Menu
Blog

Sfaturi pentru o pictura pe numere realizata perfect

Sfaturi pentru o pictura pe numere realizata perfect

Fiecare dintre noi a fost inzestrat cu capacitatea de a crea. Unii insa au dezvoltat aceasta abilitate mai mult decat altii. Multi oameni au fost descurajati la inceputul vietii de a face ceva artistic si au adoptat credinte despre ei insisi care i-au impiedicat sa poata crea. Daca esti unul dintre ei, vei fi surprins sa afli ca oricine poate picta.

Alegand picturi pe numere, vei crea numar cu numar, bucata cu bucata, culoare cu culoare. Respecta regulile si vei fi uimit de ceea ce poti crea.

A realiza picturi numere este la fel de usor ca a colora o carte pentru copii. Urmareste modelul si picteaza dupa numere pentru a dezvalui o capodopera creata de propriile maini.

Sfaturi pentru a reusi

Cum sa pictezi pe numere? Este o intrebare recurenta care apare atunci cand incepi prima ta pictura pe numere. Cu aceste sfaturi, vei fi gata sa pictezi ceva extraordinar:

  1. In primul rand – distreaza-te si relaxeaza-te! Nimeni nu va sti vreodata daca ai iesit un pic din contur sau nu, ideea e sa-ti placa ceea ce faci.
  2. Un pahar de apa si prosoapele de hartie vor fi cei mai buni prieteni ai tai. Pregateste-le inainte de a incepe, deoarece vei avea nevoie de ele pentru a curata pensulele atunci cand incep sa se murdareasca. Nu uita sa speli complet pensula atunci cand schimbi culorile. Cu vopselele acrilice, apa calduta functioneaza cel mai bine.
  3. Cum se faci ca numerele sa nu fie vizibile? De cele mai multe ori, un singur strat de vopsea va fi suficient pentru a acoperi complet numerele. Cu toate acestea, la culorile mai deschise, poti vedea numerele prin vopsea daca le privesti cu atentie. Un al doilea (sau al treilea) strat de vopsea pe numar ar trebui sa-l faca sa dispara.
  4. Cel mai bun loc pentru a picta este un loc cu lumina buna si liniste. In pace, ne putem concentra mai bine asupra subiectului picturii. Ar trebui, de asemenea, sa ai la indemana o lupa, astfel incat o zona mica sa nu poata fi trecuta cu vederea.

Sfatul general este sa nu te grabesti – nu esti intr-o cursa! Scopul este sa te distrezi si relaxezi, iar pentru a face aceste lucruri, trebuie sa-ti aloci timp. Vei descoperi rapid ca acest hobby este o modalitate excelenta de a te relaxa si de a reduce stresul din viata ta.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.