Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Ce aplicatii distractive putem instala pe smartphone?

Ce aplicatii distractive putem instala pe smartphone?

Daca in trecut telefoanele mobile nu ne ofereau prea multe posibilitati de distractie, smartphone-urile zilelor noastre ne ofera posibilitatea de a instala tot felul de aplicatii distractive, indiferent ca folosim telefoane Sony, iPhone, Samsung, sau dispozitive ale unor producatori anonimi.

Datorita tehnologiei, avem posibilitatea de a ne distra in permanenta folosind smartphone-ul, datorita unor aplicatii cool, pe care le puteti descoperi in randurile care urmeaza.

 1. YouCam Fun

Va mai amintiti de perioada copilariei in care stateati in fata oglinzii si faceati tot felul de fete si va strambati pentru a va amuza? Ei bine, aplicatia YouCam Fun aduce inapoi elementul acelor momente nepasatoare din copilarie. Iata cateva dintre caracteristicile principale ale aplicatiei care va vor placea cu siguranta:

 • Faceti selfie-uri animate.
 • Folositi filtre foto in direct.
 • Utilizati in combinatie cu aplicatia pentru camere 3D cu stickere live.
 • Folositi fotografii vechi si le dati viata cu autocolante.
 1. MRRMRR

Numele de aici nu are sens, dar cui ii pasa? Este vorba despre distractie, asa ca accesati App Store sau Google Play Store, descarcati aplicatia si distrati-va! Aceasta aplicatie se refera la jocul cu fata voastra si crearea de videoclipuri nemaipomenite, si imortalizarea de selfie-uri distractive. Iata cateva lucruri pe care le poti face cu aplicatia:

 • Inregistrati selfie-uri video.
 • Folositi filtre, lentile, masti 3D si alte lucruri distractive pentru a va schimba complet aspectul.
 • Partajati toata creatia distractiva cu prietenii si membrii familiei prin intermediul retelelor de socializare sau al aplicatiilor de mesagerie.
 1. Pictoword

Uneori, jocul simplu care va gadila mintea, poate fi un mod minunat de a face fata stresului. Pictoword este o super aplicatie care poate fi instalata atat pe telefoanele Android cat si pe iPhone (care are sistemul de operare iOS), si care incearca sa va ajute sa scapati de stres. Iata caracteristicile de baza ale jocului:

 • Va va arata o serie de fotografii. Fiecare fotografie este o combinatie de doua imagini. Trebuie sa ghiciti un cuvant folosind cele doua imagini.
 • Exista diferite niveluri de dificultate pentru diferite niveluri de varsta.
 • Puteti alege nivelul de dificultate ales.
 1. iFunFace

Este o aplicatie conceputa pentru a crea caricaturi si animatii hilare ale fetei voastre sau ale animalelor de companie si ale prietenilor. Este o aplicatie distractiva pe care ar trebui sa o aveti descarcata si instalata in telefon. Caracteristicile principale includ:

 • Posibilitatea de a crea o multime de animatii hilare de voi sau cu animalele de companie sau prietenii.
 • Posibilitatea de a adauga fisiere audio pentru a face videoclipuri super amuzante.
 • Nu este nevoie de cunostinte speciale.
 1. 9GAG

9 GAG este ultima aplicatie interesanta din aceasta lista, si cu siguranta merita sa o aveti instalata. Oricand aveti nevoie de putina distractie si voie buna, puteti utiliza aplicatia in acest sens. Aceasta aplicatie este cunoscuta pentru memorii care sunt extrem de amuzante, pana la grozav de sarcastice.

Iata un set trunchiat de GIF-uri si categorii de imagini LOL pe care le puteti gasi pe 9GAG, si pe care le puteti urmari pentru a avea parte de cateva momente distractive in timp ce asteptati autobuzul, sau pur si simplu cand va plictisiti:

 • Animale.
 • Fete.
 • Videoclipuri virtuale.

Aceasta este doar o mica parte din ceea ce puteti obtine pe 9GAG. Este o aplicatie indispensabila pentru toti cei care sunt stresati de viata, si care cauta modalitati simple de a se relaxa pret de cateva minute (sau chiar mai mult timp).

Asadar, atunci cand aveti de gand sa descarcati aplicatii pe smartphone care sa va aduca putina voie buna si divertisement, cu siguranta este indicat sa accesati AppStore sau Google Play Store, si sa cautati aplicatiile mentionate in acest articol.

No Comments

  Leave a Reply

  For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

  I agree to these terms.