Menu
Blog / Constructii

Avantajele cutiilor din plastic pentru distributie

Avantajele cutiilor din plastic pentru distributie

Cutiile din plastic si productia lor sunt astazi unul dintre cele mai dezvoltate sectoare ale economiei. Se poate spune ca practic toate produsele vandute astazi depind intr-un fel de productia de ambalaje din plastic.

Aceste tipuri de cutii si containere sunt utilizate in industrie, comert si servicii, iar in prezent nu pot fi eliminate.

Cutiile cu capac snap-in sunt containere din plastic, ideale pentru transportul si depozitarea marfurilor de inalta calitate. Cutiile sunt fabricate din polipropilena PP robusta pentru a satisface nevoile logistice ale multor industrii. Cutiile de distributie sunt ideale pentru ambalarea produselor si pentru utilizarea in expulzari. Vezi aici producatori ambalaje plastic si alege navetele de care ai nevoie astfel incat sa iti poti stoca produsele.

Posibilitatea de inchidere sau etansare creste functionalitatea acestuia, deoarece produsele din interior sunt protejate in orice moment. Cutiile au, de asemenea, un capac integrat cu balamale din 2 parti, care protejeaza impotriva furtului. Acestea sunt cutii de distributie ideale pentru o gama larga de aplicatii in sectoarele de productie, comert si servicii.

De ce sa alegi cutii de plastic cu capace?

In prezent, multe industrii folosesc cutii de distributie, deoarece au multe avantaje in ceea ce priveste depozitarea produselor si costurile reduse de ambalare. Avantajele cutiilor snap-in cu capace includ:

 1. Stocare securizata

Instalarea sigiliilor de securitate protejeaza marfurile de mare valoare aflate in tranzit. Blocarea sigiliilor pe capace impiedica deschiderea cutiei, inchizand recipientul. Puteti verifica cu usurinta daca continutul cutiilor de plastic a fost accesat in timpul distributiei, daca sigiliul este rupt, recipientul a fost deschis.

Datorita constructiei solide a acestor cutii, toate produsele dumneavoastra sunt asigurate corespunzator in timpul transportului in tara sau in strainatate. Acest lucru este util mai ales daca transportati bunuri de mare valoare.

 1. Economii de costuri

Trecerea de la cutii de carton de unica folosinta la cutii de plastic reutilizabile ajuta la economisirea de bani si la reducerea costurilor lantului de aprovizionare.

Fiecare cutie de plastic poate inlocui cu siguranta sute de cutii individuale, deoarece o puteti folosi de mai multe ori. Aceste cutii sunt, de asemenea, foarte durabile, nu necesita intretinere, economisiti costurile de eliminare sau instalare si pot fi utilizate pentru a economisi spatiu in timpul transportului. Economiile se datoreaza si faptului ca nu trebuie sa cumparati imediat cutii de plastic cu capace, pentru aceasta le puteti inchiria cu usurinta pe Rotom.

 1. Economie de spatiu

Stiati ca montarea cutiilor goale din plastic economiseste pana la 76% din spatiu? Datorita constructiei sale trapezoidale, cutiile goale se potrivesc una in interiorul celeilalte, ceea ce permite economii la transportul de retur cu containere goale.

Cand capacul este inchis, cutia poate fi stivuita, iar atunci cand este deschisa, se potrivesc impreuna, economisind spatiu in timpul transportului sau depozitarii.

 1. Construirea marcii

Informatiile tiparite sau codurile sigilate promoveaza, de asemenea, sucursala utilizatorului, in special in aplicatiile destinate clientilor din sectorul comertului cu amanuntul si al serviciilor. Suprafata mare a cutiei imprimata cu capacul permite o prezentare clara atat a logo-ului companiei, cat si a datelor de contact. Folosind cutii de plastic, afacerea ta arata profesional in comparatie cu cartonul si hartia.

 1. Prevenirea si durabilitatea poluarii.

Marele avantaj al cutiilor din plastic pentru distributie este durabilitatea si rezistenta la impact. Produsele noastre sunt fabricate din polipropilena si sunt rezistente la temperaturi extreme cuprinse intre -20 ° C si 40 ° C. Datorita capacului atasat la cutie, tot ceea ce este stocat in interior este protejat de factori externi. Sigiliile instalate protejeaza corect de manipularea produsului. Acest lucru este foarte important atunci cand contaminarea intentionata poate fi un risc, in special pentru distributia in industria farmaceutica.

 1. Varietate de utilizari.

Cutiile de plastic cu capace cu balamale din doua piese au fost dezvoltate avand in vedere siguranta.

Prin urmare, ele sunt populare in magazinele comerciale care necesita o atentie suplimentara, cum ar fi produse farmaceutice, electronice, bijuterii, cosmetice, care stocheaza si transporta bunuri valoroase. Adesea, cutiile de completare snap-in pot fi, de asemenea, stivuite si sunt utilizate in industriile de distributie. Industria bunurilor de larg consum in miscare rapida, cum ar fi produsele de uz casnic, medicamentele, alimentele, igiena personala, cosmeticele, papetarie, farmacia etc. Acestea reprezinta o legatura logistica indispensabila in transportul produselor de la centrul de distributie la magazin, unde angajatul scoate produsele dintr-un container sigilat.

 1. Multe produse accepta manipularea cutiilor de plastic

Daca transportati cantitati mari de produse depozitate, puteti fi siguri ca cutiile noastre de plastic snap-in pot fi stivuite unul peste celalalt. Ca sa nu mai vorbim, se pot misca cu usurinta cu bazele pe roti. Poate transporta mai multe cutii in acelasi timp, ceea ce reduce semnificativ riscul de rupere, precum si economisirea de timp si efort. Daca doriti sa asigurati si mai multa securitate pentru produsele dvs., puteti transporta, de asemenea, cutii in containerele de rulouri antifurt.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.