Menu
Frumusete / LifeStyle

Tatuajele pe unghii castiga din ce in ce mai multi adepti

Tatuajele pe unghii castiga din ce in ce mai multi adepti

Candva un semn de marginalitate, tatuajul este o tendinta incontestabila de cativa ani. Aceasta popularitate in crestere i-a impins pe fanii acestei arte corporale sa-si dezvolte creierul din ce in ce mai mult pentru a arata originalitatea. Si contrar a ceea ce s-ar putea crede, nu este intruchipat de natura ilustratiilor, ci de locatia lor.

Tatuaje dupa ureche si axila, acum si tatuaje de unghii 3D castiga din ce in ce mai multi adepti. Nu ti-ai imaginat ca se poate scrie ceva pe suprafata neteda a unghiei? Nici noi!

Operatia, descrisa ca fiind nedureroasa, se caracterizeaza printr-o usoara senzatie de zgariere (sau vibratii) atunci cand cerneala este incorporata si trebuie efectuata de un profesionist care va sti sa evite despicarea unghiei in jumatate.

Ilustratii minimaliste

Principalul avantaj al acestui nou tip de tatuaj este, desigur, aspectul sau efemer: dispare in acelasi timp cu cresterea unghiei. Si daca te plictisesti mai intai, un strat bun de lac de unghii si gata. Pe Instagram, majoritatea primilor urmaritori au optat pentru ilustratii minimaliste precum o inima, un fulger, cruci, cuie sau chiar forme geometrice. Ai fi tentat sa faceti pasul?

Top 3 motive pentru a-ti face un tatuaj pentru unghii

Poate ca esti deja acoperit din cap pana in picioare si acum esti tentat sa-ti faci mai multe tatuaje si pe unghii. Poate ca nu intelegi de ce oamenii isi fac tatuaje pe ceva care nu dureaza cu adevarat.

Iata 3 motive pentru care oamenii iubesc aceasta idee si toate tatuajele lor diferite pentru unghii.

1. Tatuajele pe unghii sunt mai putin dureroase

Obtinerea unui tatuaj pentru unghii este o modalitate excelenta pentru cineva care nu are tatuaje ca sa se obisnuiasca cu senzatia. Desi senzatia nu este chiar aceeasi, ii creeaza increderea unei persoane pentru a se angaja sa-si faca tatuajul adevarat.

In plus, obtinerea unui tatuaj pentru unghii ajuta la intelegerea procesului general de tatuare. Exista cateva reguli despre care nu toata lumea din saloanele de tatuaje le cunoaste, cum ar fi amabilitatea fata de artistul de tatuaj si faptul ca nu te poti tatua in timp ce sunteti beat. Ca atare, tatuajele pe unghii sunt ca testul de conduita inainte ca o persoana sa faca o programare pentru tatuajul traditional al pielii.

2. Diversitate

Deoarece un tatuaj pe unghii se duce, poti reveni la el din nou si din nou pentru diferite modele. Poti alege un design simplu si sofisticat pentru nunta ta si apoi ceva mai distractiv si original pentru aniversarea ta. De asemenea, te poti juca cu diferite simboluri si linii, doar pentru ca poti.

3. Nu trebuie sa fii 100% angajat

Nu intotdeauna durerea ii indeparteaza pe oameni de a-si face un tatuaj, ci angajamentul. Unii oameni pur si simplu nu se vad plimbandu-se cu un design permanent imprimat pe corp. Pe de alta parte, un tatuaj pe unghie care dureaza doar cateva saptamani este mult mai usor de acceptat pentru ei.

Acest lucru este valabil atat pentru persoanele fara tatuaj, cat si pentru cei care au deja cateva.

No Comments

    Leave a Reply