Menu
Blog / Sanatate

Care sunt beneficiile protezei dentare cu patru implanturi

Pierderea dintilor nu afecteaza doar capacitatea noastra de a mesteca si de a vorbi, dar ne poate eroda increderea si ne poate afecta calitatea generala a vietii. Solutiile traditionale de punti sau proteze dentare nu functioneaza intotdeauna atat de bine pentru toata lumea. Proteza fixa cu 4 implanturi poate fi o solutie pentru persoanele care au dinti lipsa, astfel incat sa poata zambi din nou cu incredere.

Cum functioneaza proteza fixa cu 4 implanturi?

Acesta procedura presupune realizarea a patru implanturi dentare in osul maxilarului si, odata vindecat, montarea unei proteze care va inlocui dintii lipsa. Proteza fixa cu 4 implanturi este o procedura ideala pentru pacientii carora le lipsesc mai multi dinti. Implanturile dentare opresc procesul resorbtie al osului maxilar si pastreaza intacta integritatea gurii. Puteti manca ceea ce doriti fara teama, iar dintii dvs. vor fi aliniati precis, potriviti la culoare si usor de ingrijit.

In e consta procedura pentru proteza fixa cu 4 implanturi?

In general, sedarea orala dureaza cateva ore si veti urma o dieta lichida sau cu alimente moi timp de cateva zile. Recuperarea este minima pentru cei fara grefa osoasa, iar pentru cei cu grefa osoasa, vindecarea necesita aproximativ 3 saptamani. Vi se va furniza o proteza temporara, iar dupa 6 luni, cand implanturile dentare s-au integrat complet cu osul maxilar, veti primi proteza finala. Modalitatea de ingrijire a dintilor noi va fi aceeasi cu cea pentru dintii naturali.

Care sunt beneficiile protezei dentare cu patru implanturi?

Protezele dentare cu patru implanturi au mai multe beneficii fata de metodele traditionale de tratament. Iata care sunt principalele beneficii.

Nu sunt necesare multiple operatii
Implanturile pot fi plasate intr-o singura zi, pe masura ce dintii fara speranta sunt extrasi, cu o perioada scurta de recuperare si mai putine vizite pentru finalizarea procesului. Cu protezele temporare, dintii dvs. vor fi inlocuiti intr-o singura zi.

Puteti mesteca cu incredere
Daca vreti sa mancati un mar, acum nu va mai opreste nimic. Proteza dvs. dentara este inamovibila, ferm fixata pe implanturi si la fel de sigura ca dintii pe care i-ati avut inainte.

Va refaceti aspectul
Nu numai ca dintii lipsa nu va mai impiedica sa zambiti, dar si structura maxilarului dvs este pastrata. Nu veti avea probleme precum obraji scufundati din cauza deteriorarii maxilarului sau modificarile in vorbire care pot veni adesea odata cu dintii lipsa. Protezele dentare prost fixate nu se vor misca in gura atunci cand vorbiti. Dintii dvs vor fi literalmente mai buni decat dintii naturali pe care i-ati pierdut.

Preveniti alte probleme de sanatate
Dintii afectati parodontal pot crea un mediu propice pentru boala parodontala, care este asociata cu atacuri de cord, accident vascular cerebral, boala Alzheimer, diabet si multe altele. Cu o igiena orala adecvata, calitatea generala a vietii se imbunatateste simtitor odata cu confortul si increderea pe care ni le dau dintii sanatosi. In plus, acesti dinti nu se vor slabi niciodata asa cum se intampla cu dintii naturali. Veti avea un zambet fara griji pentru o viata intreaga!

Pentru pret proteza fixa cu 4 implanturi, cat si pentru alte detalii sau pentru programari, accesati www.dentplus.com.ro.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.