Menu
Blog

Cum se repatriaza trupul decedatilor din afara tarii?

Cum se repatriaza trupul decedatilor din afara tarii?

Cand cineva drag isi pierde viata intr-o tara straina, familia, trebuie sa aduca corpul neinsufletit acasa, in tara de origine, pentru a putea sa oficializeze slujba de inmormantare si toate ritualurile care se fac in acest caz. Repatriere decedati Anglia si Spania pot sprijini familiile celor decedati prin transportul corpurilor catre casa, tara de origine.

Repatriere decedati Anglia si Spania transporta trupul neinsufletit al persoanei decedate in cele mai bune conditii de pastrare, la cele mai inalte standarde europene. Sicriul principal in care se pune trupul este unul de zinc (nu tabla zincata) iar mai apoi, pus intr-unul de lemn, inchise perfect ceea ce asigura o buna pastrare a corpului in timpul transportului.

De asemenea sunt intocmite toate documentele necesare acestui tip de transport: Certficat de deces international, pasaport mortuar international, autorizatii transport funerar international etc.

Se cunoaste deja faptul ca nu oricine poate transporta un corp neinsufletit, mai ales in exteriorul tarii. Repatriere decedati Anglia si Spania sunt o companie cu acte in regula, seriosi, si care activeaza in acest domeniu in primul rand din empatie fata de familiile celor dusi intr-o lume mai buna. Un transport mortuar de repatriere este unul executat cat de repede posibil.

Exista totusi motive bine intemeiate pentru care nu se poate executa repatriere decedatilor Anglia si Spania si anume: cand nu se stie inca cu exactitate moartea acestuia si totul este inca sub ancheta penala, mai pe scurt: cand moartea unui individ este legata de un eveniment suspect.

Odata ce corpul neinsufletit este preluat de repatriere decedati Anglia si Spania, familia va afla toate informatiile legate de transport cat si cu aproximatie ziua in care isi vor putea ridica persoana draga ca sa o poata inmormanta in liniste.

Viata nu este asigurata de nimeni si de foarte multe ori se intampla accidente neprevazute soldate cu moartea cuiva drag. Daca se petrece intr-o tara straina, cu atat mai greu pentru familia ramasa, pentru ca nu cunosc nimic despre procesul de repatriere al decedatului. Pentru acest lucru, vine in sprijinul lor, firma de transport funerar repatriere decedati Anglia si Spania.

Daca te aflii in situatia nefericita in care cineva drag si-a pierdut viata intr-una dintre aceste tari si e nevoie de repatrierea acestuia, apeleaza cu incredere la serviciile de transport funerar. Preturile sunt cele oneste, fara taxe ascunse si concepute in asa fel incat sa nu se incarce durerea familiei mai mult..

Suferinta produsa se pierderea cuiva drag este una imensa si mai ales daca trupul sau nu este aproape, sa il poti inmormanta crestineste… Aducerea trupului dintr-o tara straina se face intotdeauna in conditii de pastrare la standarde europene si se intocmesc absolut toate actele necesare pentru aceasta procedura.

Sicriul din zinc in care este pus decedatul, asigura un transport in conditiile cele mai bune de conservare, indiferent de temperatura de afara. Familia decedatului va putea sa isi planga persoana draga, avand corpului acestuia si vor putea sa ii ofere un omagiu in liniste si cu sufletul impacat.

Ce implica transportul funerar international?

Unele religii au interdictii impotriva imbalsamarii. Un director funerar care este familiarizat cu obiceiurile religiei specifice va poate ajuta sau va puteti consulta cu un consilier religios din zona. El sau ea ar putea sa va poata oferi sfaturi cu privire la modul de gestionare a situatiei.

Pentru informatii despre transportul ramasitelor incinerate (cenusa), va rugam sa vizitati pagina noastra despre transportul cenusii.

Ce se intampla daca cineva moare in timp ce calatoreste sau este departe de orasul in care vrea sa fie inmormantat? In acest caz, probabil veti avea nevoie de serviciile a doua camine funerare, unul in zona in care persoana a murit si unul in orasul sau orasul in care va fi inmormantat decedatul. Multi oameni prefera sa contacteze o casa funerara din orasul natal al decedatului, astfel incat sa poata face aranjamentele. Directorul funerar va coordona transportul cu o casa funerara locala din orasul in care persoana a murit. Daca nu aveti o casa funerara in zona in care persoana a locuit sa o contactati, o casa funerara din orasul in care persoana a murit poate face aranjamentele.

Transportul de ramasite umane poate fi costisitor. Modul in care va fi transportata persoana care a murit depinde de cat de departe se afla persoana de acasa si de ce transportatori obisnuiti calatoresc la si de la destinatie. In functie de distanta, transportul terestru este de obicei cel mai rentabil mod. Casa funerara isi poate trimite propriul vehicul pentru a ridica cadavrul sau pentru a aranja un transportator autorizat.

Exista multe cerinte speciale pentru transportul ramasitelor umane pe calea aerului, deci nu puteti aranja transportul aerian al ramasitelor umane direct cu o companie aeriana. De fapt, nu toti transportatorii vor accepta acest tip de transport.

Printre cerintele pentru transportul ramasitelor umane se numara imbalsamarea sau refrigerarea.

Atunci cand un decedat este transportat la nivel international, vor fi respectate documentele si reglementarile specifice fiecarei tari.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.