Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

De ce se supraincalzeste Huawei P30?

De ce se supraincalzeste Huawei P30?

Exista momente in care telefoanele s-ar putea incalzi inconfortabil dupa ce l-ati folosit mult timp. Acest lucru apare de obicei atunci cand utilizati dispozitivul intr-un mediu cald sau cand jucati jocuri grafice.

In unele cazuri, chiar streamingul de continut HD precum vizionarea Netflix de ceva timp poate duce la aceasta situatie. In acest articol de depanare, va vom arata ce puteti face pentru a remedia supraincalzirea pe Huawei P30.

 1. Permiteti-i dispozitivului sa se raceasca

Supraincalzirea nu este de obicei problema, ci un semn de ceva care nu merge corect. In dispozitivele Huawei, aceasta poate insemna ca sistemul este coplesit, poate fi un semn care sa arate prezenta unei aplicatii proaste sau ca exista un software necunoscut.

Daca telefonul dvs. Huawei P30 a devenit mult prea cald si nu puteti sa il mentineti normal din cauza caldurii, cel mai probabil urmatorul eveniment va fi o oprire a sistemului. Pentru a preveni deteriorarea mai multor piese telefoane Huawei, dispozitivul dvs. Android este proiectat sa se opreasca singur daca temperatura din interior a atins un anumit nivel.

Deci, Huawei-ul P30 al dvs. a devenit prea cald, va puteti astepta sa se raceasca. Va sugeram insa sa nu asteptati foarte mult timp sa se intample asta. Trebuie doar sa lasati dispozitivul sa se raceasca oprindu-l timp de cel putin 30 de minute.

Acest lucru ar trebui sa fie suficient pentru ca hardware-ul sa disipeze caldura in mod natural. Dupa aceea, porniti din nou telefonul si folositi-l asa cum ati face in mod normal. Daca problema revine dupa aceea, continuati cu restul depanarii de mai jos.

 1. Efectuati o repornire fortata

In acest moment, urmatorul lucru cel mai bun pe care il puteti face este sa reimprospatati sistemul. Repornirea unui dispozitiv poate face uneori minuni. Asigurati-va ca ati repornit fortat telefonul daca niciuna dintre sugestiile nu a functionat pana acum.

Incercati sa faceti o repornire fortata apasand si mentinand apasata tasta de pornire timp de 10 pana la 15 secunde. Daca telefonul dvs. functioneaza, ar trebui sa reporneasca si ar trebui sa simtiti o vibratie si sa vedeti sigla Huawei.

In cazul in care nu simtiti ca telefonul vibreaza iar ecranul este inca gol, atunci pur si simplu apasati si mentineti apasata tasta de pornire mai mult timp pana cand vedeti ca dispozitivul este reluat.

Daca nu se schimba nimic dupa ce incercati sa reporniti dispozitivul de cateva ori, puteti abandona aceasta depanare si puteti sa incercati urmatorul pas.

 1. Verificati daca exista aplicatii incorecte

Uneori, o aplicatie terta parte poate cauza probleme sau interfereaza cu sistemul de operare. Daca aveti probleme de retea din cauza unei aplicatii proaste, nu se poate auzi in dispozitivele Huawei. Reporniti telefonul in modul sigur si vedeti daca acesta este cazul.

In modul sigur, nicio aplicatie terta parte nu ar trebui sa poata rula. Asadar, daca wifi functioneaza normal in modul sigur, puteti paria ca o aplicatie terta parte este vinovata. Iata cum sa-l porniti in modul sigur:

 • Opriti dispozitivul.
 • Porniti-l din nou.
 • Dupa ce isi face aparitia logo-ul Huawei pe ecran, apasati si mentineti apasat butonul Volume Down.
 • Puteti vedea modul sigur in coltul din stanga jos, odata ce dispozitivul termina pornirea.
 • Acum ca dispozitivul a pornit in modul sigur, incarcati-l si vedeti daca exista o diferenta.
 1. Resetare din fabrica

Daca niciuna dintre solutiile pe care le-ati facut pana acum nu a functionat in acest moment, ar trebui sa luati in considerare sa faceti o resetare din fabrica. Aceasta returneaza toate setarile software la valorile lor implicite si sterge aplicatiile si datele personale pe care le-ati adaugat.

Pentru a evita pierderea fisierelor de neinlocuit, asigurati-va ca va copiati datele inainte de timp. Daca motivul problemei este o eroare de software necunoscuta, resetarea din fabrica va fi de folos.

Daca nici astfel nu se remediaza problema, probabil unele piese telefoane Huawei nu functioneaza la capacitate maxima, asa ca merita sa duceti telefonul in service.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.