Menu
Blog / Casa si gradina

Idei pentru luminite de Craciun interioare

Idei pentru luminite de Craciun interioare

Luminile de Craciun sunt parte integranta a sezonului Craciunului si pun pe oricine intr-o stare de entuziasm. Pe langa lampi frumos decorate, exista si figurine luminoase precum renul, Mos Craciun si omul de zapada – formate din mai multe luminite de Craciun sau dintr-un tub de lumina. In crestere sunt si plasele luminoase si draperiile luminoase, cu care perdelele si peretii pot fi transformati in mari stralucitoare de lumini.

Pentru ca decoratiunile de Craciun sa nu devina un risc de securitate, trebuie luate in considerare cateva lucruri – pentru ca securitatea este pe primul loc. Sigiliile de testare ale luminilor sunt pentru siguranta. Marfurile ieftine duc rapid la scurtcircuite si incendii in incaperi. Pe langa sfaturi privind situatia legala, exista si idei de decorare potrivite. Aceasta inseamna ca luminile de Craciun pot fi usor implementate in cei patru pereti.

Cu greu cineva poate scapa de zelul cartierului iluminat. In lupta pentru cel mai frumos decor , stelele intermitente, renii, Mosul si oamenii de zapada trebuie sa faca o treaba grozava. Ele stralucesc neobosit si sunt adesea folosite zi si noapte – o povara enorma pentru micile lumini cu incandescenta. Pentru ca iluminatul de Craciun sa nu se transforme intr-un infern cu flacari, trebuie neaparat sa se acorde atentie sigiliilor de testare, cum ar fi marcajul triunghiular VDE sau marcajul GS pentru siguranta testata. Acest lucru  ofera certitudinea ca lantul de lumini achizitionat a fost verificat de un corp neutru si indeplineste standardele de siguranta.

In fiecare an, luminile nesigure si necontrolate circula in retail. Acestea sunt oferite initial la preturi de chilipir si se pot dovedi a fi costisitoare pentru un consumator retrospectiv. Defectele care duc la incendii nu sunt neobisnuite. Acest lucru poate pune viata in pericol: socul electric la atingere, supraincalzirea si incendiul sunt efecte secundare tipice daca luminile nu au fost supuse in avans.

Produsele ieftine au adesea componente sub tensiune neizolate care pot fi atinse cu mainile goale, cabluri care nu sunt stranse si pot fi scoase din prize si elemente de fixare. De asemenea, este important sa nu se foloseasca cea mai ieftina baterie pentru luminile de Craciun. Toate acestea sunt riscuri de securitate care pot fi usor prevenite.

In general, nu este indicat sa se achizitioneze lumini care sunt conectate direct la priza (230 volti). Luminile cu un transformator care reduce tensiunea la maximum 50 de volti sunt mai bune , deoarece daca ar avea loc un soc electric, este mult mai putin periculos. In principiu, oricine isi poate amenaja, decora si decora propriii patru pereti dupa bunul plac.

Desigur, chiriasii pot amenaja si un brad de Craciun; Clauzele din contractul de inchiriere care interzic acest lucru sunt inadmisibile. Proprietarul poate, insa, sa ceara chiriasului sa ia masuri de precautie adecvate impotriva unui incendiu in incapere. Un chirias poate proiecta si un balcon dupa bunul sau plac. Nimeni nu poate obiecta la luminile locale obisnuite de Craciun; atata timp cat decorul este pastrat cu moderatie si nu deranjeaza vecinii.

No Comments

    Leave a Reply