Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Exemple de aplicatii pe care le poti utiliza pe telefonul tau

Exemple de aplicatii pe care le poti utiliza pe telefonul tau

Iata cele mai interesante aplicatii pentru telefonul tau:

Managerul de parole LastPass

LastPass este o aplicatie de gestionare a parolelor. Exista o multime de aplicatii ca aceasta in Google Play si majoritatea functioneaza destul de bine. Dar va recomandam LastPass deoarece urmareste actualizarile Android si are, de asemenea, o a doua aplicatie de autentificare pentru securitate sporita.

De fapt, genereaza parole, salveaza parolele pe diverse site-uri si va ajuta sa va conectati rapid atunci cand aveti nevoie. Aceasta aplicatie adauga un sentiment de securitate vietii tale. Costurile abonamentului sunt, de asemenea, destul de rezonabile. Pentru o mai buna protectie a dispozitivului, foloseste huse Oppo.

Google Drive Suite

Google Drive si suita sa de aplicatii sunt cele mai populare aplicatii de productivitate pentru Android. Colectia completa include Google Drive, Google Docs, Foi de calcul Google, Prezentari Google, Google Keep si Google Foto.

Intre aceste aplicatii, aveti o suita completa de birou, inclusiv o aplicatie de luare de note, spatiu de stocare in cloud si spatiu pentru a face backup gratuit pentru toate fotografiile si videoclipurile. Google Drive are 15 GB de spatiu de stocare gratuit. In plus, puteti obtine mai mult spatiu de stocare cu un abonament lunar. Intregul pachet este unele dintre cele mai utile aplicatii pe care le-am vazut vreodata.

Slack

Slack este o aplicatie profesionala de chat care este conceputa pentru medii de afaceri si de lucru. Puteti crea diferite canale pentru diferite sarcini sau diferite grupuri de oameni.

In ceea ce priveste o multime de operatiuni, aceasta este grozava, deoarece serviciul de chat poate fi integrat cu o multime de alte servicii precum: Asana, Giphy, Google Drive, Twitter, Zendesk si alte instrumente de productivitate.

In plus, aceasta aplicatie accepta apeluri vocale, mesaje private si de grup, descarcari de fisiere etc. Si exista o aplicatie web, precum si o aplicatie desktop pe care le puteti descarca si instala pe majoritatea platformelor. Aceasta este cu adevarat grozava si este cu siguranta una dintre cele mai utile aplicatii pe care le cunoastem si care, bineinteles vei ajunge sa o indragesti si tu.

Pachetul Microsoft

Microsoft a castigat deja popularitate pe mobil in ultimii ani. Cu siguranta, compania are unele dintre cele mai utile aplicatii de acolo. Unele dintre cele mai bune includ Microsoft OneDrive, Microsoft Office Suite, Microsoft Launcher, Microsoft Authenticator, Office Lens, Remote Desktop etc. De asemenea, au cateva dintre stiri precum aplicatia To Do List, care in cele din urma va inlocui Wunderlist pe Google Play. In plus, majoritatea acestor aplicatii sunt gratuite. Altii ar putea solicita un abonament Office365, astfel incat sa puteti obtine setul complet de caracteristici.

Google Translate

Google Translate este o aplicatie de traducere disponibila pe toate platformele. A primit o serie de actualizari de-a lungul anilor, inclusiv capacitatea de a folosi camera pentru a va concentra pe un cuvant si de a-l traduce in timp real.

Exista, de asemenea, o retea neuronala care sustine platforma, care ajuta la o traducere si mai precisa. Mai mult decat atat, are si o serie de caracteristici suplimentare, inclusiv capacitatea de a traduce o conversatie bidirectionala in timp real. Calatorii stiu deja cat de utila este aceasta aplicatie.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.