Menu
Blog / Sanatate

Șorț de unică folosință pentru protecția angajaților

Șorț de unică folosință pentru protecția angajaților

Igiena joacă un rol important în îngrijire. Acest lucru poate fi promovat prin produse de îngrijire adecvate. Personalul care lucrează în industria alimentară, la salonul de cosmetică, vopsitori și spălători, în sistemul sanitar etc., are nevoie de un sorț de unică folosință, deoarece facilitează igiena zilnică. În aceste domenii nu sunt indicate echipamentele reutilizabile, deoarece, acestea au nevoie de spălare și dezinfectare periodică.

Un sorț de unică folosință nu are nevoie de niciun fel de îngrijire, deoarece după utilizare este pur și simplu aruncat la container. Materialul șorțului oferă numeroase avantaje și anume, este ușor și în același timp stabil, protejează împotriva umezelii și a murdăriei și este deosebit de versatil în ceea ce privește utilizarea sa. În plus, este atractiv în prezentare, deoarece este transparent.

Șorț de unică folosință – Caracteristici material

Polietilena are o densitate mare împotriva vaporilor de apă și a grăsimilor. De asemenea, este rezistent la frig și foarte ușor de sudat. Deoarece poate fi prelucrată cu ușurință într-un film, este adesea folosit în folii de 100 de bucăți. Calitatea LDPE face ca șorțul să fie foarte ușor de reciclat.

Spre deosebire de HDPE, LDPE are o densitate scăzută. Acest lucru face ca materialul să fie translucid și mai clar decât HDPE. Cu aceeași rezistență, este mai puțin rezistent la rupere decât HDPE, dar cu greu continuă să se rupă dacă se fisurează. LDPE este un film de înaltă calitate, neted și lucios, care este, de asemenea, moale.

Șorț la rolă cu 100 de bucăți

Rola cu 100 de bucăți de șorțuri de unică folosință este un produs profesional reciclabil conceput pentru saloane/centre de înfrumusețare, spitale/centre de tratament, industria alimentară, spălătorii pentru a menține igiena și curățenia și pentru a asigura protecția clienților.

Sunt ambalate într-o rolă de 100 bucăți cu grosimea de 20 de microni și au proprietăți optime de rezistență la mulți factori externi, șorțurile fiind foarte practice și ergonomice.

Șorțurile de protecție sunt produse necesare și indispensabile în acele zone în care este necesară protecție și își exercită funcția pentru care au fost create. Când vorbim despre șorțuri de unică folosință, putem spune că numele este pur generic, deoarece și-a dovedit utilitatea nu numai în medicină, ci și în alte domenii, cum ar fi cele industriale și înfrumusețare.

Purtarea șorțurilor de unică folosință este necesară nu numai în spitale, sectoare de salubritate și laboratoare, ci și în cazul liniilor de producție din industria alimentară sau cosmetică, unde este necesar un mediu steril. Iar comportamentul lor este obligatoriu nu numai pentru angajați, ci și pentru vizitatori.

Desigur, în spitale, purtarea de îmbrăcăminte medicală de unică folosință este și mai importantă, dat fiind faptul că personalul medical vine în contact cu substanțe chimice, sânge etc. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care șorțurile de unică folosință trebuie să fie întotdeauna disponibile.

Practica nu este nouă, se întâmplă de mult timp, dar nu toate unitățile aplică această măsură, ceea ce dovedește îngrijorarea pentru sănătatea tuturor. Șorțurile de unică folosință asigură un nivel ridicat de protecție și este și mai important să fie purtate, mai ales că sunt destul de economice, acestea fiind rulate și având un număr de 100 de bucăți pe rolă.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.