Menu
Blog / Telefoane si gadgeturi

Ce aplicatii pentru tastatura putem instala pe tableta Android?

Ce aplicatii pentru tastatura putem instala pe tableta Android?

Exista o multime de persoane care in ultimul timp, fortate si de pandemie, au fost nevoite sa isi multe biroul de la servici acasa, pentru a putea munci in continuare.

Pentru sarcini simple, cei aflati in cauza aleg sa nu mai foloseasca laptopul sau unitatea desktop, ci folosesc tableta. O tableta este un dispozitiv mobil foarte util atat pentru utilizarea in interes personal, cat si pentru utilizarea in interes profesional.

Cei care au nevoie sa raspunda la mesajele si la ofertele primite pe mail, cu siguranta vor folosi tableta. De multe ori insa, cei care folosesc o tableta Samsung sau o alta tableta Android, de la un alt producator de pe piata, isi doresc sa gaseasca diferite aplicatii pentru tastatura.

In ciuda faptului ca tastatura de pe o tableta Samsung sau de pe orice alta tableta Android este una cat se poate de decenta, exista situatii in care utilizatorii doresc apicatii pentru tastatura care sunt prevazute cu diferite functii (tastare vocala, caracteristici de urmarire disponibile etc.).

In magazinul Google Play exista un numar mare de tablete care pot fi instalate pe dispozitivele Android, iar in cele ce urmeaza veti vedea ce astfel de aplicatii sunt ideale pentru o tableta Samsung sau pentru orice alta tableta Android.

  1. SwiftKey

SwiftKey este una dintre cele mai cautate aplicatii pentru tastatura in magazinul Google Play, si este important de mentionat faptul ca este o aplicatie foarte apreciata de catre fanii Android, dat fiind faptul ca dispune de unele caracteristici uimitoare.

De exemplu, daca instalati aceasta aplicatie pe o tableta Samsung, puteti beneficia de caracteristici cum ar fi tastarea sugestiva, emoji predictive dar si de o mai buna rata de precizie.

Daca intentionati sa cautati o aplicatie pentru tastatura Android, in mod evident, nu trebuie sa treceti cu vederea aplicatia SwiftKey.

  1. Gboard

Aceasta aplicatie a fost a fost construita de catre Google, si este una dintre cele mai cool aplicatii de tastatura pentru Android. Gboard este o tastatura multilingva, si are un mare avantaj, si anume ca ofera o serie de dictionare.

  1. Fleksy

Fleksy este de-asemenea, o alta aplicatie foarte interesanta, care se bucura de un mare succes in randul fanilor Android. Este o tastatura care ofera o bara de extensie in partea superioara a tastaturii.

Este de-asemenea, o aplicatie care are functii suplimentare ce pot fi personalizate. Functiile suplimentare ale aplicatiei, includ controale de dautare Gif si clipboard. De mentionat este faptul ca Fleksy este o aplicatie gratuita, si are si teme gratuite.

In ceea ce priveste utilizatorii care au asteptari mai mari de la aceasta aplicatie, acestia au posibilitatea de a achiztiona functii suplimentare.

  1. Facemoji Keyword

Facemoji Keyword este de-asemenea, o alta aplicatie Android care este centrata pe emojo. Este o aplicatie care pune la dispozitia utilizatorilor mii de emoticoane, emoji, GIF-uri si autocolante. Acestea sunt ideale pentru cei care folosesc tableta Samsung sau orice alta tableta Android, pentru a conversa pe chat cu prietenii de pe Facebook, Instagram, Twitter, Messenger sau alte aplicatii.

Iata asadar, 4 aplicatii utile pentru persoanele care aleg sa isi cumpere o tableta Samsung sau orice alta tableta care vine cu sistemul de operare Android. Unii utilizatori isi indreapta atentia spre aceste aplicatii pentru ca pur si simplu s-au plictisit de tastatura pe care o au pe tableta, si care este foarte asemanatoare cu tastatura de pe smartphone.

Alti utilizatori isi aleg astfel de aplicatii din pura curiozitate. Indifrerent de motiv insa, aceste aplicatii sunt ideale pentru tabletele Android, si cu siguranta vor face fata cerintelor utilizatorilor. Deci, daca aveti o tableta Samsung, Lenovo, Huawei sau de la alt producator, dar care are sistemul de operare Android, merita sa alegeti una din aceste aplicatii.

No Comments

    Leave a Reply