Menu
Blog

De cate tipuri sunt fotografiile?

De cate tipuri sunt fotografiile?

Cu totii facem fotografii. Unii dintre noi folosim smartphone-ul in fiecare zi pentru a ne face poze, pe care mai apoi le incarcam pe retelele de socializare.

Exista persoane care folosesc smartphone-ul sau aparatele foto pe care le detin, pentru a face poze atunci cand merg in vacanta, sau la ocazii speciale precum o zi de nastere a unui membru al familiei, poze la festivitatea de sfarsit de an scolar, etc.

Noi, oamenii care facem asemenea fotografii, suntem fotografi amatori, pentru ca nu avem cursuri de specialitate pentru a ne putea considera fotografi profesionisti. In plus, folosim smartphone-ul sau aparatul foto personal in acest scop.

Exista insa fotografi profesionisti, care traiesc din realizarea fotografiilor si a sedintelor foto; iar acesti fotografi au facut diferite cursuri astfel incat sa fie specializati in aceasta activitate.

Fotografii profesionisti folosesc aparatura foto profesionala de ultima generatie. Ei sunt specializati in diferite tipuri de fotografii.

Exista de exemplu fotografi profesionisti precum Andreescu Gabriel, care este cel mai renumit fotograf din tara in ceea ce priveste fotografia erotica. Datorita experientei si priceperii sale, Andreescu Gabriel are mereu parte de sedinte foto videochat, alaturi de modelele de la diferite studiouri.

Modelele opteaza pentru o sedinta foto videochat dat fiind faptul ca prin intermediul acestor fotografii incendiare, reusesc sa starneasca fanteziile clientilor, care sunt dispusi sa plateasca foarte multi bani pentru a petrece timpul in compania lor.

Tot referitor la acest stil de fotografie, fotograful stie sa ghideze modelele astfel incat acestea sa obtina pozitii cat mai provocatoare pentru poze. Fotograful alege cele mai bune unghiuri pentru a face pozele, si le poate recomanda chiar si tinutele pentru sedinte foto videochat modelelor.

In plus, Andreescu Gabriel poate realiza si teasere videochat pentru modele. Prin intermediul acestor materiale video, modelele au sanse si mai mari sa seduca clientii.

Ei bine, exista insa si alte stiluri de fotografii, iar in continuare veti putea afla mai multe detalii, asa ca va invitam sa ramaneti alaturi de noi pana la final.

Fotografia de eveniment

In cadrul fotografiei de eveniment, se numara fotografia de nunta si fotografia de botez. Aceste fotografii sunt realizate de-asemenea de catre fotografi profesionisti, care dispun de aparatura foto de ultima generatie.

Cei care fac asemenea fotografii, sunt specializati in fotografii de eveniment, stiu sa gaseasca cele mai bune unghiuri pentru a face pozele, stiu care sunt momentele cheie care trebuiesc imortalizate, si stiu sa grupeze invitatii la poze de grup.

Fotografie aeriana

Daca aceasta este pur si simplu o ramura a fotografiei peisagistice sau un gen propriu este discutabila, dar in orice caz, fotografia aeriana se confrunta cu o explozie in popularitate astazi datorita aparitiei drone de inalta calitate a consumatorilor. Fotografia aeriana cuprinde, de asemenea, imagini la inaltime mare de la avioane si elicoptere, precum si imagini in care subiectul este artificial, mai degraba decat un peisaj in sine.

Fotografia portret

Cel mai larg tip de fotografie este portretul, acoperind totul, de la portretele familiei pana la fotografii de arta plastica si lucrari comerciale. Adesea, scopul portretului este de a arata caracterul unui subiect – de a surprinde personalitatea si emotia persoanei intr-o imagine.

Fotografia de portret este de asemenea, un gen accesibil in general, care nu necesita mai mult decat o singura lentila prima si blit pentru a incepe la un nivel inalt. Insa captarea esentei unui subiect sau indeplinirea obiectivelor proiectului comercial poate dura o viata de viata.

Fotografie sportiva

Un alt stil amplu de fotografie este fotografia sportiva, de la evenimente internationale, cum ar fi Jocurile Olimpice, pana la fotografie bazata pe aventuri, in cele mai indepartate zone ale lumii. Chiar si un parinte care isi fotografiaza copilul practicand un sport face parte din acest gen – un tip de fotografie care necesita abilitati de autofocus de top, o sincronizare buna si de multe ori o viteza foarte rapida a obturatorului.

Fotografie comerciala

Fotografia comerciala a oamenilor este orice este destinata sa vanda un produs, in special reclame si chiar fotografii de stoc. Fotografii comerciali surprind adesea pur si simplu produsele insisi.

Oamenii sunt astazi foarte des folositi in campaniile publicitare. De obicei, obiectivul fotografiei comerciale este de a crea imagini care sa se potriveasca cu emotiile si mesajul pe care marca in cauza incearca sa-l transmita. Acesti fotografi au nevoie de abilitati speciale in iluminarea si vizualizarea studiourilor pentru a face planul clientului sa devina realitate.

Fotografia de calatorie

Unul dintre cele mai extinse tipuri de fotografie este fotografia de calatorie, in care are loc fotografierea vietii intr-o alta zona a lumii, indiferent daca este portret sau imagini candidoase. O fotografie de calatorie buna surprinde asemanarile si diferentele izbitoare intre oamenii din intreaga lume, facandu-ne sa ne simtim mai conectati si constienti de modul in care traiesc ceilalti.

Acestea sunt cateva dintre cele mai populare stiluri de fotografie, insa lista de stiluri de fotografii cuprinde si alte exemple.

No Comments

    Leave a Reply

    For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

    I agree to these terms.