Menu
Blog / Frumusete

Cum se alege gelul de unghii?

Cum se alege gelul de unghii?

In zilele noastre se pune mare pret pe imagine, iar doamnele si domnisoarele sunt atente la fiecare detaliu care le poate afecta mai mult sau mai putin imaginea.

Pentru a avea o imagine perfecta, acestea urmeaza regimuri alimentare sanatoase, si fac chiar si sport cand au timp liber, pentru a fi intr-o forma fizica de invidiat. De-asemenea, isi aleg tinutele cu o foarte mare atentie, astfel incat de fiecare data cand pleaca de acasa, sa arate ireprosabil.

Sa nu uitam insa nici faptul ca doamnele si domnisoarele care pun mare pret pe imaginea lor se machiaza si se coafeaza astfel incat sa arate perfect. De-asemenea, ele pun mare pret si pe manichiura, dat fiind faptul ca despre manichiura se spunea ca este cartea de vizita a femeilor.

Tinand cont de aceasta afirmatie, este cat se poate de firesc ca doamnele si domnisoarele sa isi doreasca o manichiura perfecta, si sa treaca in fiecare luna pe la salon, astfel incat cele mai renumite manichiuriste, sa le faca unghiile perfecte.

Cele mai bune manichiuriste in mod evident vor reusi sa le faca doamnelor si domnisoarelor unghiile de nota 10 de fiecare data, dat fiind faptul ca folosesc cele mai bune produse, incepand de la constructie gel, pana la cele mai cool culori. De-asemenea, saloanele sunt dotate cu echipamente speciale precum lampi UV, astfel incat clientele sa fie incantate de manichiura obtinuta.

Cu toate acestea insa, exista multe doamne si domnisoare care desi isi doresc sa treaca pe la salon pentru obtinerea unghiilor perfecte, pur si simplu nu isi permit acest lucru datorita timpului.

Unele dintre ele lucreaza de luni pana vineri, de dimineata si pana masa, astfel incat pe cand isi termina lucrul si sosesc acasa, nu mai gasesc deschis la salon, iar in week-end saloanele sunt inchise in general, si au si ele de facut curatenie sau alte cele prin casa. Ideea este ca, exista femei care si-ar dori sa treaca pe la salon pentru a avea parte de constructie gel unghii si apoi intretinere unghii, dar nu le permite timpul.

In aceste conditii, ele prefera sa isi comande acasa geluri pentru unghii, si incep sa isi creeze manichiura pe cont propriu in conditiile in care manichiura cu gel rezista pana la 3 saptamani, timp in care va fi stilata si frumoasa.

Pentru ca o manichiura cu gel realizata acasa sa fie de calitate superioara si sa impresioneze, este recomandat ca doamnele si domnisoarele sa foloseasca cele mai bune geluri de unghii, iar in continuare vom discuta despre cum se alege un astfel de produs.

Cum se alege cel mai bun gel de unghii tinand cont de tipul acestuia?

Exista diferite tipuri de geluri de unghii, iar aici sunt incluse geluri de unghii de constructie, geluri de unghii de fixare si geluri de unghii de intretinere.

Gelul de unghii de constructie este utilizat in vederea aplicarii unghiilor false. Acesta poate fi utilizat cu tipsuri sau cu sablon. Gelul de unghii de constructie se aplica usor, in timp ce uscarea lui este rapida datorita utilizarii lampii UV (in aproximaiv 2 minute gelul este uscat).

In ceea ce priveste gelul de unghii de intretinere, trebuie facuta precizarea ca acest produs se aplica de obicei la aproximativ 3 saptamani, si se aplica chiar si in conditiile in care unghiile nu sunt deteriorate.

Gelul de unghii de fixare se aplica pentru finisare. Acest tip de gel de unghii are rolul de a sigila si de a proteja ungjiilor, si are avantajul de a putea fi folosit atat pentru unghiile false cat si pentru unghiile naturale.

Cum se alege cel mai bun gel de unghii tinand cont de aspect?

In ceea ce priveste aspectul, gelurile de unghii pot fi de diferite tipuri, astfel ca exista geluri de unghii lucioase, geluri de unghii perlate, geluri de unghii sidefate, geluri de unghii texturate sau geluri de unghii sidefate, iar exemplele pot continua.

Gelurile de unghii care au aspectul lucios pot fi aplicate atat pe unghiile naturale cat si pe unghiile false. Exista o mutime de culori vii din care se poate alege, iar acestea rezista foarte bine in timp.

Gelurile de unghii care au aspectul stralucitor, se folosesc pentru construirea unghiilor. Acestea unt ideale atat pentru unghiile false cu geluri UV, cat si pentru unghiile naturale. Aceste geluri cu aspect stralucitor ofera posibilitatea de a combina mai multe culori, si sau o aderenta buna, in timp ce uscarea lor este rapida (in aproximativ doua minute), cu ajutorul lampii UV.

Exista dupa cum spuneam si geluri de unghii cu aspect sidefat, iar acestea pot fi aplicate cu usurinta. Aceste geluri au in compozitie ingrediente de cea mai buna calitate, iar femeile isi pot alege nuante de roz, argintiu, auriu, etc.

In afara acestor geluri pentru unghii insa, este important ca femeile care isi fac unghiile acasa, sa isi aleaga si o lampa UV si o freza pentru unghii, si toate celelalte produse vazute la salon.

No Comments

    Leave a Reply