Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Top 3 aplicatii de dating

Top 3 aplicatii de dating

Sentimente.ro

Sentimente este o optiune buna pentru romani si nu numai, deoarece acest popular site de intalniri romanesc are o versiune in engleza.

Veti gasi un amestec bun de persoane care cauta atat relatii casual, cat si relatii serioase.

Verificarea profilurilor este gratuita, dar pentru a face orice altceva necesita un abonament platit. Exista trei niveluri: Platinum, Gold, si Silver.

Daca esti serios si veri sa cunosti pe cineva, vei avea nevoie de unul dintre cele doua abonamente la preturi mai mari. Membrii Silver nu pot comunica cu membrii basic.

Acest site de intalniri romanesc are o functie „Mesaj norocos” care economiseste timp. Cu un singur click, poti trimite 100 de mesaje femeilor care indeplinesc criteriile tale de cautare. Pentru a sta tot timpul pe internet, intra pe acumulator original Samsung.

Badoo

Badoo are o atmosfera de intalniri mai casual fata de Sentimente si este o modalitate grozava de a intalni persoane atractive atat in ​​Romania, cat si in toata Europa.

Mergeti la sectiunea Intalniri, unde puteti verifica profilurile si glisati la stanga sau la dreapta.

Exista, de asemenea, un feed in care puteti vedea toti utilizatorii care impartasesc interese similare cu dvs. si care sunt in prezent in apropiere. Veti vedea, de asemenea, toti utilizatorii care v-au intersectat calea mai devreme in cursul zilei, plus cand si unde s-a intamplat – cu conditia sa impartaseasca interese similare.

In ambele zone, „aprecierea” unui profil va duce la o potrivire daca interesul este reciproc si puteti incepe un schimb de mesaje.

Badoo este un site/aplicatie grozav de folosit si este complet gratuit, dar daca doriti sa accesati functii avansate, cum ar fi conversatia cu cele mai populare femei Badoo din Romania, luati in considerare investitia intr-un abonament premium.

Tinder

Daca ai un smartphone si esti singur, probabil te-ai gandit cel putin sa incerci Tinder. (Si acum nici macar nu ai nevoie de telefon pentru a glisa la stanga sau la dreapta, datorita Tinder Online.)

Popular in intreaga lume, daca vrei sa te intalnesti cu cei mai tari oameni singuri din Romania, Tinder este practic o necesitate.

Premisa nu ar putea fi mai simpla – glisati spre dreapta pe profil atunci cand sunteti interesat, spre stanga daca nu sunteti. Cand oamenii „se plac” unul pe altul – boom, potrivire instantanee. Apoi, puteti schimba cate mesaje doriti.

Toate functiile esentiale, cum ar fi glisarea si mesageria nelimitata, sunt gratuite. Cu toate acestea, Tinder limiteaza utilizatorii gratuit sa aprecieze pana la 100 de profiluri la fiecare 12 ore.

Ai fi surprins cat de repede poti sa dai swipe right la 100 de profiluri, mai ales cand te afli intr-un oras mare precum Bucurestiul cu o multime de utilizatori.

De fapt, majoritatea oamenilor care folosesc Tinder locuiesc in zone urbane mari. In general, doar 27% dintre cei singuri de pe Tinder traiesc in zone suburbane sau rurale. Veti descoperi, de asemenea, ca majoritatea dintre ei au intre 18 si 34 de ani.

Asta nu inseamna ca Tinder nu merita incercat daca cauti pe cineva mai in varsta de atat sau daca cauti o relatie serioasa – poate dura putin mai mult. Luati in considerare utilizarea Tinder pentru dating.

Tinder ofera doua abonamente upgrade: Tinder Plus si Tinder Gold.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.