Menu
Blog / Mama si copil

Iata care sunt avantajele care determina orice parinte sa aleaga gradinita

Iata care sunt avantajele care determina orice parinte sa aleaga gradinita
 • Gradinita este un loc in care copilul tau se poate distra si invata!

Coloratii, jocuri de invatare timpurie, cantece, jocuri de imitatie, infrastructura unei gradinite de grup va permite sa ii oferiti copilului vostru o serie de activitati distractive si educative pentru a-i completa dezvoltarea, iar cel mic va fi educat dupa un curriculum românesc, adaptat principiilor abordării educaționale Reggio Emilia.

 • In contact cu alti copii si adulti, copilul vostru va progresa mai repede!

La gradinita, copilul vostru va avea primul contact cu viata in societate. Acestia vor invata sa socializeze cu alti copii si adulti. Ei vor invata sa se construiasca impreuna cu ceilalti si sa abordeze viata in societate.

 • Gandeste-te la tine!

Nu, daca va duceti copiii la gradinita, nu ii abandonati, chiar daca aveti cu siguranta impresia ca delegati o sarcina pe care ar trebui sa o faceti.

Gazduirea copiilor la gradinita va permite sa va continuati activitatile profesionale si sa va bucurati de timp pentru a va relaxa. Veti fi mult mai relaxati daca va veti implini si voi in afara caminului familial.

 • Gradinitele inter-companii si colective, o forma de ingrijire a copiilor mai putin costisitoare decat pare!

Avand in vedere serviciile oferite de gradinitele colective, aceasta este cea mai putin costisitoare forma de ingrijire a copilului, tinand cont de faptul ca pretul oferit include mesele, scutecele etc. Nu este nevoie sa va planificati trusa pentru cel mic, profesionistii se ocupa de ea pentru voi! Gradinita privata nu costa mai mult decat o cresa municipala.

 • Gradinita promoveaza relatia ta cu copilul tau!

Copilul tau de la gradinita are o multime de aventuri si va fi incantat sa vi le poata impartasi, sa va arate ce a invatat etc. Acest lucru va stimula legatura voastra cu copilul si va crea o afinitate si mai puternica!

 • primire personalizata pentru copilul vostru si pentru voi, parintii!

Gradinitele private va pot oferi o primire adaptata la programul vostru de lucru. De asemenea, acestea pot gazdui copii cu dizabilitati.

 • Gradinitele private, o solutie avantajoasa pentru ambele parti!

Faptul ca aveti o gradinita in apropierea locului de munca va va oferi o anumita liniste in indeplinirea sarcinilor voastre. In plus, va va oferi o solutie la problemele legate de ingrijirea copiilor. Ingrijirea copiilor si viata profesionala vor fi in perfecta armonie datorita programului larg de deschidere al creselor.

Iar pentru angajatorul vostru, va insemna o mai buna gestionare a resurselor umane: mai putin absenteism la locul de munca, mai putine intarzieri, mai putine concedii parentale prelungite din cauza problemelor legate de ingrijirea copiilor.

 • Dar tu, daca ar trebui sa te intorci la varsta primilor pasi si daca ai avea de ales, ce tip de ingrijire a copilului ai alege pentru tine?

In calitate de parinte, aveti un rol important in a va ajuta copilul sa se bucure de scoala, incepand de la gradinita. In fiecare zi, prin gesturi mici, ii puteti da copilului dumneavoastra gustul invatarii si il puteti ajuta sa se adapteze la mediul in care traieste.

Importanta educatiei in viata oamenilor

Crezi ca a merge la scoala si a face proiecte pentru facultate este o pierdere de timp? Daca o faceti, ati putea dori sa reconsiderati aceasta afirmatie, deoarece educatia este o parte cheie a cresterii si progresului unei societati. Cand oamenii sunt educati, ei pot contribui semnificativ la familiile lor si la societate in diverse aspecte si domenii, creand astfel o comunitate stabila si stimulativa. De ce este importanta educatia pentru societate? Sa luam in considerare cateva motive.

 1. Crearea mai multor oportunitati de angajare

Gasirea unui loc de munca nu este usoara, mai ales in vremuri de criza economica. De multe ori trebuie sa concurati cu sute de alti candidati pentru un post vacant. In plus, cu cat nivelul de educatie este mai scazut, cu atat este mai mare numarul de persoane care aplica pentru acelasi post de nivel de intrare cu plati mici.

Cu toate acestea, cu calificarile si studiile potrivite, iti vei creste sansele de a obtine un loc de munca implinit. Doriti sa gasiti o modalitate de a va evidentia dintr-un grup de solicitanti? Invatati, educati-va, absolviti si obtineti cat mai multe calificari, abilitati, cunostinte si experienta.

 1. Asigurarea unui venit mai mare

Oamenii cu studii superioare si experienta variata au sanse mai mari sa obtina locuri de munca de experti bine platite. Studiati din greu, dedicati-va timpul si efortul pentru a dobandi cunostinte si a atinge un nivel inalt de competenta daca doriti sa duceti un stil de viata confortabil.

Acreditarile tale sunt cele care vor motiva un potential angajator sa te aleaga pe tine in locul altui candidat.

A studia din greu in timpul scolii si a studiilor arata ca nu ti-e frica de munca grea si ca esti capabil sa-ti indeplinesti obiectivele. Angajatorii vad acest lucru ca pe un avantaj imens, deoarece toti prefera o forta de munca responsabila si informata. Odata ce ai absolvit, poti incepe sa cauti locuri de munca care sa-ti ofere posibilitatea de a practica ceea ce ai invatat si, in acelasi timp, de a-ti asigura o remuneratie suficienta pentru nevoile tale.

No Comments

  Leave a Reply