Menu
Blog / Casa si gradina

Ce avantaje va pot oferi rulourile exterioare?

Ce avantaje va pot oferi rulourile exterioare?

In cazul in care nu aveti rulouri exterioare aplicate pe ferestre, cu siguranta ar trebui sa nu mai stati pe ganduri, ci cu ajutorul acestui calculator pret de rulouri exterioare, sa calculati pretul pentru accesoriile pe care le veti cumpara pentru ferestre.

Veti descoperi in continuare cateva dintre cele mai importante avantaje ale rulourilor exterioare, care cu siguranta va vor impresiona, si va vor determina sa alegeti cat mai repede noile jaluzele.

Protectie impotriva spargerii locuintei

Principalul beneficiu al rulourilor exterioare este ca acestea asigura securitatea casei dvs. impotriva intrusilor. Este greu daca nu chiar imposibil pentru hoti sa ridice rulourile exterioare, iar mai apoi sa mai si deschida geamurile termopane, fara ca dvs. sa auziti acest lucru si sa sunati rapid la politie, deoarece rulourile sunt foarte bine fixate pe usa sau fereastra si nu pot fi trase fara un efort mare.

Pe langa faptul ca sunt un factor de descurajare fizic excelent, acestea sunt de asemenea un factor de descurajare vizual genial, asa ca in majoritatea cazurilor, cei care se ocupa de furtul din locuinte si de spargeri, renunta la ideea de a va mai jefui, pentru ca isi dau seama atunci cand vad rulourile exterioare ca, misiunea lor este aproape imposibila.

Deci, tinand cont doar de acest aspect, deja va surade ideea de a opta pentru rulouri exterioare aplicate ferestrelor casei dvs., dat fiind faptul ca acestea va ofera mai multa siguranta impotriva intrusilor, deoarece devine descurajant fizic pentru intrusi.

Jaluzelele va protejeaza casa si familia impotriva amenintarilor precum spargerea si vandalismul, ingreunand accesul intrusilor la ferestre si usi. Odata ce ruloul este in pozitia inchis, este foarte greu pentru unii sa deschida ruloul din exterior.

Din interior insa, dureaza doar cateva secunde pana in momentul in care rulourile sunt deschise de tot, sau doar partial, in functie de preferintele fiecaruia.

Protectie impotriva vremii

Un alt mare beneficiu al rulourilor exterioare este ca va protejeaza usile si ferestrele impotriva intemperiilor. In caz de vreme nefavorabila, cum ar fi grindina etc., inchideti aceste accesorii pentru ferestre si va puteti simti in siguranta cand stiti ca rulourile deviaza ramurile si alte resturi care pot sparge sticla si, in caz contrar, pot provoca daune.

Jaluzelele pot mentine in mod semnificativ aerul cald in interiorul casei in timpul iernii si pot pastra aerul racoros in casa in timpul verii. Rulourile sunt injectate cu poliuretan, si ofera un perete gros de izolatie.

Cand doriti sa detineti controlul asupra temperaturii si sa o mentineti la un nivel confortabil, caracteristicile izolatoare ale rulourilor va mentin casa mai calda sau mai rece, asigurand economii semnificative de energie pentru alternativele costisitoare de incalzire.

Jaluzelele asigura o protectie semnificativa pe tot parcursul anului impotriva furtunilor severe, a ploii, a grindinii. Jaluzelele vorpreveni de obicei daunele extreme care pot aparea unei case pe vreme rea. Aceste jaluzele sunt construite pentru a rezista la vanturi de 100 kmph sau mai mult si sunt fabricate si instalate la standarde inalte de calitate.

Protectie solara

In zilele noastre, majoritatea oamenilor isi acopera ferestrele cu perdele, jaluzele de interior si draperii, gandindu-se ca vot opri caldura care intra in casa vara si iarna caldura care iese din casa fara sa-si dea seama ca, odata ce sticla geamului se incalzeste, va trece pe caldura catre perdele sau jaluzele si apoi catre interiorul casei.

Firmele de specialitate de pe piata fabrica rulouri umplute cu spuma care opresc 70% din caldura care intra in casa in zilele toride si 60% din caldura care iese din casa in timpul iernii. Spuma este fabricata din poliuretan.

Confidentialitate

Nimic nu este mai neplacut decat sa stiti ca persoanele care trec pe strada, vad ce se intampla in casa sau in apartamentul dvs. Din acest motiv, este foarte important sa va indreptati atentia spre rulorui exterioare. Trebuie doar sa le lasati trase in jos, si nimeni nu va vedea ce se intampla in casa. In plus, in acest fel aveti si un control al luminii.

Reducerea zgomotului

In plus fata de confidentialitatea si controlul luminii, rulourile va reduc nivelul de zgomot care se aude in casa, si care cu siguranta va deranjeaza mai ales atunci cand sositi acasa de la servici si simtiti nevoia de a va odihni. Nu veti mai auzi masinile si claxoanele de afara, copiii care se joaca in fata blocului nu va mai deranjeaza. Practic, aveti linistea de care aveati atat de multa nevoie.

Asadar, acestea sunt doar o mica parte dintre cele mai importante avantaje pe care rulourile exterilare le au de oferit. Tinand cont de toate acestea, dar si de pretul super atractiv pe care rulourile il au, cu siguranta puteti considera ca a sosit momentul sa luati legatura cu specialistii, pentru a veni sa va instaleze jaluzelele potrivite, mai ales ca pretul acestora este unul super atractiv.

No Comments

    Leave a Reply