Menu
Afaceri

Dropship Spy Review – Cel mai bun instrument pentru Dropshippers?

Dropship Spy Review - Cel mai bun instrument pentru Dropshippers

Probabil ai mai auzit de Dropship Spy inainte, dar ai vazut vreodata acest instrument de cercetare a produselor din interior? L-ai incercat vreodata inainte? Daca nu, atunci sa schimbam asta astazi! Va voi arata totul despre Dropship Spy in aceasta recenzie aprofundata. Sunteti gata sa aflati daca acesta va fi urmatorul dvs. instrument de cercetare a produselor?

Personal, cred ca Dropship Spy este excelent pentru incepatorii care nu au prea multa experienta cu vizarea lor pe Facebook! El furnizeaza o multime de date cu fiecare produs pe care il publica pe instrumentul lor de cercetare a produselor. Doar nu uita sa nu copiezi totul. In caz contrar, vei avea greutati sa-ti invingi competitia.

Din pacate, Dropship Spy nu ofera un cont gratuit sau de incercare, dar daca mai doriti sa vedeti mai intai instrumentul de cercetare a produselor inainte de cumparare, atunci aceasta recenzie este perfecta pentru dvs.

Voi incepe prin a arata ce instrumente sunt in Dropship Spy; aceste instrumente va vor ajuta sa gasiti urmatorul dvs. produs castigator. Dupa aceea, va voi oferi parerea mea personala cu privire la acest instrument, sub forma unei concluzii.

Cu Dropship Spy, veti avea posibilitatea de a importa produsele pe care le gasiti in timp ce faceti cercetari ale produselor direct in magazinul dvs. Shopify (dropshipping).

Si nu numai asta, ci puteti importa direct produse din AliExpress, eBay, Amazon si Walmart!

Dar principalul motiv pentru care probabil il veti folosi este acesta:

Dupa cum vedeti, puteti importa cu usurinta produsul de la furnizorul pe care il doriti (de cele mai multe ori are cateva optiuni) in magazinul dvs. Shopify conectat. Rezultatele vor vorbi de la sine.

Ei bine, cred ca este minunat ca puteti importa cu usurinta produsele pe care le-ati gasit in magazinul dvs. Shopify, dar nu puteti gestiona cu usurinta comenzile cu ele.

Veti avea in continuare nevoie de o aplicatie precum Oberlo sau Dropified daca doriti sa expediati aceste produse.

Sa incepem cu instrumentele de cercetare a produselor din Dropship Spy!

Pentru ca probabil acesta va fi motivul pentru care va veti abona la acest instrument de cercetare a produselor.

Puteti apasa pe inima, si apoi produsul va aparea in lista. Singurul lucru este ca imaginile nu se incarca corect acolo de fiecare data.  Bine, acum cand stiti acest lucru, este timpul sa incepeti cu primul instrument de cercetare a produselor din Dropship Spy, numit Produse castigatoare.

Acest instrument de cercetare a produsului va va arata toate produsele castigatoare. Cum puteti sorta produsele castigatoare pe aceasta lista? Puteti sorta cu usurinta produsele astfel incat sa puteti gasi produse, de exemplu, in nisa dvs. Puteti introduce un cuvant cheie, de exemplu, caine.

Optiunea de sortare se sorteaza in functie de scorul de angajare, data, aprecieri si asa mai departe.

In momentul in care vreti sa cumparati Dropship Spy va recomandam sa alegeti Dropship spy group buy datorita avantajelor pe care acesta le ofera si datorita faptului ca cei mai mari agenti de publicitate il folosesc.

 

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.