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii ale unui brad artificial:

– Pot fi folositi mai mult timp. Durata de viata a unui pom de Craciun artificial poate fi de pana la 20 de ani, in timp ce speranta de viata a unui brad adevarat este intre 1 si 12 ani pentru cei la ghiveci, in functie de tipul pe care il alegeti.

– Nu au nevoie sa fie udati. Pomii de Craciun adevarati trebuie udati in mod regulat, ceea ce poate fi o bataie de cap atunci cand va ocupati de alte pregatiri de sarbatori.

– Sunt mai usor de curatat. Pomii de Craciun adevarati pot fi un pic mai greu de curatat, deoarece trebuie sa fii atent cand indepartezi acele de pin din suportul pomului pentru a nu deteriora podeaua. Pomii artificiali pot fi stersi cu o carpa uscata pentru a indeparta praful sau resturile.

– Acestia sunt mai ieftini decat brazii adevarati. Brazii artificiali sunt mai accesibili decat cei adevarati, mai ales cand luati in calcul costul intretinerii si ingrijirii.

– Sunt mai buni pentru mediu. Pomii de Craciun artificiali nu consuma resurse si nu sunt daunatori pentru animale.

– Vin in multe stiluri diferite. In functie de gusturile tale, pomii artificiali pot fi gasiti in aproape toate formele de pom de Craciun: de la pomi de masa la pomi uriasi, in forma de brad artificial.

– Sunt usor de depozitat. Pomii de Craciun artificiali sunt foarte usor de depozitat si pot fi pusi deoparte la fel de repede cum sunt montati.

– Pot fi folositi in multe moduri diferite. Cei mai multi pomi de Craciun artificiali pot fi folositi ca decoratiuni sau ca pom de Craciun, dar pot fi folositi si in alte moduri, cum ar fi intr-o expozitie florala.

Puteti alege intre un pom de Craciun natural sau artificial. Indiferent de tipul pentru care va decideti, va veti putea bucura de sarbatori cu un brad festiv, care se adauga la magia sezonului! Referitor la o achizitie corecta in ceea ce priveste bradul de Craciun, este indicat sa optati pentru brazi de lux si nu va mai trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste calitatea si estetica, deoarece acestia sunt perfecti. De asemenea, aveti la indemana o optiune foarte confortabila de a cumpara brazii de Craciun, optand pentru varianta online.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.