Menu
IT / Optimizare Seo

Care sunt beneficiile campaniilor de promovare Google Ads?

Care sunt beneficiile campaniilor de promovare Google Ads

Atunci cand ai o afacere la inceput de drum sau in plina ascensiune, ai nevoie de ajutorul unei firme de markting si promovare. Aceasta o sa te sustina in a creste intr-un mod dorit si de a avea din ce in ce mai multi clienti in mod  constant. Este bine sa folosesti campanii de promovare Google Ads pentru a ajunge la rezultatele pe care le astepti in urma investitiilor realizate.

Pe Moloso.ro vei descoperi specialisti care se vor ocupa de business-ul tau si care te vor sustine in a avea castigurile dorite. Iata care sunt principalele beneficii ale campaniilor de promovare Google Ads:

 1. Daca alegi sa faci campanii de promovare Google Ads o sa ai permanent clienti noi pentru afacerea ta

Campaniile de promovare Google Ads sunt perfecte pentru a avea din ce in ce mai multe vanzari si clienti. Astfel, este posibil sa ai diverse tipuri de campanii realizate de specialistii de la Moloso.ro si sa obtii o vanzare sau un client care sa revina de multiple ori.

 1. Oamenii care dau click pe o campanie de promovare de tip Google Ads vor tinde sa cumpere acel produs

50% dintre cei care afla de tine in acest mod, au tendinta de a si cumpara ceea ce descopera pe site-ul tau. Indiferent de tipul de campanie pe care il promovezi sau de serviciile si produsele pe care le vinzi, vei obtine mai multe vanzari. Campaniile Google Ads il directioneaza pe cumparator in mod specific spre tine. Ele au capacitatea de a te ajuta sa ajungi la publicul tau tinta.

 1. Orice om cauta produsele sau serviciile pe Google inainte de a le cumpara

Exista multiple cercetari pe Google inainte de achizitionare. Aproximativ 82% dintre cumparatori dau un search pe Google anterior deciziei de achizitie, conform specialistilor de la Moloso.ro.

De aceea este important sa faci aceste campanii cu cele mai bune resurse pe care le ai. Specialistii pentru aceasta zona de promovare te pot ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti si sa ai parte rata de conversie din ce in ce mai ridicata. Google Ads este un instrument care te poate ajuta sa ai vanzari mari si promovare de calitate, targetata.

 1. Persoanele care dau cautare pe Google vor tinde sa intre la inceput pe site-urile promovate prin Google Ads

Google Ads iti aduce site-ul sau produsele in prim plan. Astfel, atunci cand cineva cauta pe Google un anumit tip de produs sau un serviciu, va descoperi afacerea ta. Orice campanie apare printre primele locuri in lista de pe Google. Ai posibilitatea de a fi vizibil intre alte site-uri de specialitate.

 1. Afacerea ta este cunoscuta atunci cand folosesti multiple forme de promovare recomandate de catre o firma de marketing si promovare

Moloso.ro te sustine in a creste afacerea si a avea cat mai multe vanzari. Pentru ca acest lucru sa se poata intampla, este important sa ai vizibilitate si sa te cunoasca din ce in ce mai multi oameni.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.